12. april 2019 | lese tid: 4 minutter

Gjør plass i klesskapet for sesongens nye motetrender! Her ser man alt fra klassikere med moderne mønstre via nye buksemodeller til ville dyremønstre, så du finner sikkert også noe som passer akkurat din stil – og vi tipser deg om hvordan du kan kombinere dine nye motefavoritter.
Kjære lesere, vet dere hva som er det beste med trender? At det finnes noe for enhver smak! Hver eneste sesong skaper våre motedesignere nye, spennende materialblandinger, eksperimenterer med farger og mønstre og overrasker oss på nytt med fascinerende kolleksjoner. Moteverdenen står ikke stille et øyeblikk og gir oss stadig vekk muligheten til å oppdatere oss motemessig. Derfor kan du også denne sesongen glede deg over oppsiktsvekkende trendplagg som sammen med eksklusive basics skaper flotte kombinasjoner – og som sørger for misunnelige blikk fra andre stilbevisste og moteinteresserte kvinner. Årets motto er: Vær litt vågal! Hvordan du får det til? Vi presenterer fire trendy plagg og viser deg hvordan du skaper en lekker kombinasjon av disse ekstravagante delene. Du blir helt sikkert overrasket over hva som er mulig!

Den nye nonchalansen: Klassiske jeans med eksotisk mønster

Voilà, her kommer den første trenden: Blue jeans fra » Laura Kent, som med sitt sølvfargede bladtrykk virkelig vekker oppsikt. Og det spesielle med denne modellen: Hver jeans er unik. Og hvem vil ikke eie et klesplagg som ingen har maken til? Denne jeansen gir deg denne sjeldne motegleden. Vårt tips for en enhetlig, men dog ikke kjedelig stil: Basics og tilbehør som også skimrer og glitrer. Det perfekte tilbehøret til dine nye favorittjeans er det sølvfargede skinnbeltet. Til det anbefaler vi en enkel, hvit overdel fra » Dress In med skrift og folietrykk. Og selv om våren er i anmarsj, trenger du likevel et varmende plagg. Vi synes at den grå strikkegenseren av metallgarn fra Laura Kent gjør susen til dette antrekket. Et annet highlight i tillegg til den eksotiske jeansen, er de hvite sneakersene med glitter på både hæl- og tåkappen. Denne looken viser at flotte basics, piffet opp med moderne applikasjoner, er en trend som så absolutt passer til resten av moten denne sesongen.

Blomstrende utsikter: Parkas som gir deg den rette vårfølelsen

Du likte jeansen med ny vri? Så bra, da kan vi fortelle deg at KLINGEL ikke bare har piffet opp denne moteklassikeren og gitt den nytt liv! Parkasen er også en gjenganger som stadig dukker opp i motebildet med nye mønstre og detaljer. I år kan motebevisste kvinner glede seg over en figurnær variant fra Laura Kent med iøynefallende blomstermønster. For å skape et feminint antrekk rundt parkasen anbefaler vi en elegant, lakserosa bluse og sporty sweatpants. Sweatpantsen i moteriktig farge og med strasspynt passer perfekt til de sølvfargede skoene fra » Liva Loop, som vekker oppsikt med en stor sløyfe på fotbladet. Og hva er et antrekk uten en veske? Riktig, ufullstendig! 😉 Vi liker denne tidløse, grå modellen med innarbeidet, mønstret tørkle som blikkfang. Nå har du et flott sammensatt antrekk og shoppingturen eller kafébesøket med bestevenninnen kan begynne, eller hva syns du?

Buksen med legg er tilbake på trendradaren

Det er en mannsalder siden bukser med legg bare var en herrebukse, helt siden 1970-tallet har vi kvinner gjort denne moteriktige buksemodellen mer og mer til vår egen. I år har den tatt helt av. Derfor bør den røde buksen med legg fra Laura Kent være midtpunktet når du setter sammen antrekket. Det vi mener, er at resten av looken gjerne kan være litt mindre iøynefallende. Hva syns du f.eks. om den svarte toppen med meshinnfelling og hjertetrykk fra Dress In ? Eller den svarte, stripete blusen fra Laura Kent? Enten du vil bruke din nye bukse i fritiden eller på jobb, er de klassiske svarte snøreskoene av lakkmateriale alltid et stilsikkert og attpåtil behagelig valg. Avrund antrekket med en lekker rød veske fra » Picard – slik har du skapt en trendbevisst outfit som passer perfekt til den varmere årstiden.

Vilt og vakkert: Jakke med leomønster for motebevisste kvinner med sans for det ekstravagante

Dette trendy plagget synes virkelig: Jakken med animal print fra Dress In er et ledig alternativ til en blazer, men kan styles minst like elegant. Moteriktig og elegant blir stilen dersom du kombinerer din nye jakke med en ettersittende leggings av imitert skinn og den svarte lange toppen fra Laura Kent. Vårt tips: La jakken være åpen slik at toppen under faller fint. Det som mangler nå er gullfargede sneakers med glans og en matchende veske. Vi anbefaler modellen med lekker fargegradering i gullfarget og svart fra » Collezione Alessandro. Vær litt tøff og vis din ville side ved å stå frem i en outfit med jakken i leomønster som virkelig står ut i mengden!

Vi bare elsker disse ekstravagante og trendy plaggene – du også? Har du allerede funnet din favoritt for vår- og sommersesongen 2019, da gleder vi oss til å få en kommentar fra deg!

Vi anbefaler

Si din mening
Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *