16. October 2020 | lese tid: 4 minutter

Vi har vel alle som en merket at man iblant kan være ulike personer alt etter hvilke klær man har på seg. Før man går ut kan det være gøy å fundere litt over: Hvem vil jeg være i dag? Hvordan vil jeg at folk skal oppfatte meg? For iblant skal det ikke mer til enn en tøff jakke eller et par stilige sko for å bedre både selvtilliten og holdningen – noe som selv andre folk kan legge merke til. I dag vil vi tipse om tre ulike stiler som virkelig tåler å tittes på!

Selvtillit som synes

En tøff skinnjakke kan booste selvtilliten uten at du selv legger merke til det. Plutselig føler man seg både kulere og finere enn for en liten stund siden – spesielt med en skinnjakke i bikerstil! Kanskje får man helt automatisk noe av attityden fra James Dean som ung rebell bare man hiver på seg en bikerjakke … De klassiske detaljene som den skrå glidelåsen, kragen med det store slaget og alle glidelåslommene er i tillegg utrolig flatterende. Men nå utpå høsten når hele naturen er en eneste stor eksplosjon av herlige farger, må man nesten anstrenge seg litt for å synes. Hva kan da være bedre enn den røde skinnjakken fra Sara Lindholm? Den er i deilig og myk lammenappa og fås i størrelsene 42–58. Hvis en rød jakke blir litt for mye for deg, så fins jakken også i flere andre fine farger. Og vil du ikke ha en jakke i ekte skinn, så har merket Angel of Style et godt alternativ i fint imitert skinn. Denne jakken fås i størrelsene 42–56 og har en god og myk fuskepels på kragen og innsiden.

Lenke: Skinnjakke (rød), Jakke i imitert skinn (svart)

Glädjespridande färgklick

I nuläget behöver vi verkligen allt som kan få oss att hålla humöret uppe och snart går vi dessutom in i den vanligtvis gråtrista delen av året. Ett bra tips för att inte falla ner i förtvivlans djup är att formligen duscha sig i färg. För visst blir man på lite bättre humör bara av att titta på den härligt rutiga kappan från Mia Moda! Kappan finns i storlekarna 42–62. Och den är så lätt att matcha med annat – bryt av med svart polotröja, svarta byxor och svarta skor, eller plocka upp en av färgerna från kappan som accent på handväska, skor eller mössa. Här finns en massa färger att välja bland, så det kan ju bara bli rätt! Unna dig själv och dina medmänniskor en härlig dag och möt världen med ett leende.

Lenke: Kåpe med ull

Smart og stilig i allslags vær

Når du føler for å vise deg fra en litt mer klassisk side, er lodenjakken fra MONA et perfekt valg. Den har bred krage og store knapper foran og ved ermekanten. Skjæringen med de velplasserte sømmene foran og bak sørger for en fin figur. Jakken fås i størrelsene 38–52 og også i kortstørrelsene 20–25 – altså perfekt for deg som ellers må holde ut med at alle jakker føles som kåper. Men det beste med denne jakken er nok likevel materialet. Loden er perfekt for vårt nordiske klima ettersom de tette ullfibrene er både varmende, smussavvisende og vannavvisende. Her behøver du med andre ord hverken å gjøre avkall på komfort eller stil, og du kan like gjerne gå en tur med hunden i høstregnet som på kafé med venninner en kjølig novemberdag.

Lenke: Jakke med ull

Så nå er det bare å velge: Tøff rebell med skinn, en frisk gledesspreder som gir andre en bra start på dagen eller en klassisk, stilig kvinne uansett vær. Hvem er du i dag?

Vi anbefaler

Si din mening
Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *