21. oktober 2019 | lese tid: 3 minutter

Skorpionen 24.10.-22.11.

Hva sier stjernene? Stilguiden 2019 for skorpionkvinnen

Tiden bare flyr og nå er vi allerede kommet til det tredje siste bursdagsbarnet for i år, nemlig skorpionen. Etter å ha studert den harmoniske og balanserte » vekten skal vi nå stifte nærmere bekjentskap med skorpionkvinnen. Hvordan er hun, hvilken motestil har hun og hvordan lever hun – den typiske kvinnelige representanten for dette stjernetegnet?

Slik er hun, den kvinnelige skorpionen!

Skorpionen har giftklør og er et av de dyrene man gjerne blir fascinert av, men som man helst velger å betrakte fra en viss avstand. Den er kjent for å være angrepslysten og uberegnelig – egenskaper som også gjerne tilskrives den kvinnelige skorpionen. Disse egenskapene viser seg imidlertid fort å være rene fordommer når man stifter nærmere bekjentskap med personer som er født i skorpionens tegn. Akkurat som » krepsen og » fiskene er skorpionen et vanntegn som påvirkes av planetene Mars og Pluto. Denne interessante kombinasjonen gir skorpionkvinnen intelligens og dypsindighet i tillegg til individualitet og viljestyrke. Har hun først satt seg noe i hodet, tar det ikke lange tiden før hun når målet sitt ved hjelp av nøyaktig analyse, fornuft og oppmerksomhet. Skorpionkvinnen er ikke bare opptatt av det åpenbare, hun elsker også å ta en titt bak kulissene og ønsker å komme til bunns i alt. Livet gjennom er hun et aktivt menneske som aldri kjeder seg. Hun sørger også for at det aldri blir kjedelig for folk rundt henne.

I tillegg til å ha en utpreget viljestyrke regnes skorpionkvinnen også for å være svært medfølende som person. Mennesker som først har funnet en vei inn i hjertet hennes, vet å sette pris på hennes kjærlige og pålitelige vesen. Hun er en trofast venninne som man kan betro enhver hemmelighet og som forblir ved din side. For sine nærmeste er skorpionkvinnen villig til å strekke seg helt til det ytterste.

Skorpionkvinnen og hennes personlige stil

Skorpionkvinnen elsker avveksling til enhver tid og i enhver livssituasjon – og det gjelder også for garderoben hennes. Det er likevel ett motto hun følger trofast: Feminint og lidenskapelig skal det være! Hun føler seg svært vel i klassiske, elegante kombinasjoner i fargene svart og hvitt, men oppsiktsvekkende rødt er også en sterk favoritt. I sitt valg av klær er hun opptatt av å finne det perfekte snittet som fremhever det beste ved henne. Hun tilfører antrekkene sine gjerne det lille ekstra ved å tilsette en fargeklatt som en » veske i strålende asurblått, en dyp grønntone eller lysende oransje. Klesplagg som en klassisk etuikjole, elegante cardigans og blazere er gjerne å finne i garderoben hennes og det ofte i flere varianter. En buksedress med matchende » lakksko er en annen av hennes favoritter. Når det kommer til smykker, velger skorpionkvinnen gjerne en av sine favorittfarger: rødt! Da kommer det kanskje ikke som en overraskelse at hun smykker seg med rubiner og dyprøde granater, denne kvinnen vet nemlig utmerket godt hva som kler henne best!

 

Slik bor skorpionkvinnen

Skorpionkvinnens svært så skiftende temperament gjenspeiles også i hjemmet hennes, innredningen hennes endres nemlig fra tid til annen. Hun styler hjemmet helt etter sin egen smak – og det viktigste av alt er at det skal være spennende! Hun elsker kraftige fargetoner med mye uttrykk og velger heller bort duse pasteller. Stilen hennes kan beskrives med ett ord: elegant! Innredningen hennes preges gjerne av fargene svart og hvitt i kombinasjon med vinrødt – det skal være kontrastfylt med et snev av ekstravaganse. Hjemmet hennes preges gjerne av en miks av stiler, og raffinerte kombinasjoner av antikke møbler og moderne interiørelementer er ingen sjeldenhet hos henne. Skorpionkvinnen foretrekker utsøkte materialer som skinn og luksuriøse metaller som gull og » sølv, men du finner også representanter for dette stjernetegnet som elsker den romantiske » landlige stilen, og da spesielt på kjøkkenet. Månedens bursdagsbarn som elsker å invitere familie og venner på middag, er opptatt av at kjøkkenet skal være et innbydende sted der man elsker å være – både som vertskap og gjest!

Kjære skorpionkvinne, kjenner du deg igjen?

 

Si din mening
Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *