19. november 2019 | lese tid: 3 minutter

Det nærmer seg årets slutt, og da er det tid for årets siste bursdagsbarn. Det dreier seg denne gangen om skytten! For etter den ekstravagante » skorpiondamen, setter vi nå søkelyset på dette entusiastiske ildtegnet – med sin mangesidige karakter!

Slik er hun, skyttekvinnen!

Denne damen har ganske mye temperament, og hennes gode humør er smittende. Hun har mange venner og bekjente – ikke særlig overraskende, for i hennes selskap kjeder man seg aldri. Som hennes venninne er du heldig, for hennes sjarme og nesten ubegrensede optimisme smitter, og hun er virkelig en venninne man kan regne med. For i vennskap så vel som i partnerskap, er skyttekvinnen absolutt lojal og ærlig. Hennes utadvendte vesen gjør at hun elsker å reise og bli kjent med nye land, mennesker og kulturer. Fordommer ligger ikke for henne, for hun vet at livet blir mer interessant og behagelig om man har et åpent hjerte.

Planeten Jupiters påvirkning sørger for at skyttedamen engasjerer seg for svake grupper. Når hun støter på urett, snakker hun modig og åpent imot – noe som ofte blir verdsatt. Skyttekvinnen har også et stort hjerte for dyra. Ofte finnes en katt eller en hund i hennes hjem, som hun gjerne tar med ut i naturen. I dette tegnet finnes også mange damer med interesse for hester. Skyttedamen kan kle seg og vet akkurat hva hun vil. Hun er modig og prøver gjerne ut nye trender.

Skyttekvinnen og hennes stil

Skyttekvinnen er nysgjerrig på motetrender, og prøver gjerne noe nytt. Hun trenger variasjon i garderoben. Hun vet også godt hva hun kler og hva som ikke er så kledelig. Når hun drar på shopping, for å supplere garderoben, har hun på forhånd en forestilling om hva hun skal kjøpe. Men hun lar seg også gjerne inspirere, hvis hun skulle komme over noe fint.

Alfa og omega for skyttekvinnen er kvalitet og forseggjorte detaljer. Hun søker plagg som passer hennes eventyrlyst. Purpurrødt, vinrødt og marineblått er blant favorittfargene. Selv om hun foretrekker en elegant, stilren look, kan hun også ved spesielle anledninger kle seg med en touch av glamour, som » sølvfargede pumps eller en » veske med gullfargede pyntedetaljer. Halvedelstener, som tilfører henne sjarme og styrke, er dyprød granat og klar, lillafarget ametyst. Når hun skal bruke smykker, velger hun ofte disse.

Slik bor den kvinnelige skytten

Skyttekvinnen liker åpne rom – og kan ikke fordra overfylte værelser. Hun vil gjerne kunne bevege seg fritt, og ha god plass for venner og familie. Selv om skyttekvinnen liker frihet, setter hun pris på besøk, for hun er en lidenskapelig vertinne. Hun sørger ikke bare for god mat til sine gjester, men også en munter stemning og spennende historier.

Tregulv sørger for varme og trivsel i skyttekvinnens hjem, gjerne kombinert med myke, flotte tepper. Når det gjelder møbler, velger hun gjerne lyse tretoner som » elegant, stilrent interiør, med noen fargeinnslag i form av » bilder eller suvenirer, som hun har tatt med hjem fra sine reiser. Personlige minner fra fine opplevelser er viktige for den kvinnelige skytten, og må ha plass i hennes hjem, slik at hun kan trives og føle seg vel.

Kjære skytterkvinne, kjenner du deg igjen?

Vi anbefaler

Si din mening
Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *