26. March 2021 | lese tid: 3 minutter

Nå er det ikke lenge til vi endelig kan pakke bort den tykke vinterjakken, men hvilken jakke skal vi bruke istedenfor? Her tipser vi om noen av våre favoritter, som er både behagelige, varmende og bare så fine!

Nå som nesten alt det sosiale skjer utendørs, har ytterjakken seilt opp som kanskje noe av det viktigste vi har i garderoben. Den skal fungere til turbruk, beskytte mot vær og vind og bør kunne kombineres med de andre plaggene man har i garderoben. Det er med andre ord mye som skal stemme. Vårt beste tips er å velge en vårjakke som er både behagelig og viser din personlige stil.

Blomstrete jakker i forskjellig stil

Hver vår begynner det å spire og gro i naturen – og også i moten. Og det er kanskje ikke så rart siden blomstermønsteret er så mangfoldig og kan varieres i det uendelige. Det være alt fra romantisk og småblomstret i pastellfarger til stormønstret i dempede, diskré toner. Den gammelrosa jakken fra Paola hører til den småblomstrete kategorien og har avtagbar hette, varmende fleecefôr og er i et vind- og vannavvisende materiale. Den har i tillegg en praktisk toveis glidelås, som gjør det enkelt å åpne jakken nedenfra når man setter seg ned for å kose seg i solen eller kjører bil. Og skal du gå en rask tur, er det kjekt å kunne åpne jakken litt nedenfra for ekstra bevegelsesfrihet.

Lenke: Jakke 1, Jakke 2, Jakke 3

Quiltet klassiker

Den quiltede jakken har virkelig fått en oppsving i det siste. Og det er ikke oss imot, for nå får man denne klassikeren i utallige varianter og farger. I nettbutikken finner du den både i sesongens trendfarger som lindegrønt, gult og rosa og i mer tidløse farger.
Med tanke på hvor mye vårjakken kommer til å brukes fremover, er det fint om den er så fleksibel som mulig. Ønsker du å kunne variere og matche jakken på ulike måter, er en vendbar jakke perfekt. Da er den herlige, pudderfargede jakken fra Amy Vermont med fuskepels på den ene siden og stikninger på den andre siden et godt valg. En av fordelene med quiltede sømmer er de fine, flatterende linjene de skaper ved å betone silhuetten og kurvene. I nettbutikken finner du flere modeller opp til str. 62.

Lenke: Jakke 1, Jakke 2, Jakke 3, Jakke 4

Maxet eller diskré i metallic

Når man tenker på metallic, er det lett å bare se for seg sterke farger. Og disse har så klart sin plass i nettbutikken, men vi vil også slå et slag for jakkene med litt mer diskré glans – som den muldvarpfargede med skimrende reptilmønster. Med den får man en jakke som er lett å kombinere med mange andre plagg, samtidig som den er et steg bort fra det sorte, som man så lett velger av gammel vane. Kanskje blir våren 2021 årstiden da vi våger oss på litt mer farge og mønster enn vi pleier!

Lenke: Jakke 1, Jakke 2, Jakke 3, Jakke 4

Vi anbefaler

Si din mening
Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *