• Bredt sortiment
 • Størrelse 34-62
 • Personlig service
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info
Bluser(0)
Oops! Kategorien du valgte, inneholder ingen artikler.

Kategorier

Filtrer & sorter

 • Sorter etter:
  Popularitet først

Sorter etter:

Bluser(0)

Kjøp en ny bluse på klingel

Bluser er like anvendelig til fritids- og jobbantrekket som til festantrekket. Minst én og gjerne flere finnes i klesskapet til nær sagt enhver kvinne. Dette lette, behagelige plagget, som kan matches med nær sagt alt, finner du også i stort utvalg hos Klingel. Ordet bluse kommer fra det franske ordet blouse, og betegnet opprinnelig et skjortelignende ytterplagg, som franske bønder og arbeidere brukte. Plagget fikk for alvor sin popularitet under den franske revolusjonen. Bluse for damer ble først tatt i bruk fra ca. 1850-årene. I dag kommer dette plagget i mange varianter, noen ganske like herreskjortene, mens andre er mer feminine med rysjer, volanger og blonder. Hos Klingel finner du alt fra raffinerte blondebluser og elegante silkebluser til tøffe jeansskjorter. Vi har et stort utvalg av bluser til damer i vår nettbutikk. Du kan velge mellom kort- og langermede bluser, samt bluser uten ermer. Vi har mønstrede bluser og ensfargede bluser. Ta en titt og finn din nye favorittbluse nå.

Bluser til jobb og fritid

Ønsker du å kle deg litt formelt på jobben? Kanskje skal du i et viktig møte eller jobber på en arbeidsplass med en formell dresskode? Da passer kanskje en klassisk bluse med knappelukning eller en elegant knytebluse med sløyfe i halsen? En stripete dameskjorte blir heller ikke feil til jobbantrekket. Match blusen med et par fine bukser eller et stilrent skjørt og et par pumps. Går du mye på jobb kan antrekket også fint kombineres med et par mokasiner eller snøresko. Vil du kle deg enda mer formelt, så ta en blazer utenpå blusen. Er det litt kjølig på kontoret, kan du slenge en klassisk cardigan utenpå for å holde deg varm. En klassisk hvit bluse med knappelukning er jo nesten et must i enhver garderobe, og passer godt både til jobb og fritid. Den hvite blusen gir jo et utall av kombinasjonsmuligheter, og er lett å pynte opp og ned. Skal du rusle en tur i byen og kanskje på kafé med en venninne? Da kan du gjerne velge en lang, ledig bluse som du bærer løst utenpå jeansen eller et par jeggings. En mønstret bluse er også et godt valg, for eksempel en blomstrete bluse eller en bluse med grafisk mønster. Kombiner gjerne en feminin blondebluse med en tøff jeans eller skinnbukse. Det skaper en fin kontrast.

Kle deg festfint i bluser

Skal du pynte deg, for eksempel til en julefest, et jubileum eller en fest på jobben? Da kan en lekker bluse kombinert med et skjørt eller en bukse, være like stilfullt som en kjole. Velger du en flott rysjebluse er du allerede pyntet, og kan kombinere med en svart bukse eller et svart skjørt. Et fint perlekjede eller et par lekere øredobber tilfører bluseantrekket det lille ekstra. Bluser med volanger i ermekanten, utringningen eller falden er også fjonge. De gir antrekket litt ekstra svung. Noen av våre bluser kommer i transparent materiale. Da kan vi anbefale å bruke en singlet eller en raffinert body under. Bluser pyntet med paljetter og blonder er også fine til festlige lag. En bluse med detaljrik pynt er et smykke i seg selv, som med fordel kan kombineres med enkle smykker, eller bæres helt uten smykker. Til julefesten kan det være flott med en knallrød bluse. Velg filteret for farger og merk av for fargen rødt, så får du frem alle våre røde bluser. Med en rød bluse blir du et midtpunkt på julefesten.

Sommerlige bluser i lette materialer

Bluser er ofte laget i lette materialer, og passer derfor veldig godt om sommeren. Vi har bluser med korte ermer og uten ermer i nettbutikken vår, og de passer jo ekstra godt på varme sommerdager. I sommervarmen er det behagelig med plagg som ikke sitter for tett inntil kroppen, men faller lett og ledig. Kledd i en bluse er du både fin og komfortabel på en varm sommerdag. Du kan sortere alle artiklene i en kategori etter ermelengde ved å velge filteret nede til venstre på nettsiden. Du kan også velge å filtrere på materialet. Bomullsbluser og bluser i viskose eller lin er gode valg for sommeren. Til sommerfesten er det fint å matche blusen med for eksempel en pirat- eller capribukse og et par lekre, luftige sandaler. Du finner alt på klingel.no. Har du et blomstermønstret skjørt, så kan det fint kombineres med en ensfarget bluse. Ønsker du å se utvalget vårt av ensfargede bluser, så velg ensfarget under filteret mønster i nettbutikken.

Ta godt vare på blusene dine

Våre bluser kommer i ulike materialer. Noen bluser må strykes etter vask, mens andre kommer i strykefrie materialer. Viktigst av alt er å følge plaggets vaskeanvisning og være forsiktig med bruk av tørketrommel. Men noen tørketromler har dampprogram, som egner seg godt til skjorter og bluser. Strekk sømmer og krage på blusen når du har vasket den. Rist plagget og heng det opp på en kleshenger til tørk. La skjorten eller blusen henge fritt å tørke. Har du en bluse eller skjorte som må strykes, kan du med fordel stryke mens den fortsatt er litt fuktig. Hvis ikke kan du bruke et dampstrykejern som fukter plagget.

Bluser i alle størrelser og prisklasser

Hos Klingel finner du mote i alle størrelser, for vårt motto er at alle skal kunne kle seg fint og moteriktig, uansett størrelse. På klingel.no finner du bluser fra størrelse 34 til 62. Bluser er kledelige uansett kroppsfasong, fordi de ofte sitter ganske løst og skjuler dermed eventuelle problemområder. Har du runde former eller en stor byste, kan en omslagsbluse eller en bluse med V-hals være flatterende. Vi har en egen kategori i nettbutikken som heter store størrelser. Her finner du plagg som er designet med tanke på damer med runde former, fra merker som m. Collection, Sara Lindholm, MIAMODA og Janet & Joyce. Våre bluser kommer også i ulike prisklasser, så her er noe for enhver lommebok. Følg også med i vår outlet i nettbutikken. Her kan du gjøre et kupp på mote til nedsatte priser

waiting...

SIKKER BETALING
 • Faktura
 • Konto
 • Postoppkrav
 • PayPal
 • Visa
 • Mastercard
FØLG OSS PÅ
VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE
 • Postnord
SIKKER NETTHANDEL
 • Trygg E-Handel