19. august 2019 | lese tid: 3 minutter

Tiden flyr, og igjen kan mange nye bursdagsbarn glede seg til å feire dagen sin. Etter at vi forrige måned henvendte oss til den temperamentsfulle løvekvinnen, er det nå tid for å utforske jomfruens vesen. Ved første øyekast virker ikke dette som noen enkel oppgave, for kvinner i stjernetegnet jomfruen har alltid noe hemmelighetsfullt ved seg. Akkurat det gjør det imidlertid ekstra spennende å se nærmere på dette stjernetegnet, for man vet jo: Stille vann har dypest grunn!

Slik er jomfrukvinnen

En kvinne i stjernetegnet jomfruen har et våkent sinn i møte med sine medmennesker, og hennes skarpe forstand og uslåelige organisasjonstalent kommer raskt til syne. Disse styrkene kommer fra Merkur, jomfruens styrende planet. Jomfrukvinnen er glad i å lære, og hun jobber stadig med å utvikle seg selv og sine talenter. Spesielt interesserer hun seg for kunst og kultur. Favorittområdene er musikk, litteratur og malerier. Herfra henter hun den indre sinnsroen som har en positiv påvirkning på mennesker rundt henne. Hun har et oppmerksomt blikk og blir glad når hun kan gjøre noe for å glede sine medmennesker. Hjelpsomhet er en selvfølgelighet for henne, og hun vil gjerne bidra der hun kan til at verden blir et litt bedre sted. Om du har en venninne i stjernetegnet jomfruen, kan du lene deg trygt tilbake. Henne kan man stole fullt og helt på. Jomfrukvinnen stiller opp med én gang noen hun er glad i har det vanskelig. Hun vet raskt hva som bør gjøres og nøler ikke lenge før hun tar fatt på problemene. Hun er svært omsorgsfull, men likevel ikke redd for å kalle en spade for en spade. Dog forventer jomfrukvinnen ingen store lovord for disse gode egenskapene. Hun er beskjeden av natur og man vil sjelden se henne briske seg av noe. Hun er en lady tvers gjennom!

Jomfrukvinnen og hennes helt egne stil

Klassisk, feminint og alltid „lady-like“ – slik kan man oppsummere den typiske stilen til en jomfrukvinne. Hun har alltid et passende antrekk og er godt rustet til enhver anledning. I det romslige og velassorterte klesskapet hennes finnes en god miks av ulike stoffer og materialer. Fint fallende » kjoler og bluser av silke, buksedresser med raffinerte snitt eller engelske blazere i brokade – jomfrukvinnen sørger for at garderoben er elegant og variert! Hun har et blikk for hva som passer, og på null komma niks setter hun sammen flotte outfits. Jomfrukvinnen er altså en mester i å kombinere plagg, noe som blir lagt merke til og beundret av andre. Hun elsker rutemønstre og delikate blomstermønstre, men er seg også bevisst hvor viktige ensfargede basisplagg er for et vellykket antrekk. Kvinner som er født i stjernetegnet jomfruen er altså meget stilbevisste. Dette gir dem mye ros og anerkjennelse fra venninnene sine, som gjerne spør om moteråd. Også her stiller jomfrukvinnen gladelig opp, for hun er like glad i å hjelpe andre å sette sammen passende antrekk som hun er i å kle opp seg selv. På en omsorgsfull, kompetent og ærlig måte bringer hun frem det beste i dem rundt seg.

Slik bor jomfrukvinnen

Hjemmet til jomfrukvinnen er like smakfullt som klesstilen hennes. Hun velger gjerne delikate og duse farger på vegger og interiør. Favorittene er varm brunfarge, hvitt, pastellblått og jordfarger som beige og olivengrønt. Samtidig liker hun å leke med »dekor og detaljer i kraftige kontrastfarger som purpur eller fiolett.
Jomfrukvinnen liker å ha god plass rundt seg og tar hensyn til dette når hun innreder hjemmet sitt. Møblene er valgt ut med omhu, og hun vet alltid på forhånd hvor det er best å plassere dem. Det er viktig for jomfrukvinnen å ha et koselig hjem. Hun innreder gjerne med elegante og klassiske » polstrede møbler og foretrekker naturmaterialer som tre, men hun varierer også med moderne og iøynefallende elementer, for eksempel av skinn. Sølvfargede detaljer finner man heller ikke sjelden hos jomfrukvinner. Slik frisker hun kyndig opp den koselige og naturlige stilen og skaper en interessant og inspirerende stilmiks.

Den typiske jomfrukvinnen har et hjem man føler seg vel i og hvor familie og venner gjerne kommer på besøk.

Vi anbefaler

Si din mening
Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

1 Kommentarer