30. oktober 2019 | lese tid: 2 minutter

For å være snill mot både lommeboken og miljøet, bør du kjøpe klær som passer til mer enn én anledning. Festmote og hverdagsmote behøver ikke nødvendigvis å bestå av ulike plagg. Å bruke penger på klær som bare passer til fest er unødvendig, og vi vil derfor tipse deg om noen enkle knep for å unngå dette. Avhengig av hvordan du matcher med andre plagg og tilbehør, så kan én og samme kjole brukes både på jobb og til fest.

 

Styling nr. 1: Til hverdags/jobb

Vil du kle deg i en av dine fineste kjoler til hverdags, så trenger du bare slenge over en strikkegenser. Det skaper en mer avslappet og ikke minst behagelig stil, og du føler deg fin, men ikke for pyntet. Bare ved å velge litt røffere sko blir det noe mer hverdagslig over antrekket.

Styling nr. 2: Til vinteren

Du behøver ikke legge vekk finklærne når vinteren kommer. Ty heller til skisportens lag-på-lag-prinsipp, og bruk en pologenser og jeans under kjolen. Vi lover deg, jeans til kjolen kommer til å gjøre suksess. Det blir både moteriktig og behagelig. Velger du en tykkere strømpebukse istedenfor jeans, kan du godt bruke en pologenser under kjolen.

Styling nr. 3: Kle opp kjolen din

Den enkleste og mest klassiske måten å kle opp en kjole på er naturligvis høyhælte sko, men det vet jo allerede alle damer som går i et par sko. Så derfor vil vi denne gangen heller gi deg noen andre tips. Har du en kjole eller tunika som er litt ledigere i snittet, så kan du med hell bruke et belte i livet. Dette får frem formene dine, og enda bedre blir det om du i tillegg matcher fargen på beltet med skoene eller annet tilbehør. Har du en utringet kjole, kan du bære en fancy topp under og la den synes. Det kan for eksempel være en topp med blonder eller glitter som vil gi kjolen en helt ny look. Har du en kjole som føles litt kjedelig, kan du ta på deg en blazer og straks få et mer kledd antrekk. Til slutt vil vi gjerne tipse deg om å slå deg løs med tilbehør og smykker. Av og til holder det å sette opp håret i en stram topp, og ta på et par store øreringer for å gå fra et hverdagslig til festlig antrekk.

Vi anbefaler

Si din mening
Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *