28. januar 2019 | lese tid: 2 minutter

Et nytt år betyr nye muligheter. Mange av oss liker å sette opp nyttårsløfter for det nye året. Et vanlig løfte, som flere av oss sikkert har på listen i år, er å komme i bedre form.

Trening gjør at du føler deg bedre, både fysisk og psykisk. Noen dager kan det føles som et ork å ta seg til treningssenteret, men all trening er bra trening. Hva med å kjøpe en yogamatte og gjøre noen styrkeøvelser hjemme i din egen stue? Du trenger ikke noe utstyr – bruk din egen kroppsvekt!

Dersom du har en stillesittende jobb eller sitter mye inne, er det godt å komme seg en tur ut i frisk luft hver dag. Frisk luft og mosjon er herlig for både kropp og sjel! Når våren kommer og snøen forsvinner, er det fantastisk å ta frem sykkelen og sykle en tur. For å finne treningsgleden er det viktig at man finner en treningsform man selv liker, det skal være gøy å trene!

Velg treningsantrekk til din kroppsform

Med nye treningsklær blir det ekstra gøy å trene, det er viktig å føle seg vel! Hos Klingel finner du treningsklær til store størrelser i lekre farger og fasonger. Velg en nydelig, fargerik treningstopp og en sporty jakke til å ha over toppen slik at du ikke blir kald. Med et par gode treningssko og en stilig trenings-BH er du klar for en ordentlig svett treningsøkt!

Finn de perfekte treningsklærne til herre

Med en sporty hettegenser, joggebukser eller treningsshorts i tillegg til et par kule treningssko er du klar til en treningstur. Enten du foretrekker styrketrening eller kondisjonstrening finner du stilige treningsklær til herre hos Klingel. Sjekk ut herremerkene Men Plus og Babista og velg ditt favorittantrekk. Store størrelser til herre opptil størrelse 70 kjennetegner klesmerket Men Plus!

Mønster, mønster, mønster

Med fargerike treningsbukser og fargerike overdeler blir du et blikkfang på treningssenteret. Treningsbuksene kan matches med mange forskjellige farger og overdeler. En kul treningstopp med et kult statement-ord er både sporty og trendy.

Gjør deg klar til treningsåret 2019 med flotte treningsklær!

Vi anbefaler

Si din mening
Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *