24. mai 2019 | lese tid: 3 minutter

Hei! Husker du fortsatt forrige sesongs » smykketrender? I fjor høst og i vinter var det store øredobber, glitrende armbånd og kjeder med dyre-anheng som piffet opp antrekkene våre. Men som alltid dreier motekarusellen seg stadig videre, og denne sesongen er det andre smykker som gjelder. Det gjør imidlertid ingenting for de nye smykketrendene er virkelig fantastiske! I vår og sommer skal utringningen være i fokus – og hvordan kan vi best fremheve den? Med statement-kjeder! De kommer i mange ulike design og farger, men de har et par ting til felles: De er store, iøynefallende og derfor ikke til å overse! For at du skal lykkes med dette mote-statementet, presenterer vi et par luftige og lette antrekk som fremhever både deg og statement-kjedet ditt, og får dere begge til å vekke oppsikt. Les videre, så får du se! 😉

Strålende vakre: Blå statement-kjeder

Blått er en av sesongens trendfarger – og det ikke bare når vi snakker om » undertøy, men også i smykkeskrinet! Vår favoritt: Dette statement-kjedet i ulike blåtoner. Det er et stilfullt smykke som du kan kombinere med et stilrent hverdagsantrekk, jobbantrekket eller selskapskjolen. De fargede glass-stenene får både deg og smykket til å glitre om kapp med solen. Men når du velger et så storslått tilbehør må du tenke på å velge antrekk med omhu og bruke diskre farger. Vi anbefaler deg å gå for blåtoner og hvitt. Du kan for eksempel velge den hvite blusen fra » Dress In som basis, den danner en perfekt bakgrunn, slik at det oppsiktsvekkende smykket kan stråle i alle sine fasetter. Men om du vil tone det hele litt ned, kan du gå for den mørkeblå blusen med korte vingeermer, også den fra Dress In. Rund av stilen med annet skimrende tilbehør som de turkisfargede tåsandalene med strasspynt og den flotte shoppingvesken av blått, skimrende materiale.

Pretty in Pink: Lekne statement-kjeder

Vil du imponere venninnene dine neste gang dere treffes ved å tilføre litt glamour til et ledig antrekk? Da kan vi anbefale et sølv- og pinkfarget statement-kjede i knutedesign. Du kan understreke wow-effekten idet du kombinerer kjedet med jeansjakken med rosa kontrastsømmer og piratbuksen med pinkfarget trykk fra » Laura Kent. På denne måten forbinder du eleganse med en ledig stil, og skaper i tillegg en perfekt basis for ditt nye favorittsmykke. Men et antrekk er ikke komplett uten sko og veske! Gi outfiten den siste finishen med platåsneakers fra » Filipe Shoes og en veske fra » Emma & Kelly, begge deler i pink.

Skip o´hoi: Statement-kjede i marinestil

Det er nesten sommer og du har sikkert begynt å planlegge ferieturen, kanskje booket både fly og hotell – men det riktige antrekket for en herlig sommerdag på strandpromenaden mangler fortsatt. Hva syns du om det flettede statement-kjedet i rødt, hvitt og blått? Det forener de tre flotteste, maritime fargene og kommer til å minne deg om ferien lenge etter at den er slutt. Vårt tips for resten av antrekket? Sett sammen hele outfiten i marinestil! Ta den hvite jakken fra Laura Kent for eksempel, den fremhever kjedet på en perfekt måte og fremhever din solbrune hud. Et rødt skjørt er et perfekt sommerplagg og stjeler ikke oppmerksomheten fra statement-kjedet. Rund av feriestilen med stilfulle, stripete sko med ankerapplikasjoner. Suppler gjerne med andre tilbehør som en strandveske av flettet strå som rommer både lommeboken, mobilen, nøklene og badehåndkleet, og avslutt med en stor stråhatt. Hatten er ikke bare flott å se på, men beskytter deg også mot solen. Nå kan sommeren bare komme!

En ting er sikkert: Denne sesongen vil vi avgi et klart statement – og det kan du også gjøre! Del ditt moteriktige budskap med et iøynefallende statement-kjede kombinert med et antrekk som matcher. Hvilket statement-kjede er din favoritt? Vi gleder oss til å lese din kommentar!

Vi anbefaler

Si din mening
Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *