6. mai 2019 | lese tid: 3 minutter

Nå som våren endelig er kommet, er det på høy tid å sjekke ut sesongens skotrender. Og for at du ikke skal gå deg helt vill i det store mylderet av trender, vil vi hjelpe deg litt på vei. Hva er det som gjelder for vår og sommer 2019?

Her vil vi vise deg hvilke sko du bare må ha denne sesongen hvis du er opptatt av å ha en moteriktig og chic stil. Det er spesielt tre trender vi vil trekke frem. Les videre og la deg begeistre!

Vis frem skolissene!

Normalt sett er skolisser et nøytralt og praktisk tilbehør til skoene dine, men det kan du bare glemme denne sesongen! Nå kommer lissene nemlig med alt fra blomster til striper, og kan være både brede og smale. De er perfekt avstemte med skoene de brukes til. Lissene sees hovedsakelig på sneakers, men du finner også elegante pumps med skolisser. Vil du ha et eksempel? Hva syns du om et elegant jobbantrekk bestående av en stilren bluse med sløyfe, smalt skjørt og pumps fra » Mae&Mathilda med leomønster og svarte skolisser?

Hvite sneakers eller snøresko med eksklusive skolisser av sateng med mønster eller i hvitt er perfekt på fritiden. Bruk dem gjerne sammen med et par jeans, en ensfarget topp og en lett jakke. Lyst på noe litt mer elegant? Da går du for disse flotte svarte lakkskoene fra » Jenny med stripete skolisser. Så, hva venter du på? Ta en titt på skoene med det lille ekstra, du også!

Ta av med platåsåler

En annen trend du ikke bare kan ignorere denne sesongen, er platåskoene. Platå er en hælform der skoen oftest har en gjennomgående, høy yttersåle. De gir deg ikke bare et par cm ekstra høyde, men også støtte når du går. Hvordan bruke trenden? På vårens første varme dager kan du for eksempel velge syrinfargede snøresko med platåsåle med lett glittereffekt, de får garantert både deg og andre i godt humør.

Platåsneakersene av mønstret nappa er midt i blinken for deg som ønsker en sporty og chic stil. Kombiner dem gjerne med en ensfarget stoffbukse i passende farge, en statement-overdel og en jeansjakke. Eller hvorfor ikke kreere et flott antrekk med en luftig, hvit kjole og lekre rosa sneakers med blomsterbroderi fra » Kappa? Og vil du virkelig vekke oppsikt, går du for de moderne platåsneakersene fra » Priority i rødt og svart eller rødt og hvitt – et tøft og morsomt blikkfang!

Miljøvennlig fotavtrykk: Bærekraftige sko

Skoprodusentene har oppdaget et bærekraftig råstoff som vi ellers bare forbinder med flaskekorker eller oppslagstavler, nemlig kork. Det naturlige materialet kommer fra korkeikens bark. Til sko brukes kork oftest i inn- eller yttersåler – og akkurat der finner du kork også i våre modeller. By the way: Hos Klingel kommer de fleste fra » Portugal, som er ledende i verden når det gjelder korkproduksjon.

Slip-ins er ikke lenger bare inne- eller hagesko – og det takket være moderne design som gjør dem til fine blikkfang i hverdagen. Sett sammen en outfit med shorts, en lett bluse og våre bio-slip-ins med stor pyntespenne med delikat leomønster. En morsom eye-catcher er paret med gullfarget glittereffekt, det piffer opp antrekket med en gang. Neste gang du skal på piknik med venner kan du skilte med slip-insene med rosemønster. Foretrekker du tåsandaler istedenfor slip-ins? Ikke noe problem denne sesongen: Modeller med stenpynt eller blomstermønster gir deg en trendy stil og passer til nær sagt alle stiler. Vår fasit: I sko av bærekraftig kork gjør du ikke bare føttene dine en tjeneste, men også miljøet.

Nå som du er oppdatert på skotrendene for vår og sommer, så sier vi bare: Klar, ferdig, shop i vei! Hvilken trend liker du best? Skriv noen ord i kommentarfeltet og fortell hva du synes om fargede skolisser og sneakers med platåsåle!

Vi anbefaler

Si din mening
Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *