25. februar 2019 | lese tid: 2 minutter

Glem delikat småblomstret – denne sesongen er blomstene store, fargesterke og godt synlige. Her gir vi deg de beste tipsene om hvordan du styler vårens blomstrete mote og tilbehør.

Ingen motevår uten blomstertrykk! Men denne sesongen kommer de med en ny og fresh twist. Pudderpastellene og de romantiske blomstene vi har sett de siste sesongene, erstattes av mer tropiske motiver som palmeblader, knallfarget hibiskus og praktfulle pagegøyeblomster. Fargene er mer intensive – tenk kanarigult, oransje og fuksia.

Blomstrete på mørk bakgrunn

Som om ikke knallfargene i seg selv er nok – for virkelig å maksimere kontrasten ser vi mange trykk på svart eller mørkeblå bakgrunn. Her kommer blomstene virkelig til sin rett! For å balansere fargefesten kommer plaggene ofte i stilrene modeller. For eksempel vide og behagelige dra-på-bukser med kanal med snor og sporty sweatshirts. Mottoet for stylingen av disse plaggene er „keep it simple“. De blomstrete statement-buksene kan du matche med en svart basistopp eller en klassisk hvit skjorte.

Prøv det samme med en blomstrete overdel og match den med en ensfarget nederdel. Hvite piratbukser gir en sommerlig stil. Eller hvorfor ikke hive seg på sesongens lekre, lyse denimtrend? Et like enkelt som stilrent tips er å bruke en farge som finnes i blomstermønsteret og la den gå igjen i skovalget eller på vesken.

Vårjakke med blomstermønster

Å velge en blomstrete jakke krever kanskje litt mot. I alle fall for de av oss som normalt velger en ytterjakke i en nøytral farge fordi den skal brukes nesten hver dag. Men prøv! Oftest er det bare en ren vanesak, og etter at du har brukt jakken et par ganger kommer du til å merke hvor gøy og udramatisk det faktisk er med litt farge og mønster på ytterplagget. Et hett tips er Klingels vendbare jakker som har én ensfarget og én blomstrete side. Allsidigheten gjør disse jakkene veldig populære og det er enkelt å variere stilen etter humør og resten av antrekket.


Når det går mot sommer, kan vi anbefale en lettere jakkemodell. En modell av transparent mesh med broderte blomsterranker er et nøkkelplagg. Den er et perfekt og mer avslappet alternativ til blazeren. Match den med favorittjeansen og en enkel ensfarget topp.

Spirende tilbehør

Blomstene som vises i moten, vokser og gror naturligvis også når vi kommer til tilbehøret. Gjerne i form av 3D-applikasjoner av skinn eller paljetter. Brede satengbånd med blomsterprint piffer for eksempel opp ensfargede sneakers.
Kjedet med glasstener i blomsterdesign passer perfekt til en annen herlig vårtrend: cerise.

Samme farge går igjen på stråhatten med avtagbar blomsterkrans. Hatten i seg selv beskytter mot solen og kan brukes med eller uten de forseggjorte tøyblomstene. Og kransen er et selvsagt tilbehør på neste sommerfest!

 

Vi anbefaler

Si din mening
Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

2 Kommentar
  1. Hei klingel jeg bestilte katalogen deres for Moen uker siden men har ikke fått den. Vil gjerne ha den. Mvh liv Judith Kvilhaugsvik

    1. Hei Liv Judith! En katalog skal du selvsagt få 🙂 Det kan ta et par uker fra den bestilles til den kommer i postkassen din. Tar det lenger tid så kontakt oss gjerne på mail, service@klingel.no, så skal vi undersøke det for deg.
      Mvh Klingel-teamet