21. august 2020 | lese tid: 2 minutter

Sommeren begynner å nærme seg slutten og vi går sakte, men sikkert mot årets første høstmåned – september. Vi håper at du, tross omstendighetene, har hatt en fin sommer med sol, bading og mange hyggelige stunder. Men selv om det er herlig med sommer, er det også noe fint med høsten. Den står på en måte for en ny start, noe som i år kanskje er ekstra viktig.
For å ha en god start på høsten, kan det være hyggelig å gjøre noe for seg selv. Så hvorfor ikke unne seg noe fint og praktisk som en varm og god genser? Midt i blinken nå som høstkveldene nærmer seg. I dette innlegget vil vi tipse deg om noen av våre favoritter.

Den perfekte strikkejakken!

En strikkejakke er alltid et sikkert kort og passer til det meste: Du kan ha den over kjolen, til jeansen eller bare ha den med i vesken om kvelden skulle bli kjølig. Strikkejakken skal ikke undervurderes. Hos oss finner du mange herlige strikkejakker i all slags farger og mønstre! Som for eksempel denne du ser nedenfor. Kanskje noe du vil innvie høsten med?

Lenke: Cardigan

Høsten = kos!

Som overskriften lyder, forbindes høsten ofte med kos. Etter forhåpentligvis å ha tilbrakt både våren og sommeren mye utendørs, kan det være godt når kveldene blir kjøligere og solen går ned litt tidligere. Det er tid for å lage seg en kopp te, tenne lys og krype opp i sofaen for å kose seg med en god film. Men hva trenger man da? Jo, en varm, god og fremfor alt deilig genser! Ta en titt på genserne nedenfor og se mange flere i nettbutikken vår.

Lenker: Genser med tradisjonelt mønster, Genser med flettemønster

Den perfekte hverdagsgenseren!

Høsten kommer jo ikke bare med kjøligere dager og flere hyggestunder, men også med rutiner. Uansett om du jobber eller ikke, så er høstmånedene ofte annerledes enn sommermånedene. Da kan det være fint å ha noen nye og behagelige hverdagsgensere som fungerer utmerket til jobb, venninnetreff eller noe annet som står på høstplanen din!

Lenker: Genser i jacquardstrikk, Genser i ren PIMA-bomull

Håper du har hatt en herlig sommer, nå kickstarter vi høsten sammen!

Vi anbefaler

Si din mening
Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *