25. juni 2019 | lese tid: 3 minutter

Nå er en ny måned her og vi hilser et annet stjernetegn velkommen i klubben. Etter at vi har lagt alle tvillingsbursdagene bak oss, er det de som er født i krepsens tegn som har noe å se frem til. Deres tid på året er kommet og det skal feires! Vi celebrerer månedens stjernetegn som seg hør og bør og presenterer naturligvis også krepsekvinnens personlige stilguide.

Slik er hun, krepsekvinnen

Vi har nevnt det flere ganger de siste månedene: Hvert stjernetegn har en fødselsplanet og styres helt ubevisst av den. Månedens stjernetegn krepsekvinnen er født i månens tegn. Hva betyr det for henne? I likhet med månen som forandrer seg litt hver dag, er krepsekvinnen alltid litt annerledes. Er hun glad og sorgfri i dag, kan hun være nedtrykt og trist i morgen. Følelser spiller en stor rolle i livet hennes: Krepsekvinnen er både lettrørt og følsom. En kjærlighetsfilm på kino og en trist sang kan få henne til å snufse. Men det er på ingen måte noe å skamme seg over syns krepsedamen! Tvert imot: Hun er stolt av at hun ikke bare lytter til fornuften, men også til følelsene sine. Hennes intuisjon er helt enestående! Det gjør henne på den ene siden til en skeptiker, på den andre siden er hun en fantastisk venninne og rådgiver. For å unngå å bli såret, gjemmer hun seg ofte bak en hard fasade. Ofte ser hun problemer der det ikke er noen. Men alle som klarer å nå frem til hjertet hennes, får en fast plass der for livet.

Krepsekvinnen og hennes helt egne stil

Det er utrolig spennende å se hvordan klesstilen ofte gjenspeiler eller fremhever en persons vesen. Hos krepsekvinnen passer karakter og motestil perfekt sammen. Følelsesladet og lettrørt som hun er, foretrekker hun som oftest myke materialer i delikate pudderfarger. Aprikos- og champagnetoner er klare favoritter. Like feminin som i valg av farger, er hun også i klesvalget. Krepsedamen foretrekker en romantisk stil og går gjerne for kjoler og blomstermønster, av og til smykker hun seg også gjerne med et perlekjede. Noen ganger kan man ane en femme fatale, men påtrengende virker hun likevel aldri. Highlights i krepsekvinnens garderobe er et par kostbare klenodier. Iøynefallende øredobber i sølv fra den siste ferieturen eller kanskje et arvestykke: Krepsedamen vet å sette pris på og kombinere dette på en perfekt måte.

Slik bor krepsekvinnen

Som det følelsesmennesket hun er, trenger krepsekvinnen en plass der hun kan trekke seg tilbake; et sted der hun føler seg beskyttet og sikker. Hjemmet hennes utstråler en spesiell varme. Istedenfor store lamper, foretrekker månedens stjernetegn små lyskilder. Hun elsker myke puter og hjemmet hennes er oftest innredet i en koselig, landlig stil. Du finner for eksempel helt sikkert et par tunge, noen ganger gamle, møbler hjemme hos krepsedamen. Men kvaliteten må stemme. For i likhet med i kjærlighetslivet bestemmer krepsekvinnen seg gjerne en gang for alle, og er da trofast mot dette valget i lang tid. Det er også viktig at hjemmet er fylt med energi, en plass der hun kan lade batteriene. Vakre bilder og massevis av blomster og planter skaper akkurat denne atmosfæren. I samsvar med klesstilen spiller farger som perlemor og rosa en stor rolle hjemme hos krepsekvinnen.

Vi anbefaler

Si din mening
Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *