29. juli 2019 | lese tid: 3 minutter

Sommeren har nådd sitt høydepunkt og solen skinner for fullt. Da passer det veldig fint at vi nå etter stjernetegnet Krepsen tar for oss ildtegnet Løven. Fra 23. juli til 23. august er det nemlig løvekvinnen som står i fokus. Vær forberedt på kraftfull energi og ekstravagant utstråling – for ingen skinner mer enn løvekvinnen! Hun trollbinder alle!

Slik er hun, løvekvinnen!

Løvekvinnen lever i bevisstheten om at hun kan forme omgivelsene etter sitt eget hode – og det gjør hun også; modig og full av selvtillit. Dette astrologiske karaktertrekket er hovedårsaken til at løvekvinnen lykkes med nesten alt og oftest når sine mål uten større vanskeligheter. Hennes urokkelige energi og trang til nye eventyr har en sterk virkning på verden rundt henne. Hun er gjerne og ofte sammen med andre. Løvekvinnen elsker og nyter å være midtpunktet, men hun har et stort hjerte og engasjerer seg med stor iver for de som er svakere enn henne. Hun har god forståelse for andre menneskers behov. Har du en løvekvinne som venninne, kan du føle deg beskyttet. Kjedsomhet er ikke noe som forekommer i hennes liv. Det er ingen overraskelse dersom løvekvinnen bestemmer seg for å reise bort en dag, og allerede neste dag sitter på flyet. Å utsette avgjørelser og annet er ikke hennes motto! Hun er et organisasjonstalent og en tusenkunstner av rang som vet å planlegge dagen og som gjerne hjelper andre dersom de har mistet oversikten. Den som har en løve-kvinne ved sin side får en masse morsomme og interessante opplevelser, og i tillegg en sprudlende energikilde som gave.

Løvekvinnen og hennes personlige stil

Løvekvinnen ses på som en trendsetter i moteverdenen. Hun vet hva hun vil, og det viktigste er: å stråle! Hun elsker en glansfull opptreden. Skal hun på teater eller cocktailparty presenterer hun stolt og glad sin helt egne elegante og ekstravagante stil. I fargene hun velger viser løvekvinnen temperament og livsglede. Hun kler seg gjerne i skinnende rødt eller uttrykksfull lilla, men hvitt spiller også en stor rolle i garderoben hennes. Tilbehør i metallic-toner er et must, og hun får dem alltid til å virke både storslagne og stilfulle. Løvekvinnen elsker alt som er glamorøst! Fint fallende stoffer av silke eller en skimrende selskapskjole av fløyel er som skapt for henne.

Løvekvinnen har et eget skjønnhetsritual. Hun bare elsker ekstravagante, hyppige frisørbesøk, men ikke bare det! Hun unner seg også eksklusive kremer og dyre parfymer for å fremheve sin indre utstråling enda mer. Selv om hun alltid hjelper alle andre, vet hun likevel at: Noen ganger er det like givende å være gavmild mot seg selv!

Hvordan ser det ut hjemme hos løvekvinnen?

Løvekvinnen liker å ha mye plass og luft. Det trenger hun for å kunne invitere både familie og venner, noe hun gjør både titt og ofte. Hun legger mye vekt på stil, og velger både møbler og annet interiør med omhu. Alt plasseres på en måte som understreker hennes personlige stil. Hun omgir seg for eksempel gjerne med barokke møbler. Store speil og oppsiktsvekkende belysning som sørger for mye lys og en koselig atmosfære, er også er svært viktig for løvekvinnen. Eksklusive materialer finner man igjen også i innredningen. Tre gir en hjemmekoselig stil, trekk av sateng og myke kasjmirpledd gir interiøret et stilfullt preg. Når det gjelder farger, går hun gjerne for kontraster. Løvekvinnen skaper vakre kontraster ved å kombinere lyse og rene toner med uttrykksfulle røde, kongeblå, lilla, sølv- eller gullfargede detaljer. For hun vil gjerne skape en representativ og behagelig atmosfære for gjestene sine. Hjemmet hennes kan være preget av flere stiler, men kjedelig kommer det aldri til å være!
Kjære løvekvinne, kjenner du deg igjen?

Vi anbefaler

Si din mening
Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *