16. mai 2019 | lese tid: 3 minutter

Hittil har vi presentert fem stilguider, så nå er vi kommet halvveis: Altså mine damer! Etter tyren kommer stjernetegn nummer seks, tvillingene! Og en ting kan vi røpe allerede nå, det blir ikke kjedelig denne gangen heller, lufttegn nummer to har nemlig mye å by på. Men før du begynner å lese, så tenk på en tvillingkvinne du kjenner. Hva er det første som slår deg?

Slik er hun, tvillingkvinnen

Kommunikativ, åpen og sjarmerende: Dette er egenskaper som passer perfekt til den typiske tvillingkvinnen. Der hun befinner seg blir det aldri kjedelig! Og da spiller det ingen rolle om temaet er politikk, litteratur eller kanskje den nye filmen med George Clooney: Tvillingkvinnen vet hva hun snakker om. Hun er nysgjerrig, svært belest og får med sin måte å uttrykke seg på ethvert tema til å virke interessant, uansett hvem hun prater med. Og akkurat det er viktig for tvillingkvinnen, at folk skal forstå og like henne. For å oppnå dette, går hun lange veier. Løse opp en litt spent stemning med en spontan spøk? Små gaver og oppmerksomheter bare for å glede kjente og kjære? Tvillingkvinnen kan mye og omsetter det også. Hun har så mange fasetter at det noen ganger kan virke som om – som stjernetegnet også antyder – hun har flere personligheter. Den som har en tvillingkvinne ved sin side, lever et spennende liv fullt av overraskelser. Hun er innfallsrik og livlig, men står alltid med begge beina godt plantet på bakken. For det er også egenskaper hun har: Hun er både behersket og kontrollert, og hun liker ikke å gi fra seg kontrollen.

Tvillingkvinnen og hennes særegne stil

Vi nevnte det allerede i starten: Stjernetegnet tvillingene er et lufttegn. Som en liten virvelvind, slik kan man kanskje beskrive tvillingkvinnen. Hun sitter aldri stille, men må alltid ha noe å holde på med. Det samme gjelder på motefronten: Hun vil ha avveksling og våger å eksperimentere. Men ikke vær redd: Månedens stjernetegn lener seg aldri for langt ut slik at antrekket virker smakløst, hun vet hva hun vil og er informert om hva som skjer i moteverdenen. Hun kombinerer og setter sammen de nyeste trendene og får det til å se flott ut. Hun vet hva som er trendy, men like godt vet hun hva som kanskje kan vekke anstøt hos andre. Vil hun vekke oppsikt? Ja! Overdrive? Nei! Prinsipielt betyr kvalitet og luksus mye for kvinnen i tvillingens tegn. Fordi hun er mye på reise, må alt være både praktisk og behagelig. Passende til tegnet luft, liker tvillingkvinnen lette farger som hvitt, grått og » blått best. Fint fallende materialer og semitransparente stoffer liker hun også.

Slik bor tvillingkvinnen

Vi kan ikke fremheve det ofte nok: Tvillingkvinnen elsker selskap. Hun finner sjelefred i å være sammen med andre istedenfor alene. Tvillingkvinnen lever derfor sjelden langt borte fra andre, hun bor heller der det er mye liv og røre. Det må være noe å oppleve rett utenfor døren. Hennes motto er ”Vær der det skjer”. Men du tar feil om du tror at månedens stjernetegn ikke trives alene. De mange tankene og all kunnskapen trenger plass til å puste. Det finner tvillingkvinnen innenfor hjemmets fire vegger. Der må det være romslig, luftig og lyst. Ja, lys og glass spiller en stor rolle for henne. Stilrene møbler står i kontrast til tvillingens mange ideer. » Fargekontraster og spennende bilder gjenspeiler alle de fargerike fasettene i hennes personlighet. En velfylt bokhylle med informasjon om alle de interessante tingene som opptar henne, er også viktig. Selvsagt har hun alle apparater hun trenger for å kunne kommunisere med andre. » En mobiltelefon, TV og sikkert også et skrivebord der PC-en har sin faste plass.

Vi anbefaler

Si din mening
Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *