21. May 2021 | lese tid: 3 minutter

Synes du det er vanskelig å finne sandaler som er både pene og behagelige? Da burde du ta en titt på sesongens lekre modeller! Det som utmerker seg er fargeglade sandaler og lekre detaljer som kraftige eller mønstrede såler. Vi våger å påstå at vi har sandaler som passer for alle, også for deg som enten har veldig smale eller veldig brede føtter. Bruk søkefilteret for å søke den skobredden du bruker, så finner du lettere ditt favorittpar. Feir våren og varmere dager med oss. For nå vil vi vise deg våre nye skofavoritter!

Festlig med høye hæler

Ingenting slår vel klassisk eleganse! Høyhælte sandaler til skjørt eller kjole skaper en stilig  look. Eller hvorfor ikke matche høyehælte sandaler med jeansen? Det gir garantert en annen følelse enn med sneakers. Det finnes mange fine modeller med flashy kilehæler og åpen tå, som er verdt å satse på. Kilehælen gjør skoene stødigere, og også du som ikke er så vant til å gå på høye hæler fikser det galant. Med regulerbare remmer blir passformen perfekt. Om du synes det tar for lang tid å tukle med remmene, så kan du jo velge et par stilfulle slip-ins av skinn. Da er det bare å stikke føttene nedi, og så er du klar til å spasere ut i solen og vifte med tærne!

Lenke: Sandaler 1, Sandaler 2, Sandaler 3, Slip-ins

Behagelig på føttene

Hvem har sagt at flate sandaler med remmer er kjedelige? Tvert imot, det finnes masse fine modeller å velge mellom. Så sats på et behagelige par med tofarget såle. Disse sandalene er utrolig behagelige å gå med og lette å ta av og på. Og fremfor alt så gir de et raffinert inntrykk! Sjekk ut disse stilige modellene med grovrillet såle og gnistrende strasspynt eller andre iøynefallende detaljer. Glatt skinn, semsket eller syntetisk – valget er ditt! For deg med hallux valgus har vi et stort utvalg modeller med regulerbare borrelåsremmer eller elastisk materiale over framfoten.

Lenke: Sandaler 1, Sandaler 2, Sandaler 3, Sandaler 4

Stilfulle såler

Sesongens skomote byr på platåsåler, glade farger og freshe detaljer. For du viser vel gjerne frem føttene dine i et par sandaler i friske farger? Match gjerne sandalene med en farge fra antrekket ditt for et effektfullt resultat. Fargesterke sko gir et ekstra løft til et antrekk i en monokrom fargeskala. Velg gjerne en kilehæl med det lille ekstra – kanskje en i kork- eller bast look. Et annet tips er å satse på en fint flettet eller stripete såle. Best av alt –  med et par av sesongens stilfulle sandaler vokser du, både når du gjelder lengde og stil!

Lenke: Sandaler 1, Sandaler 2, Sandaler 3, Sandaler 4

Vi anbefaler

Si din mening
Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *