11. mars 2019 | lese tid: 2 minutter

Prikkete mote har gjort et comeback og det storstilt. Og med god grunn sier vi på KLINGEL. Trenden får kanskje noen til å tenke på tegneseriefiguren Minni Mus, men det gjelder ikke oss, nei! For oss er mønsteret klassisk, stilrent og mer Pretty Woman enn noe annet. Lekne prikker i ulike størrelser er helt riktig nå i vår, og dette herlige mønsteret sees på alt fra kjoler til sko og tilbehør. Vår favoritt blant fargekombinasjonene akkurat nå er hvitt og marineblått. La oss presentere plaggene som prikker inn trendene i vår!

Ta med prikkene på ferie

Har du kanskje planlagt en tidlig solferie? Så heldig du er! Hva er vel bedre enn å ta et avbrekk fra vinteren og kose seg ved vannkanten på sørligere breddegrader? En behagelig strandkjole er et utrolig anvendelig plagg når man har fri og kanskje det som brukes mest på en badeferie. Strandkjolen kan brukes allerede ved frokostbuffeen og er perfekt å ha over badeklærne når det er tid for lunsj. Hvis du har en litt mer elegant variant av strandkjolen, kan den til og med fungere til middag om kvelden – uten tvil svært behagelig, men samtidig med en viss stil.

Om anledningen byr seg, vil den trendbevisste trolig også pynte seg litt ekstra innimellom selv på ferie. Da kan vi anbefale en trendy jumpsuit – og vips, så er du kledd for kveldens festligheter.

Stilig badetøy i ulike modeller

Ingen badeferie uten late dager på stranden og en dukkert eller to i bassenget! Da er det greit å ha med seg litt forskjellig badetøy, og hvorfor ikke velge en polka dot-bikini i år? Prikkete bademote er nemlig noe av det mest moteriktige du kan velge nå. Vår favoritt blant vårnyhetene er nok denne søte tankinien med regulerbare stropper og fiffige figursømmer foran. Med denne føler du deg garantert fin og kan svømme som en fisk i vannet!

Lekent tilbehør

Synes du kanskje at et helt plagg med prikker blir litt for mye? Da kan du plukke opp trenden på en litt mer diskré måte og velge tilbehør med prikker. De klassiske og sjarmerende prikkene dominerer nemlig også tilbehør som vesker og sko i vår. Et par lekre chelseaboots med prikkete innfelling gjør susen! Eller hva med en stilig veske i generøs shopperstil med prikker og kyssekte trykk? Begge deler flotte blikkfang som virkelig setter prikken over i-en på ethvert antrekk!

La prikkene beskytte deg mot regnet

Glem dårlig vær og kjedelig regntøy! Vi har nemlig det du trenger for å holde stilen selv på regnfylte dager, og det med lekne prikker til og med. Disse to regnjakkene kommer med vårens mest sjarmerende mønster. Begge variantene sitter perfekt og fyller enhver gråværsdag med litt mer glede – anbefales på det sterkeste!

Vi anbefaler

Si din mening
Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *