23. september 2019 | lese tid: 3 minutter

24.9-23.10

                                                                   

Nå er høsten er her og sørger for et fantastisk fargespill. Og mens dette vakre naturens underverk utspiller seg, skal vi nå etter Jomfruen, feire bursdager for et nytt stjernetegn. Denne gangen dreier det seg om et lufttegn; solen står i Vektens stjernetegn.

Slik er hun, den kvinnelige vekten!

Kvinnen i tegnet Vekten lar seg best beskrive som en varmhjertet og sjarmerende diplomat. Som navnet tilsier, er det for henne viktig å sørge for balanse, og å bringe fred og fordragelighet inn i denne verden. Kvinnen i dette tegnet styres av kjærlighets- og skjønnhetsplaneten Venus. Dette gjenkjenner man allerede ved første blikk, for hun har fått mye fra naturens side. Med en uslåelig sjarme og fenomenal utstråling, tiltrekker hun seg alles oppmerksomhet. Hjelpsomhet er en av hennes viktigste egenskaper, og blir hun invitert på kaffe med en venninne, da kan du være sikker på at hun møter opp til avtalt tid. Når det gjelder yrke, så trekkes dette lufttegnet ofte i kunstnerisk retning. Den kvinnelige Vekten elsker musikk og beskjeftiger seg gjerne med de vakre tingene i livet. Hun er flittig, men vet også godt å nyte livet. Hun liker også å feire med stilfulle selskaper. Festlige lag, med venner og familie, ender sjelden tidlig. For den kvinnelige vekten nyter de gode øyeblikk så lenge som mulig.

Kvinnen i Vekten og hennes personlige stil

Vektkvinnen vet eksakt hvordan mote skal være. Hun elsker å kle seg elegant og stilfullt, og trenger lite råd og veiledning. For hun har stilsans og finner de rette kombinasjonene. «Feminint og sensuelt, men dog ikke overdrevent“, det er hennes motto! Noen dager foretrekker hun det delikate og feminine. Jakker med Peter Pan-krager eller elegante bluser kler henne perfekt. En silkeaktig kimono er også ofte å se i vektkvinnens klesskap. Hun viser også gjerne sin mer glamorøse side. Figurnære antrekk blir komplett med tilbehør som highlights, som f.eks. en brosje i antikk stil.

For vektkvinnen må antrekket være harmonisk. Hun vektlegger også det raffinerte når det kommer til undertøy, for til et stilfullt antrekk hører det med noe passende „under“. Hun elsker hudpleieprodukter og sanselige dufter som bergamott, rose eller sitrongress, for hun nyter med alle sine sanser.

Slik bor kvinnen i Vekten

Kvinnen født i Vektens tegn er en sanselig minimalist, og velger møbler med omhu, og plasserer dem kunstferdig i riktig setting. Blant kvinnene i dette stjernetegnet finner man ofte sanne Feng Shui-mesterinner, som legger vekt på innredning med flyt og estetikk! Derimot virker interiørstilen hennes aldri kjølig, fordi med stor omtanke for detaljer, velger hun gjerne tilbehør som skaper fine fargekontraster. Mennesker som står denne kvinnen nær og kommer hjem til henne, får en behagelig, avslappet følelse når de komme inn.

For å finne det spesielle, som man ellers ikke finner overalt, setter vektkvinnen gjerne av en dag for å besøke f.eks. et antikkmarked, og velger seg kanskje ut noen Jugendstil-møbler, noe hun virkelig verdsetter. Det kan også være noe med et orientalsk og eksotisk preg, for hun lever gjerne ut sitt åpne, verdensvante sinn, og vet å kombinere ulike interiør i ulike stiler og fra ulike epoker.

En farge, som ofte er å se i hennes hjem, er delikat sjøgrønn. En farge som sørger for ro og harmoni på hektiske dager for kvinnen i Vektens tegn. Også grå- eller rosatoner eller detaljer i fiolett eller syrin ses ofte i hennes hjem. For fokuset er, som overalt ellers i livet til dette stjernetegnet, å skape harmoni!

Kjære vektkvinne, kjenner du deg igjen?

Si din mening
Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *