25. oktober 2019 | lese tid: 1 minutt

Da er det på tide å piffe opp høstens og vinterens jakker og kåper. Det gjør man enklest ved hjelp av tilbehør og herlige fargeklatter. Mange velger å bruke den samme vesken, luen og det samme skjerfet vinteren gjennom. Er du en av dem som sverger til dette, er risikoen stor for at tilbehøret virker kjedelig og trist mot slutten av sesongen. Noe man bør ha i bakhodet, er at noen produkter ikke har godt av å bli brukt hver dag. En uskreven regel for å få plagg, sko eller visse tilbehør til å holde lenger er faktisk å la dem få hvile minst annenhver dag. Det gjelder kanskje ikke for luene dine, men derimot for sko, vesker og annet tilbehør som ellers må tåle mye, blant annet vær og vind.

Vi begynner med en klassiker. Denne vesken kan bæres både på skulderen eller på tvers over ryggen. Som du ser på bildet, kan vesken lukkes med en glidelås. Den blå-turkise fargen gjør at den matcher det meste, og den romslige størrelsen gjør at du får plass til litt mer enn bare mobil og lommebok.

Denne beige lille drømmen av en veske er svært så anvendelig. Som du ser på bildet, går vesken fint til brunt, rødt og grått. De svarte detaljene gjør vesken til et statement som kommer til å løfte antrekket ditt til nye høyder i høst!

Den lille sorte! Her har vi en trofast følgesvenn i høst spør du oss i redaksjonen. Med detaljer i signalrødt blir denne vesken et skikkelig blikkfang som piffer opp ethvert antrekk.

Hvilken veske satser du på i høst? Klikk deg inn på hjemmesiden vår og finn dine favoritter for sesongen blant alle våre vesker og tilbehør!

Si din mening
Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *