11. februar 2019 | lese tid: 2 minutter

Vi gleder oss til våren er her igjen! Ingenting er som å høre fuglenes vårsang og nyte synet av naturen som blomstrer til liv etter en lang vinter. Vi vil gjerne ut og nyte vårværet og i den anledning ønsker vi oss en ny vårjakke! Med flotte farger, nydelige materialer og blomstrete mønstre kan vi nesten ikke vente til å komme oss ut i den herlige vårluften. Hvilken vårjakke er din favoritt?

Grønt er skjønt

En grønn softshelljakke med vakkert blomstermønster, praktisk hette og nydelig grønnfarge i trendy kaki gjør seg godt til et par lyse bukser eller jeans. Jakken passer perfekt som allværsjakke takket være det vannavvisende softshellmaterialet.

Jeansjakke med pynt

Jeansjakke, olajakke, denimjakke, dongerijakke – kjært barn har mange navn! Denimjakken er en klassiker som kommer igjen år etter år. Vi har falt for denne hvite varianten, med lekre nagledetaljer og stenpynt.

Praktisk softshelljakke

Softshelljakken er utrolig praktisk å ha når våren kommer! Denne lyse varianten med blomstermønster og myk fleece på innsiden ser vi frem til å bruke både på tur og når vi steller i hagen.

Vattert jakke med elegante detaljer

Lar våren vente på seg, eller er det rett og slett litt kjølig? Bruk en vattert jakke, så holder du varmen på en elegant måte. Perler gjør jakken sofistikert og de fine fargene gir deg en eksklusiv look. Velg din favorittfarge: Grått, mint eller rosa!

Trendy prikker

Prikker ser vi mye av denne våren, både på catwalken og i butikkvinduene. Er det skiftende vær? Velg denne smarte og flotte jakken! Pakk sammen jakken og plasser den i den fine jakkeposen dersom det skulle bli varmt og pakk den opp igjen når du trenger det. Jakkeposen er enkel å ha med seg i vesken din slik at du alltid er forberedt på både sol og regn!

Bouclé og frynser

[11.02.2019-6]

En klassisk boucléjakke med frynsekanter er rett og slett nydelig. Jakken er lang i modellen med en åpen og ledig passform – perfekt til å rusle rundt i byen med. Jakken er i tillegg veldig smakfull og gjør seg godt til festantrekket!

Gjensyn med en klassiker

Velg en klassisk vårjakke med passepoiler og snor i midjen, som skaper en flott silhuett. Match jakken med et fint skjerf og et par svarte bukser og du er klar for våren 2019!

Vi anbefaler

Si din mening
Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *