27. mai 2019 | lese tid: 3 minutter

De er helt uunnværlige i hverdagen, alltid ved vår side og fås i utallige størrelser, former og farger – vi prater selvsagt om våre elskede vesker. Nå som våren endelig er over oss, gleder vi oss ikke bare over solfylte og lysere dager, mildere temperaturer og naturens herlige fargeprakt, men også over sesongens trender på veskefronten. Skal det være en liten eller stor veske, en enkel og ensfarget eller en knallfarget som virkelig synes i mengden? Ta en titt på våre ultimate highlights og finn din favorittveske for sesongen!

Sommerlig og friskt: Blikkfang i korall

I år går vi en fargerik sommer i møte! Og hvorfor ikke satse på kanskje den fineste fargen av dem alle – nemlig korall? Denne kraftige, livsglade og friske fargen kler alle, uansett hår- og hudfarge. Fargen kan mikses med alt og sørger alltid for en herlig wow-effekt. En veske i denne fargen er lekkert til lyse antrekk, men også utrolig flott i samspill med andre knallfarger som solgult og oransje.

Er du på jakt etter en sommerlig clutch, kan vi anbefale en variant fra » Tamaris i korall. Den piffer opp et enkelt antrekk i trendlooken » All White og sørger for litt sommerlig energi. Den lille vesken med strass er også godt valg når du skal i selskap. Til hverdags kan du satse på en enkel og stilren veske fra » CINQUE med praktiske hanker. Den tidløse designen viser at du virkelig er en dame med stil!

Fargeprakt med patchwork

Etter en lang vinter er det godt å kunne pakke bort vintergarderoben og hente frem sommerklærne. I år går vi for farger, også på veskefronten, og hvis du vil gå for noe nytt, kan vi tipse om våre flotte vesker i patchwork-stil. Disse har på ingen måte noe til felles med 80-tallets flerfargede kombinasjoner, de nye veskene er nemlig både mer stilrene og harmoniske når det kommer til fargevalget. Med lekne mønstre, duse farger og smale hanker gir dagens patchwork-vesker antrekket ditt en touch av letthet og eleganse.

Et siste tips når det gjelder patchwork-vesker: Du bør passe på at fargene passer sammen. Sennepsgult som på den praktiske og romslige vesken fra » SinaJo gjør seg best til svart og hvitt, og tilfører antrekket en elegant touch. Rosa og hvitt danner en sommerlig og lystig duett, noe den stilige skuldervesken fra » Aimée i harmoniske farger er et godt eksempel på. Også skuldervesken i en lekker fargemiks av konjakk og hvitt er et godt valg; både praktisk og fin på samme tid!

Fin og liten: Gå for en mini-veske

De trendy mini-veskene kan kanskje virke noe upraktiske, her er det jo knapt plass til mer enn telefon, kort og penger i tillegg til kanskje en leppestift. Men tenk deg om, trenger du virkelig alltid å drasse med deg ”halve verden”? Noen ganger kan en liten mini-veske, også kalt micro bag, være midt i blinken når du for eksempel skal på konsert, i middag eller bare en liten tur på kafé. Disse søte småveskene kommer gjerne i farger som virkelig synes – i tillegg til å være et praktisk tilbehør, blir de da også flotte blikkfang som setter prikken over i-en på resten av antrekket.

Mini-vesken fra » Collezione Alessandro med paljetthjerte kan anbefales på det sterkeste. Ønsker du noe litt mindre iøynefallende, går du for en enklere variant som den vinrøde vesken fra » merch mashiah med dekorative nagler. En litt mer sporty variant får du om du velger den lille blå vesken fra » Picard i mykt skinn.

Hvilken vesketrend skal du hive deg på denne sesongen? Går du for friske knallfarger, eller satser du heller på en minimalistisk stil? Send oss en kommentar og fortell hva du velger!

Vi anbefaler

Si din mening
Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *