15. april 2019 | lese tid: 4 minutter

Prikkemønsteret er populært som aldri før og sees på alt fra klesplagg til sko, smykker og annet tilbehør. Og vi er mange som elsker dette herlige mønsteret! Kanskje ikke så rart siden det kommer i utallige farger og i så ulike størrelser og former at det aldri blir kjedelig. Prikkemønsteret passer like godt til hverdags som til mer formelle anledninger, og får deg garantert i godt humør! De mest ivrige tilhengerne velger gjerne prikker fra topp til tå, og selv neglene får sin dose med prikker!

Er du klar til å hive deg på trenden og på utkikk etter klesplagg med prikker, bør du lese videre! I den aktuelle kolleksjonen fra » Laura Kent finner du nemlig prikker i alle varianter, og her vil vi vise deg to flotte antrekk med nettopp prikker i hovedrollen.

Fulltreffer: hverdagsantrekk med raffinerte detaljer

Highlight: Våren er ikke akkurat kjent for stabilt vær. Det er gjerne varmt og kaldt om hverandre, og solen avløses av regn før man vet ordet av det. Da er det smart å kle seg i flere lag og gjerne velge en ytterjakke som kan brukes uansett vær. Denne søte og moteriktige regnjakken fra Laura Kent med glade prikker holder deg tørr og varm på regnfylte dager, og er like fin når solen skinner. Den kommer med et varmende fôr og en hette som beskytter hodet mot både små og store regndråper.

Basics: Nå som våren snart er over oss, er det kanskje på tide å pakke bort de varmeste vinterplaggene og hilse den lyse årstiden velkommen med lettere antrekk. En av våre favoritter for årets første vårdager er en stilig overdel med en spennende miks av stripe- og prikkemønster. Det hele toppes av et trykt bilde med glitrende detaljer foran. Bruk den sammen med et par klassiske jeans for et komplett hverdagsantrekk. Disse jeansene i lettstelt materiale kommer i en mørkeblå tone, har fem lommer og iøynefallende baklommer med broderi og glitrende pyntestener.

Tilbehør: Til dette ledige antrekket har vi funnet frem et par klassiske chelseaboots med prikkete detaljer i siden. Den marinefargede modellen av myk nappa er helt uunnværlig i det skiftende vårværet; hverken for kalde eller for varme, og med en robust blokkhæl som er med på alt! Den avrundede tuppen gjør også sitt til at disse bootsene føles behagelig på dagen lang.

No-Gos: Skygg unna den elegante clutchen eller den praktiske skuldervesken, og velg heller en romslig shoppingveske til dette antrekket. Vi har plukket frem en prikkete variant som matcher alt det andre helt perfekt. Og det beste av alt: I denne vesken får du plass til alt du måtte ønske. Og den lille sminkepungen som følger med, gjør at du enkelt holder styr på alt fra pudder og leppestift til håndkremen.

Kledd for business: trendy prikker til kontoret

Highlight: En anvendelig blazer er noe alle burde ha i klesskapet, og vil du ha noe annet enn en standard ensfarget, kan vi anbefale denne elegante varianten i klassisk marineblått med prikkemønster. Flott enten du skal bruke den i jobbsammenheng, skal på middag eller kanskje en tur i teater – iført denne er du kledd for hva som helst! Den kommer i en lettstelt og behagelig viskoseblanding av god kvalitet, og du kommer til å elske den!

Basics: Hva med å gå all-in med prikker både på over- og underdel? Helt topp, spør du oss! Velg en prikkete bukse som matcher blazeren, så har du et komplett antrekk i marineblått med hvite prikker som sørger for litt liv. Buksen kommer med et smalt snitt, splitter i benkanten og praktiske stikklommer. Vi anbefaler å holde resten av antrekket nedtonet, så en enkel topp i klassisk hvitt er midt i blinken her. Her har vi valgt en topp i smal modell og 100% bomull – behagelig både mot huden og under blazeren.

Tilbehør: Dette stilrene antrekket kan varieres i det uendelige ved hjelp av tilbehøret. Her har vi valgt å tilføre antrekket en touch av glamour med et halssmykke i samme farge som jakken og buksen. Smykket er håndlagd og kommer med emaljerte elementer av ulik lengde. Og for at det skal komme helt til sin rett, anbefaler vi å bruke det til en topp med rund hals som vist her.

No-Gos: For deg som skal gå eller stå mye, anbefaler vi å la pumpsene bli i skapet. Velg heller et par behagelige, lave sko med snøring. Dette sølvfargede paret i skimrende materiale sørger ikke bare for glade føtter, men skaper også en fin kontrast til det marineblå antrekket. Den flotte stjernepynten og den hvite sålen gjør at skoene også fungerer når du vil pynte deg litt.

Hva synes du om den aktuelle prikketrenden? Skriv til oss og fortell – vi ser frem til å høre fra deg!

Vi anbefaler

Si din mening
Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *