9. september 2019 | lese tid: 2 minutter

Er du på jakt etter nye høstsko? Trenger du et nytt skjerf? Er det en ny veske som står på innkjøpslisten din? Vi hos Klingel elsker å inspirere og har derfor valgt ut noen flotte tips til høstens tilbehør som for eksempel sko, vesker, skjerf, luer og votter.

Enten du er glad i den monokrone trenden, med én fargenyanse som går igjen, for høstantrekket eller om du foretrekker et litt mer eklektisk uttrykk, finner du det blant høstens flotte tilbehør.

 

Sko deg godt for høsten

Høstens skonyheter kommer i en mengde forskjellige materialer og farger fra merker som blant annet Rieker, Liva Loop og Jana. En snøreskolett med varmende fôr passer perfekt til den Skandinaviske høsten. En ankelstøvlett i skinn er et utmerket valg som holder lenge dersom du vedlikeholder den på beste måte med impregnering. Velg sneakers med høstlig blomstermønster for tørre og solrike høstdager og nyt av naturens fargespill.

 

Matchy match med rosa nyanser

Rosa er rødt og hvitt i skjønn forening. La antrekket ditt uttrykke harmoni, og la tilbehøret matche hverandre. Med en rosa ullhatt fra Seeberger holder du hodet varmt i den kjølige høstluften. Knyt et nydelig, mykt rosa skjerf med frynsekanter rundt halsen og la hendene omsluttes av varme og gode ullvotter.

 

En veske for deg og din stil

En veske kan si mye om deg og din stil. En rød veske med både hank og skulderrem er praktisk fordi du kan bære den på to måter, men også en utrolig lekker fargeboost til et enkelt antrekk. En ryggsekk er å foretrekke dersom du lett får vondt i nakken eller ryggen av vanlige håndvesker. Med en ryggsekk får vekten en jevn fordeling og du slipper vonde plager. En mønstret veske er perfekt for deg som liker vesker med det lille ekstra. Med både regulerbar og avtagbar skulderrem kan du bære den som du vil! Pynt vesken din med et tørkle eller en dusk for å skape herlige og uventede detaljer. Hvilken veske passer din stil best?

 

Hold deg varm med nydelige høstskjerf

Blomstermønster, klassiske ruter eller nydelig rosa? Hvilket skjerf ville du valgt? Det flotte skjerfet med blomstermønster er herlig elegant mens rutene med de klassiske høstfargene er sofistikert i all sin enkelhet. Strikkeskjerfet med ull mikser røft og søtt med den søte rosafargen og moteriktig grovstrikk.

Er du klar for høst?

Vi anbefaler

Si din mening
Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *