10. januar 2020 | lese tid: 2 minutter

På kjølige vinterdager vil man helst bare krype opp i sofaen og kose seg under et herlig teppe med en kopp rykende varm kakao. Kanskje ser man favorittfilmen om igjen eller går i gang med en ny, spennende krim. Uansett hva du velger, så er det vel ingen tvil om at hjemmekosen blir aller best når man har på seg gode og myke plagg. Sjekk ut Klingels nye kolleksjon av koseklær og tøfler!

Noe av det beste som finnes etter en lang og intensiv dag, er å få runde av på sofaen og bare slappe av. Ikke bare er det godt å hoppe i kosedressen og stikke føttene i et par deilige tøfler, det er også en utmerket måte å roe ned på. Og nettopp det å roe ned er noe som er utrolig viktig, spesielt med tanke på hvor stressende tilværelsen kan være for mange.

Tøfler føttene vil trives i

Mange av oss velger sko med omhu, men når det kommer til innesko legger vi gjerne ikke fullt så mye tid og energi på å finne det rette paret. Mange går rundt barfot hjemme og fryser, uten å tenke på at føttene behøver omtanke. Dessuten er det utrolig skjønt å kunne putte føttene i et par myke tøfler når man skal opp av sengen en kald vintermorgen. Vi har et stort utvalg av tøfler og innesko til både dame og herre. Alle med ulike egenskaper som bred lest, myk ull eller såler med godt feste.

Myke morgenkåper

Uansett årstid er morgenkåpen et av de deiligste plaggene man kan ha i garderoben sin. Den både varmer, er myk mot huden og gir deg en avslappende start på dagen. Morgenkåpen holder deg også varm etter et velgjørende bad eller en oppfriskende dusj. Myke, varmende morgenkåper og tynne blondemorgenkåper i sateng er bare en brøkdel av hva vi har å tilby.

Vinterens koseklær

Klingels koseplagg kommer i ulike varianter som joggedresser, leggings og flotte hjemmekjoler. Slapp av i en behagelig hettegenser og kombiner med et par lekre joggebukser i plysj. Eller kjøp en fin kosedress med matchende bukse og overdel.

Vi anbefaler

Si din mening
Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *