3. juni 2019 | lese tid: 4 minutter

Striper på tvers, på langs eller kanskje på skrått … Stripene forsvinner aldri ut av motebildet, og denne sesongen er intet unntak. Du finner striper i alle varianter, og alle sammen er de med på å forsterke og ramme inn vår outfit.

Frisk sommergarderobe med stripete plagg

Det er noe med striper som gjør at man føler seg fresh og velkledd – en helt fantastisk følelse og midt i blinken på en lys og deilig sommerdag. Velg en skjortekjole med striper på varme dager, som denne fra Amy Vermont med ballongermer. Matcher du den med sandaler og badeglede, så er feriefølelsen ikke langt unna. På kjøligere dager kan du fint bruke kjolen over tights, suppler med et par ankelstøvletter og antrekket er klart. Sommerens fineste kjole er så klart stripete og kommer fra Amy Vermont. Den har brede striper i hvitt og marineblått. Det spesielle snittet med fokus på skuldre og midje, gjør dette til en drøm av en kjole. Og utringningen kan varieres fra bare skuldre til litt mer tildekket – oh là là!

En pastellfarget topp fra Dress In med knyting på skuldrene og trykte striper i ulike varianter og farger gjør seg på en solfylt dag. Match den gjerne med et par capribukser for å understreke den sommerlige looken.

Stripete mote med en sporty vri

For tiden henter moten mye inspirasjon fra sportens aktive verden. Hiv deg på denne behagelige trenden du også, vi lover at du kommer til å falle pladask for de myke materialene og herlige fargene.
Den enkle jerseyblazeren fra Amy Vermont med striper er et flott utgangspunkt når du vil sette sammen et sporty og avslappet antrekk. Match med en gråhvit topp med glitrende detaljer på rad og rekke foran på skuldrene.

Eller hvorfor ikke gå all in med et par oppsiktsvekkende og søte bukser med ananas-mønster og striper fra Sienna? Blir dette litt vel mye, kan du heller gå for iøynefallende tilbehør som et par stilige sneakers med glitter og striper. Eller matche stripene på blazeren med skuldervesken i rødt og blått og en ensfarget topp, kanskje også den i blått.

Skal du på date på tennisbanen? Eller kanskje bare heie fra sidelinjen? Da bør du gå for den evige sommerklassikeren, nemlig pikékjolen. Denne varianten fra Dress In med stripete belte og striper på kragen er sporty, elegant og går til det meste. Avrund looken med et skjerf fra Laura Kent og et par behagelige slip-ins fra Caprice – Grand Slam sier vi!

Striper fra topp til tå

Striper kan være alt fra sporty og hverdagslig til mer klassisk og feminint. Og hvorfor ikke gå for noe nytt? De stripete buksene fra Laura Kent er behagelige på med stretch både i linningen og resten av materialet. De sørger for en velkledd look og er like behagelige på som favorittkosebuksen. Velg om du vil gå for en frisk og casual stil med et par feminine sandaler fra herlige Naturläufer, eller en mer elegant stil med et par søte ballerinasko fra Gennia med stripete rosett. Velger du å matche buksene med en like stripete bluse , har du en komplett outfit som gjør at du virkelig synes i mengden enten det er i jobbsammenheng eller på den private arenaen

Romantiske striper

Med sol og sommer våkner også romantiske sommerdrømmer til live. Bryggedans, lune sommerkvelder utendørs i godt selskap, is og glede! Det ene behøver jo ikke å utelukke det andre – velger du toppen fra Dress In får du både friske striper og romantiske blonder. Men ingenting er vel mer romantisk enn en sommerlig kjole med herlig vidde, som denne ra Laura Kent med smale striper og blomster. Plukk opp en av fargene og kombiner med en frisk topp ra Dress In med blonder i utringningen. Match ditt romantiske antrekk med et par stilige ankelstøvletter i semsket skinn og dans deg gjennom sommernatten!

På kjøligere dager kan det være godt med en langermet genser. Enten du liker å seile eller ikke, er denne stripete genseren i rødt og hvitt fra Paola med flotte knapper på skuldrene et blinkskudd sommerstid. Bruk den gjerne med et par røde bermudashorts ra Dress In for en gjennomført stil. Sistnevnte får du i mange størrelser, så her finner alle noe som passer! Avrunder du med et par behagelige sko i espadrillestil , så har du et klassisk antrekk i maritim stil for neste bryggeflørt.

Vil du holde hodet kaldt i sommer, er det bare å gå for en hatt. Hva med en som matcher sommerens stripete mote? Da kan vi anbefale denne bredbremmede hatten med flotte striper – den setter virkelig prikken over i-en på antrekket!

Hva synes du om sommerens striper? Er det noe for deg? Skriv og fortell!

Vi anbefaler

Si din mening
Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *