15. mai 2020 | lese tid: 2 minutter

Vi er allerede midtveis i mai, og sommeren nærmer seg med stormskritt. Selv om den blir litt annerledes i år, krysser vi fingrene for at vi får noen solfylte dager på stranden. Men hva slags badetøy skal man så ha på seg? I dette innlegget skriver vi om ulike badedrakter, og tipser om hvordan du bør tenke når du skal velge.

Velg det som er riktig for deg

For noen uker siden skrev vi et innlegg om sommermote, der vi bl.a. pratet om å velge den badedrakten eller bikinien som akkurat du trives i og dermed kjenner deg komfortabel med. Det kan være en utfordring, og du må kanskje prøve deg litt frem.

Er du ikke helt komfortabel med kroppen din, så anbefaler vi en ensfarget badedrakt. Den er mer diskré samtidig som den fremhever formene dine på en fin måte. Kjennes det allikevel litt vanskelig, så ta på deg en herlig badekåpe på vei til stranden eller bassenget. Liker du derimot å tilbringe hele dagen i badetøy, uavhengig om det er på stranden eller på et spa, så anbefaler vi en badedrakt med mer farger og mønster.

Match havet med denne blå drømmen …

At blått og hvitt er en perfekt match er sikkert, så hvorfor ikke velge å matche havets farger med denne fine badedrakten? Perfekt for deg som ikke helt kan bestemme deg for om du vil ha en ensfarget eller mønstret badedrakt. Med knyting foran løfter den også fint frem formene dine og bysten din.

Til deg som elsker mønster!

Kan du ikke helt bestemme deg for én farge, men vil heller ikke kjøpe flere ulike badedrakter av den grunn? Velg en mønstret variant istedenfor, da vel. Du får flere farger samtidig som mønsteret skaper liv. Vi vil slå et slag for mønster! Vi blir alle glade av farger og mønstre, så våg å prøve du også!

Match badetøyet med fint tilbehør

Å gå på stranden eller på spa skal være hyggelig, men om man ikke er helt komfortabel med kroppen sin kan det også føles vanskelig. Når man matcher badetøyet med fint tilbehør kan det bli litt enklere, og dessuten mye morsommere! En sarong, en stråhatt eller et par fine sko løfter en hvilken som helst badedrakt og vil få deg til å stråle!

Til slutt vil vi bare gjenta nok en gang at du skal velge noe som du er komfortabel i, og velg aldri et plagg bare fordi noen andre sier det.

Til tross for omstendighetene håper vi at du får en fin sommer og noen soltimer med en god bok på stranden, på hytta eller på balkongen.

Vi anbefaler

Si din mening
Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *