• Bredt sortiment
 • Størrelse 34-62
 • Personlig service
Bluser & tunikaer(870)
Sorter etter:
Filtrer etter:

Kategorier

Filtrer & sorter

 • Sorter etter:
  Popularitet først
 • Størrelse/skobredde
 • Farge
 • Produkttype
 • Pris
 • Merke
 • Materiale
 • Ermelengde
 • Lengde
 • Lukning
 • Mønster

Sorter etter

Bluser & tunikaer(870)

Bluser og tunikaer til alle anledninger

Er du en av mange kvinner som har en eller flere bluser i klesskapet? I dag er en fin bluse et absolutt must i enhver stilbevisste kvinnes garderobe, men visste du at blusen startet som et herreplagg? Først på 1800-tallet fikk den klassiske hvite skjorten også betydning i damemoten. Siden den gang har plagget vært i motebildet, og den kommer stadig i nytt utseende. En bluse er en pen overdel av tynt, lett stoff og passer til alle slags anledninger; både til hverdags og fest. Blusen er mange kvinners favorittplagg på jobben, da man alltid er pent og komfortabelt kledd. I de senere årene har lengre blusemodeller og tunikaer blitt populært – en trend som er både komfortabel og figurvennlig. Prøv selv å matche en luftig tunika med et par smale tights. Vi på Klingel mener at alle kvinner bør ha minst en skjorte, en bluse og en tunika i klesskapet. Få plagg er like anvendelige og enkle å style til ulike outfits. Både i katalogen og nettbutikken vår finner du et stort utvalg av skjorter, bluser og tunikaer i alle stiler og varianter. Blant modellene finner du feminine, romantiske, røffe mønstre og bluser med eller uten knapper. Kanskje foretrekker du en klassisk farge som hvit, marineblå eller svart – eller er du kanskje litt mer vågal og vil gå for litt mer farge og kanskje et stilig mønster? Uansett om du er på jakt etter en fin hverdagsbluse til jobben, eller en pyntebluse til f.eks. 17.mai-festen eller julebordet, så finner du det du trenger på KLINGEL.

Hos KLINGEL finner du et stort utvalg av bluser og dameskjorter i alle mulige varianter; klassiske, hvite modeller med stilige detaljer; elegante silkebluser; sporty skjortemodeller med f.eks. ruter; romantiske modeller med volanger og blonde; blusejakker og tunikaer til sommeren. I tillegg har vi også fine blusesett med fine, gjennomsiktige bluser med matchende undertopp. Her er noe for enhver smak; fine mønstre, farger og varianter. Har du lagt merke til at knappene på dameskjorter og herreskjorter er på hver sin side? Grunnen til dette er at rike kvinner i gamle dager hadde tjenestepiker som hjalp til med av- og påkledning. Derfor er knappene på «feil» side i forhold til hva som er praktisk på dameskjorter og bluser, for at tjenestepikene enklere skulle få dette til.

Mange modeller

I Klingels sortiment finner du bluser og tunikaer i ulike lengder, med og uten knapper, med snøring, V-hals og rund hals. Bare for å ha nevnt noen. Visste du at en omslagsbluse er perfekt for deg som ønsker å flytte oppmerksomheten bort fra magepartiet? Sammen med et kort eller knelangt skjørt får du et lekkert antrekk som heller fokuserer på dine gode partier. Skjortemodellen er en klassiker og funker like bra på kontoret som restaurantbesøk eller venninnekveld. Vi har også utsvingte og oversize modeller. En oversized bluse har løs og ledig passform, og passer fint til deg som ønsker å skjule kroppsfasongen. I tillegg finner du retroinspirerte modeller som f.eks. a-linjeformede eller med flaggermusermer.

Bestill dine favoritter i Klingels nettbutikk

I vår nettbutikk kan du enkelt bestille bluser og tunikaer i flere ulike passformer og størrelser. Ta en titt i utvalget, og bestill sesongens fineste bluser online – enkelt, sikkert og behagelig! Bruk filteret for å finne riktig farge, størrelse, modell og mønster etter dine preferanser. Du har selvfølgelig full angrerett i 14 dager på ditt kjøp hos oss. Du kan dermed bestille plagget hjem til deg, og prøve det i ro og mak før du bestemmer deg for om du ønsker å kjøpe blusen.

Finn den perfekte matchen

Blusen er et allsidig plagg som kan både tone opp og tone ned outfiten. Avhengig av hva du matcher en bluse med, så får du helt forskjellige type antrekk. Med accessoirer kan et enkelt hverdagsantrekk omvandles til en festoutfit i en fei! Du kan bruke en skjorte til bukser og skjørt – med eller uten en blazer. På kalde dager er det godt å ta på seg en varmende strikkejakke eller cardigan over blusen. Dette ser også veldig pent ut, og fungerer like bra på jobben som f.eks. i teateret. Avhengig av årstid og bruksområde, vil du uansett finne en bluse i riktig farge og stil. I Klingels sortiment finner du bluser og skjorter i alt fra mørke høstfarger til lyse pastellfarger. Det er ikke nødvendig å ta årstiden styre fargevalget – det kan være veldig fint å friske opp med en klar pastellfarge på mørke høstdager.

Til hverdags og til fest

Hos KLINGEL finner du også bluser inspirert av eldre tider. Den viktorianske stilen vender stadig tilbake i motebildet, og her finnes mange varianter av skjorter og tunikaer med blondeinnfellinger, draperte ermer og volanger. Disse blusene passer fint til både jobben og en venninnekveld på byen. I vår nettbutikk finner du plagg fra blant annet merkene AMY VERMONT, Paola og Laura Kent. Alle disse merkene er kjent for sin høye kvalitet og sin variasjon i stiler og smaker.

Ta vare på plagget

Alle våre bluser og skjorter er laget av gode materialer som holder seg i vask, men selv den mest slitesterket tunikaen vil etter hvert bli slitt. Vi anbefaler derfor alltid at vaskeanvisningen følges når du skal rengjøre plagget. Gjør du dette, vil kvalitet og farge vare lenger, og passformen bevares bedre.

Bluser og tunikaer fra Klingel

En pen bluse er en universell klassiker som passer perfekt til et fint jobbantrekk, eller til en bursdagsfest eller et restaurantbesøk. Den er like elegant som avslappet, og er det perfekte plagget for den moderne kvinnen midt i livet. Bluser er viktige basisplagg i klesskapet, ettersom det er et plagg som gir en avslappet, men også velkledd stil. Det er sjelden feil å bruke en bluse. I Klingels brede sortiment finner du i tillegg bluser og skjorter i alle mulige størrelser og fasonger. Vi ønsker å tilby noe som er unikt for alle kvinnetyper og fasonger, og har mye mer enn standardstørrelsene. I sortimentet vårt vil du finne korte og lange bluser, tettsittende og lett innsvingte modeller, men også utsvingte og oversized modeller. Felles for alle disse plaggene er at de er sofistikerte og fremhever de riktige partiene. Er du ute etter en mer ungdommelig stil, kan det lønne seg å prøve en oversized tunika og en matchende tights. Ikke bare skjuler du problemsonene dine, men du får samtidig en moteriktig look. Skal du på fest, kan vi anbefale en tettsittende bluse med blondedetaljer, mens en klassisk skjorte i nøytral farge passer best til jobbsammenheng. I en marineblå skjorte med stretch kombinert med et svart skjørt er du klar for både jobbintervju og lunsjmøtet. Ønsker du en trendy look, kan du gå for en skjortebluse med store ruter sammen med smale jeans og høyhælte støvletter. Tilsett accessoirer etter anledning og humør, og møt dagen med stor selvtillit – for du vet med sikkerhet at du kommer til å være passende kledd uansett hva du skal.

Når helgen kommer, vil du kanskje invitere venner og familie i middagsselskap. Da kan det være fint å kle seg i en pen chiffonbluse med lekre blondedetaljer som du bruker sammen med et omslagsskjørt. Da har du et antrekk som garantert passer til anledningen – uten å være for mye eller lite pyntet. Det er også et behagelig antrekk å gå med, og du slipper å plages med klær som strammer her og der. Da er det bare å ta imot gjestene og nyte kvelden i festlig lag.

Fokus på kvalitet

På Klingel satser vi på kvalitet til en god pris og tilbyr oppdatert mote for kvinnen midt i livet. Vi vil gjøre det enkelt for deg, og ønsker at du skal ha en god kundeopplevelse. Fordelen med netthandel er at du slipper lange køer og trange prøverom. Her er det bare å sette seg godt til rette og klikke gjennom nettbutikken vår i ro og mak. Du ser også lagerstatus med en gang, og kan velge mellom farger og størrelser. Når du har funnet de plaggene du ønsker å bestille, kan du legge de i handlekurven og fullføre bestillingen. Velg hvordan du vil betale, og fullfør bestillingen ved å klikke Send. I nettbutikken vår har du alltid 14 dagers angrerett – uansett grunn. Hvis du ikke er fornøyd med utseende eller størrelsen på blusen, er det bare å returnere den til oss.

Bluse og skjorte = klesskapets vinnere

Kjenner du følelsen? Det er 15 minutt til du skal møte din venninne eller på julebord eller lignende, og du leter febrilsk i skapet etter noe fint å ha på deg. INGENTING? En bluse, skjorte og tunika er løsningen på ditt problem. Har du dette i klesskapet, så redder du enhver situasjon! Plagget kan enkelt kombineres med jeans og sneakers for en litt mer casual look, eller et skjørt og høyhælte sko for en festligere anledning. Det beste med blusen er at det finnes modeller for absolutt alle kvinners kroppsfasonger. Lange skjorter til deg over 180 cm, figursydde modeller for å fremheve de riktige områdene på kortere figurer. Hvis du vil rette oppmerksomheten mot kroppens overdel, bør du absolutt satse på en skjorte med mye mønster og farge. Velger du derimot en rett modell, kan du f.eks. rette oppmerksomheten et annet sted – som med et par fargerike støvletter.

Damebluser og skjorter til henne

Visste du at skjorten ble sett på som et undertøysplagg i gamle dager? I dag er det derimot helt akseptabelt å gå kledd i «bare» skjorta, og den har dermed også fått status som moteplagg. Hos Klingel finner du et stort utvalg av fine bluser og skjorter i tråd med sesongens trender og stiler, men også klassiske, hvite modeller til å ha under en blazer eller cardigan. Er du på jakt etter en ny tunika? Det første spørsmålet du skal stille deg er selvsagt hvilken modell du er ute etter. Er det en rutete flanellskjorte som varmer på kalde dager? En ensfarget bluse i enkel stil? En kortermet, sporty skjorte i en sterk farge? En jeansskjorte i klassisk denim? And the list goes on … Uansett hva du bestemmer deg for, vil du garantert finne det i Klingels nettbutikk!

En fin tunika passer alltid

Tunika er virkelig et plagg som aldri går av moten. Sammen med et langt skjørt og sandaler får du et behagelig sommerantrekk. Kombinerer du tunikaen med et par jeans og chelsea-boots, får du det perfekte hverdagsantrekket. Vi mener en tunika er et av de mest anvendelige plaggene, ettersom det passer like bra til hverdag som til fest. Den vide formen gir en luftig og ledig følelse. Nå kan du velge og vrake i Klingels brede sortiment og finne en modell som passer til akkurat din figur. Vi har tunikaer i klassiske farger og med moteriktige mønstre og detaljer. Hva venter du egentlig på? Ta på deg tunikaen og møt verden med stil!


waiting...

Klingels nyhetsbrev | Begynn å abonnere nå

Klingels nyhetsbrev | Begynn å abonnere nå

 • Motetips
 • Flotte tilbud
 • Rabatter og gaver
 • Få med deg den siste moten fra Klingel

Klingels nyhetsbrev | Begynn å abonnere nå

Feltene som er markert med * må fylles ut.
SIKKER BETALING
 • Faktura
 • Konto
 • Postoppkrav
 • PayPal
 • Visa
 • Mastercard
FØLG OSS PÅ
VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE
 • Postnord
SIKKER NETTHANDEL
 • Trygg E-Handel
Vi leverer kun innenfor Norge. Minste bestillingsverdi 500 kroner. Fraktkostnad 59 kroner. 14 dagers full returrett. Betalingsmåter: Konto, faktura, postoppkrav, kortbetaling og PayPal.