• Bredt sortiment
 • Størrelse 34-62
 • Personlig service
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info

Bluser & tunikaer(0)

Oops! Kategorien du valgte, inneholder ingen artikler.

Kategorier

Filtrer & sorter

 • Sorter etter:
  Popularitet først

Sorter etter:

Bluser & tunikaer(0)

Plus size bluser, skjorter og tunikaer

Klingel har et godt utvalg av plus size mote til dame. Her finner du alt du trenger for å kunne kle deg fint fra topp til tå – i moteriktige plagg som er tilpasset en større kropp. Vår damemote i store størrelser er nemlig langt fra kjedelig. Her får du trendy og elegant mote i store størrelser til henne – med god passform og gjennomtenkte snitt som får enhver til å føle seg vel og fin i klærne sine. Og noen plagg som virkelig fortjener hedersplassen i garderoben er den anvendelige blusen, skjorten og tunikaen. Disse plaggene redder deg ut av enhver kleskrise og er like fine til bukser, skjørt, shorts og leggings. På klingel.no har vi et hav av lekre bluser, dameskjorter og fine tunikaer i store størrelser. Gjør deg kjent med sortimentet på klingel.no og shop masse herlig stor damemote nå!

Skjorten – plagget som redder hverdagsstilen

En basic skjorte går til det meste og redder hverdagsstilen gang på gang. Har du en ensfarget dameskjorte i anvendelig hvitt, kommer du langt. Den hvite skjorten er nemlig en tusenkunstner og passer like godt enten du går for en ledig, trendy eller elegant look. Men våre plus size skjorter til dame kommer også i mange herlige farger som sørger for en frisk look. Gå for muntre farger som korall, gult, turkis eller rosa om sommeren. Perfekt til solkysset hud og for eksempel et par hvite ledige bukser eller shorts. Om vinteren gjør det seg med litt mer dempede farger eller noen kraftfulle farger som rødt. Ikke vær redd for å kle deg i markante farger selv om du er litt stor. Feir deg selv og formene dine med de rette plus size klærne!

Tunika i store størrelser

Har du lagt din elsk på tunikaer, er du slett ikke alene. Dette flotte plagget er elsket og avholdt av mange kvinner, uansett alder og stil. Kanskje ikke så rart, for er det ikke bare herlig med en overdel som gjør deg fin på et blunk og samtidig er så utrolig behagelig på at du knapt merker den. En typisk tunika sitter løst og ledig rundt midjen, er gjerne A-linjeformet og har en viss lengde som gjør at den dekker baken. Her er det ingenting som strammer eller kniper, og du trenger slett ikke bekymre deg for at magen blir for fremtredende. Tunikaen kommer med et flatterende snitt som er spesielt populært blant større kvinner. I nettbutikken til Klingel får du plus size-tunikaer i alle regnbuens farger, både med og uten mønster. Våre tunikaer til større damer kommer med mange ulike mønstre og venter bare på å bli oppdaget av deg. Her er noe av det vi kan friste med:

 • Blomstrete tunika
 • Stripete tunika
 • Tunika med prikker
 • Tunika i denim
 • Tunika med blonder
 • Tunika med dyremønster

Fine bluser i plus size

Bluser hører hjemme i enhver damegarderobe og er et populært plagg både hos eldre og yngre kvinner. De kommer i utallige varianter og ulike stiler. Det gjelder også plus size blusene. Hos Klingel tilbyr vi et bredt utvalg av fine bluser i store størrelser. Du kan velge og vrake mellom klassiske, elegante bluser og mer trendy bluser. En klassisk bluse i et elegant materiale gjør seg når du skal være litt ekstra fin eller til mer formelle anledninger. Hverdagsblusen i bomull er alltid en sikker vinner, like fin til jeans som til en penbukse eller et skjørt. Og akkurat som med skjorten kan en bluse bæres på ulike måter. Bruk den oppkneppet eller med oppbrettede ermer for en løs og ledig look, eller gå for et strammere uttrykk ved å kneppe den helt igjen. Og med et smykke eller to eller et fint tørkle er det ingen sak å piffe opp selv den enkleste blusen.

Store bluser, skjorter og tunikaer for enhver smak

På klingel.no finner du en hel masse deilige bluser, skjorter og tunikaer i plus size størrelser. Da sier det seg selv at det er stor variasjon både når det kommer til snitt, lengde, materialer og mønster. Her finner du ensfarget, mønstret, flerfarget, knallfarget og pastellfarget om hverandre. Enten du jakter etter en vid tunika med lekre volanger, en feminin eller romantisk bluse med blonder, en minimalistisk ensfarget skjorte eller en lekker, blomstrete bluse, lønner det seg å titte innom nettbutikken til Klingel. Er du glad i mønster, så vit at du i tillegg til blomster i alle varianter og størrelser også finner bluser, tunikaer og skjorter med blant annet batikkmønster, striper, ornamenter, grafisk mønster, dyremønster, store og små prikker. Utvalget er enormt og venter bare på å bli oppdaget av deg!

Forseggjorte og stilfulle detaljer på bluser i store størrelser

Hva kjennetegner din stil? Er den feminin, romantisk, tøff, yndig, klassisk, elegant, minimalistisk, sofistikert, trendy eller kanskje bohemsk? Enten den kan beskrives som det ene eller andre, har du en kjempefordel med Klingels nettbutikk. Her kan du nemlig handle store klær på nett og boltre deg i masse herlig mote som du ikke finner andre steder. Vår plus size-mote gjør at du kan kle deg både moteriktig, komfortabelt og fint – uten at det går på bekostning av stil og utvalg. Og det gjelder spesielt våre mange bluser, tunikaer og dameskjorter i store størrelser, som du får i utallige varianter – mange med forseggjorte og stilfulle detaljer som vekker oppsikt og begeistring.

Forskjellige snitt og materialer

Hvem sa at en bluse eller skjorte alltid skal ha krage, lange ermer og knepping foran? Blusene, skjortene og tunikaene i vår kategori for stor damemote er så forskjellige som natt og dag. Skal det være et klassisk snitt eller for eksempel en tunika med feminin knyting i livet, utringningen eller nederkanten? Eller en moteriktig bluse med flatterende volanger, vide flaggermusermer, folder, små rynkinger eller broderier, som tiltrekker seg ethvert blikk? Materialene er også vidt forskjellige og spenner fra bomull, viskose, chiffon og sateng til lin og denim. Her er noe for enhver smak, stil og anledning!

waiting...

SIKKER BETALING
 • Faktura
 • Konto
 • Postoppkrav
 • PayPal
 • Visa
 • Mastercard
FØLG OSS PÅ
VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE
 • Postnord
SIKKER NETTHANDEL
 • Trygg E-Handel