26. november 2019 | lese tid: 2 minutter

Det er med entusiasme og glede vi ønsker velkommen og presenterer Happy Size som nykomling hos oss i Klingel. Varemerkenavnet sier mye om konsept og utvalg. Her finner vi nemlig store størrelser for både damer og herrer der man verken har firet på passform, komfort eller design. De tre nevnte faktorene må akkompagnere hverandre for at søt musikk skal oppstå, og med det en herlig kolleksjon. Mote for større kvinner og menn bør ikke bare være behagelig, men naturligvis også visuelt attraktiv. Dette er ikke alltid en like stor selvfølge når det kommer til plus size-klær som for andre størrelser. Hos Happy Size har moteeksperter sortert og sammenstilt trendy mote etter ulike stiler og trender. Man har tatt hensyn til de krav store størrelser stiller til snitt og passform, for deretter å skape plagg der man ikke firer på design. Med Happy Size behøver du ikke ta hensyn til størrelsen, men kun smak og behag, noe som ikke alltid har vært en selvfølge.

 

Herlige dameklær i plus size

Å dekke til og skjule sine kurver og den kroppen man er skapt med, er helt passé. Happy Size hjelper deg å fremheve og vise det vakreste du har – kroppen din. Her har man tatt hensyn til snitt og mønster, og skapt flotte plagg. Som kvinne skal du kunne kreve plagg som er tiltalende både for kropp og øye. Med Happy Size kan du kle deg fint fra innerst til ytterst, ettersom merket også har et stort utvalg av undertøy. Også undertøyet følger konseptet der plaggene er minst like fine som behagelige.

Herreplagg i plus size

Det har tidligere vært vanskelig å finne trendy herreklær i store størrelser. Man har istedenfor måtte nøye seg med en rett og ensfarget skjorte eller T-skjorte samt jeans med dårlig passform. Denne ensformige og ubekveme stilen bunner i designeren, som begrenser seg på grunn av størrelsen på plagget. Dette har ikke Happy Size fulgt, men har skapt et stort utvalg av skjorter og jeans i generøse størrelser med ulike modeller. For akkurat modellen er viktig å tenke på, ettersom det er denne i kombinasjon med størrelsen som er avgjørende for at plagget sitter bra.

Redaksjonens favoritter fra Happy Size:

Vi anbefaler

Si din mening
Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *