17. desember 2019 | lese tid: 3 minutter

Rett før jul er det tid for vårt siste bursdagsbarn i dette kalenderåret. Etter » skyttekvinnen er det nå steinbukk-kvinnen som skal feires en hel måned til ende. La oss ta en titt på det som gjør dette jordtegnet så spesielt!

Slik er hun, steinbukk-kvinnen!

Akkurat som dyret steinbukken kjennetegnes steinbukk-kvinnen av en enorm utholdenhet og en imponerende tålmodighet. Selv et mål som ligger langt i det fjerne, bestiger hun modig, selv om hun kanskje må ta et par omveier eller hindre på kjøpet. Den kvinnelige steinbukken har store forventninger til livet og vet at flid lønner seg i lengden. Å gi opp er ikke noe alternativ for henne. Hun kan selvsagt være ubesluttsom til tider, men går så videre med klare tanker. Familie og venner setter ikke bare pris på hennes selvdisiplin, men også hennes pålitelighet. I faste relasjoner som vennskap og kjærlighet viser hun seg fra sin emosjonelle side og er både følsom og lojal. Hun holder virkelig det hun lover, og er alltid lyttende og hjelpsom når folk rundt henne har det vanskelig. Andre dominerende egenskaper som kjennetegner steinbukk-kvinnen er hennes diplomatiske evner og taktfølelse. Det gjør henne til en god taler med en utpreget overbevisende kraft. Fordi hun er så dyktig til å konsentrere seg om det vesentlige, er den kvinnelige steinbukken glad i å planlegge. Dette gjør henne til den fødte organisatoren i vennekretsen. Fester og sammenkomster som hun organiserer, blir en garantert suksess som andre gjerne husker lenge. Steinbukk-kvinnen velger gjerne en tidløs stil og foretrekker dempede farger som blått og grått.

Steinbukk-kvinnen og hennes spesielle stil


Kvinnen født i steinbukkens tegn har en utpreget motesans og vet å sette sammen et vellykket antrekk. Tidløs styling er noe som ligger for henne, og hun holder gjerne fast på sine klare linjer. Hun er trofast mot sin egen personlige stil, og styrer unna alt annet. Klesskapet hennes er som regel velorganisert og gjerne sortert etter sesong og farger, noe som også henger sammen med hennes forkjærlighet for mote og orden. Hun vet hvor ting befinner seg og finner plagget hun skal ha på seg, uten å måtte lete. Hun foretrekker rolige farger som blått, grått og nyanser av brunt. Mørkegrønt er også en farge som kler henne. Stilen hennes er en blanding av casual chic og klassisk eleganse. Til hverdags ser man henne ikke sjelden i en hvit eller lyseblå » bluse under en klassisk trenchcoat, og når hun skal bort om kvelden er det gjerne den lille sorte som gjelder. Steinbukk-kvinnen er opptatt av at tilbehør som veske, » belte og » smykker skal passe sammen. Når det kommer til smykker, så elsker hun alt av sølv og glitrende edelstener.

Slik bor den kvinnelige steinbukken


Hjem, kjære hjem! Hjemmet er selve ankeret i livet til steinbukk-kvinnen. Det er her hun slapper av og finner roen etter en opplevelsesrik dag. Hvite vegger, komfort og mye plass er viktig for henne – hjemme vil hun nemlig bare føle seg vel. Interiøret skal være stilfullt, men ikke prangende. Hun elsker kvalitetsmøbler av tre, myke » tepper og tekstiler med spennende overflatestruktur. Hjemmet hennes er gjerne preget av tidløse klassikere blandet med moderne elementer – en interiørstil som gjerne beskrives som skandinavisk.

Også designermøbler fra 50-tallet som dype sideboards med plass til utallige bøker eller nyreformede bord med » pyntevaser og -fat er å finne i stuen hennes. Naturstoff som lin og bomull gir interiøret et avslappet preg, og en myk skinnsofa med eksklusive pledd gir hjemmet til steinbukk-kvinnen et svært så innbydende preg.

Kjære steinbukk-kvinne, kjenner du deg igjen?

Vi anbefaler

Si din mening
Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *