21. februar 2020 | lese tid: 2 minutter

Er du en av dem som har haugevis av klær i skapet, men likevel aldri helt vet hva du skal ta på deg om morgenen? Fortvil ikke, det finnes håp for oss alle!
Løsningen er en gjennomtenkt basisgarderobe som består av tidløse, klassiske nøkkelplagg i nøytrale farger. Dette er plaggene som redder deg ut av enhver kleskrise og fungerer like godt til hverdags som til fest – alt etter hvordan du styler dem.

Her er noe av det du bør satse på:

Den hvite skjorten

Den klassiske hvite skjorten kan styles på utallige måter og går til alt. Ved å variere hvordan du bruker den, skaper du enkelt ulike stiler. Ledig look? La skjorten henge løst over favorittjeansen og brett opp ermene. For et strammere eller mer feminint uttrykk bruker du den til sorte bukser eller et skjørt, gjerne med skjorten puttet ned i linningen.

Perfekte jeans

Mørke jeans er et must i enhver garderobe og fungerer nær sagt i alle sammenhenger. Bruk dem til hverdags med en enkel T-skjorte, cardigan og sneakers og til fest med en enkel topp, blazer og høye hæler.

Klassisk strikk

Med en klassisk cardigan eller kasjmirgenser i en anvendelig farge som beige, grått eller sort har du et plagg som går til absolutt alt. Like fint til bukse og skjørt som over en kjole. Pologenseren er et annet godt alternativ. Den holder deg ikke bare god og varm, med den rette stylingen får du også en sofistikert look!

Sneakers og tidløse sko

Du trenger ikke stort mer enn et par sporty sneakers og klassiske sorte sko for å dekke dine behov når det kommer til skotøy. Sneakers er ikke bare topp til jeansantrekket, de er også midt i blinken til penbuksen eller en kjole om du vil.
Time to party? Da er det bare å bytte ut sneakersene med sorte høyhælte pumps eller ballerinasko. Begge deler er sikre vinnere, så gå for det som passer deg og din stil best!

Andre plagg som burde inngå i enhver basisgarderobe er:

• Minst én klassisk hvit T-skjorte
• Den uunnværlige dressbuksen
• En sort blazer
• En stilren sort kjole
• En trenchcoat eller klassisk ullkåpe

Et lite tips til slutt: Tenk kvalitet før kvantitet og sats på plagg i holdbare, naturlige materialer som ull, kasjmir, silke, bomull, denim og skinn. Også passformen er viktig. Velg kledelige plagg du føler deg komfortabel i – da viser du deg automatisk fra din beste side!

Vi anbefaler

Si din mening
Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *