6. februar 2020 | lese tid: 1 minutt

I dette innlegget vil vi guide deg til hvordan du med enkle grep forvandler din basisgarderobe til en festgarderobe. Basisgarderoben inneholder ikke bare plagg som forenkler hverdagen. Tilfører du plaggene det lille ekstra, slår det gnister og glamour oppstår!

La smykkene dine ta plass

Sett gullkant på tilværelsen ved hjelp av smykker. Og vær ikke beskjeden når du skal velge smykker for kvelden. Smykker er en liten detalj som gjør stor forskjell. Øredobbene dine kan avgjøre hvordan looken din fremstår. Et par store, overdådige øredobber kan tilføre outfiten din en dramatisk touch, mens et pent og pyntelig perlekjede gir den et mer elegant preg. Du kan også høyne luksusfaktoren ved å gå for en litt uvanlig miks: Hvorfor ikke bruke perlekjedet sammen med en stor, overdådig og iøynefallende ring?

Vesker med karakter

Gjør suksess på motefronten ved å sette vesken i sentrum. Skaff deg en paljettveske og skap feststemning for både deg og omgivelsene dine. Eller hvorfor ikke velge en veske i favorittfargen din? Våg å satse på en veske som virkelig tar plass – og looken din blir festfin på et blunk!

Rett sko høyner stilen

Se hvor mye de rette skoene har å si for antrekket ditt! Ta den helt ut når du velger sko for kvelden og høyne partyfølelsen med et glamorøst par. Sats gjerne på glitrende pumps og du blir festens stjerne!

Vi anbefaler

Si din mening
Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *