28. June 2021 | lese tid: 3 minutter

Sommer betyr avkobling og mange herlige dager utendørs. Så fort solen viser seg, bytter vi ut mørke klær med plagg i glade farger. Det er veldig lett å fornye garderoben med noen utvalgte og forfriskende innslag. Litt fresht tilbehør til å style antrekket med gir mest effekt. Det er bare å finne frem dem du har eller klikke hjem noen nye favoritter. Ta en titt på vårt utvalg av lekre solhatter, skjerf og strandvesker.

Solhatter

Hva er vel mer sommerlig enn en stråhatt? Den gir en lett og romantisk touch til antrekket, samtidig som den beskytter øynene dine mot solen. Også den ømfintlige ansiktshuden din får effektiv UV-beskyttelse av en stråhatt. Det finnes også hatter som er laget av vakkert papirstrå. Om du ikke vil ha en tradisjonell solhatt, så kan du velge en solskygge eller en sammenleggbar solhatt i tekstil. Kombiner en blomstrete maxikjole med en bredbremmet hatt for en herlig romantisk look. Til bukser og bluse eller blazer kan du med fordel gå for en litt mer snobbete, smalbremmet variant. Match gjerne fargen fra hattens bånd med resten av antrekket ditt. Eller velg et bånd med blomster- eller dyremønster for å style outfiten din. Finner du ikke et mønster som matcher, kan du knyte et eget bånd rundt hatten din, og vips, så har du et helt nytt tilbehør!


Lenke: Hatt 1, Hatt 2, Hatt 3, Hatt 4

Skjerf

Ønsker du et anvendelig og lettmatchet plagg, som tar liten plass? Da er det et skjerf du skal satse på! Eller forresten, sats gjerne på flere, så kan du enkelt variere antrekket ditt. Du trenger ikke klær. Skjerf fins i ulike størrelser, modeller og materialer. Alt fra små kvadratiske skjerf til lange sjal, som kan vikles flere ganger rundt halsen. Mange er laget av polyester, bomull eller sateng med glans. Men det som utmerker seg mest, er vel det store oppbudet av mønstre og farger som finnes på skjerfene og gjør dem så anvendelige. Det fins alltid et skjerf som kan piffe opp antrekket og gjøre det mer personlig og unikt. Det beste av alt er at et tynt skjerf beskytter mot solen så du ikke blir brent, og tykkere skjerf varmer behagelig på kjølige sommerkvelder.

Lenke: Skjerf 1, Skjerf 2, Skjerf 3, Skjerf 4

Strandvesker

Et annet sommerlig tilbehør som ingen vil være foruten, er den lekre strandvesken! Og ja, det er ok å bytte den ut litt oftere enn andre vesker. For vi vet jo at den lever et litt «hardere liv». Den kommer jo ofte i nærkontakt med sol, sand, solkrem og saltvann. Det viktigste, i tillegg til at den må være fin, er at den er tilstrekkelig stor til at du får plass til badetøy, håndkle, solkrem, vannflaske og en god bok. Skal du være lenge på stranden, må også nistepakken få plass. Hos Klingel fins mange vesker i ulike stiler å velge mellom. Blomstermønstret eller stripete blir jo aldri feil. Men det fins mange andre herlige mønstre. Hold utkikk etter flere lekre detaljer, som naglepynt, paljetter og flettedetaljer samt blonde- og skinnpynt.

Lenke: Veske 1, Veske 2, Veske 3, Veske 4

Vi anbefaler

Si din mening
Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *