3. april 2020 | lese tid: 2 minutter

Fuglene kvitrer, solen står ennå på himmelen til tross for at klokken har passert 18, og det dufter grillmat fra naboens hage. Dette er tegn som ikke kan bety noe annet enn at favorittiden for mange er rett rundt hjørnet, nemlig sommeren.

Sommeren er en fantastisk årstid, som vi i de nordiske land nok setter ekstra stor pris på med tanke på våre lange og mørke vintre. Men å vite hva man skal ha på seg på sommerens tilstelninger er ikke det enkleste. Derfor har vi hos Klingel tatt frem noen av våre favoritter, som kanskje snart også kan bli dine?

Klar for en sommerdag

Forhåpentligvis byr sommeren på flere solfylte dager, som gjør at mange timer tilbringes utendørs. Men det er ikke lett å vite hva man skal ha på seg til og fra stranden, på utflukten eller på den spontane lunsjen ute. En fin og sommerlig kjole er et sikkert valg. Den er enkel å dra utenpå badetøyet samtidig som den gir deg en litt mer pyntet look. Trives du ikke i kjole kan et par piratbukser og en ledig topp være minst like fint og behagelig.

Hvordan velger jeg riktig badedrakt?

Mange er helt komfortable i egen kropp og har ingen problemer med å tilbringe en dag på stranden i badetøy, mens for noen kan det føles litt vanskelig. Uansett hvordan du føler det, det viktigste er å velge en badedrakt som du synes er behagelig og dermed trives i. For det er jo unødvendig å skulle føle seg stresset av en fantastisk sommerdag pga. feil badedrakt. Liker du farger og mønstre – kjør på! Er du ikke helt komfortabel med kroppen din, anbefaler vi en ensfarget badedrakt, som er minst like fin, men samtidig mer diskré.

After beach-looken!

After beach, after work eller bare en ettermiddag? Du bestemmer! Uansett anledning kan det være fint å kle seg litt opp til grillfesten, et glass vin på uteserveringen eller hva det enn måtte være. En trend, som vi håper er kommet for å bli, er kjolen med belte i midjen. Match med en fin veske, et par solbriller og en hatt, og du har et smashing antrekk.

Sommerplaner

Denne sommeren blir nok litt annerledes enn normalt for de fleste av oss. Mange vil kanskje velge å bli hjemme eller feriere i eget land. Har du noen spesielle planer for sommeren? Det ville være fint å høre om dem i kommentarfeltet nedenfor. Kanskje kan vi gi hverandre herlige tips til utflukter, restauranter og fine plasser man ikke bør gå glipp av?

Disse bildene er tatt utenfor Kusthotellet i den herlige sommerbyen Varberg på den svenske vestkysten.

Vi anbefaler

Si din mening
Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *