• Bredt sortiment
 • Størrelse 34-62
 • Personlig service
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info
Cardigans(0)
Oops! Kategorien du valgte, inneholder ingen artikler.

Kategorier

Filtrer & sorter

 • Sorter etter:
  Popularitet først

Sorter etter:

Cardigans(0)

Cardigan til dame

Cardigan er kanskje det mest geniale plagget du kan ha i klesskapet. Strikkejakken kan åpnes i front og har ofte knapper slik at du enkelt kan kneppe den. Denne enkle, klassiske jakken kan brukes til omtrent alt du kan tenke deg. Hos Klingel kan du kjøpe fine cardigans til alle anledninger. Bruk jakken til kjoler, skjørt og bukser – det spiller ingen rolle hva du trenger den til. Den holder deg varm på festen, og pynter opp et hverdagsantrekk.

Cardigans til alle anledninger

Det er mange grunner til at en cardigan bør være representert i klesskapet til enhver kvinne. Når vi tenker oss om, bør det være flere cardigans. Dette plagget er nemlig veldig praktisk og kan brukes til omtrent alt. En cardigan er en tynn strikkejakke som enten er åpen eller har knapper langs hele kanten. Enkelte modeller har også glidelås eller hemper. Den kan være finstrikket eller grovstrikket, kort eller lang, med og uten mønster og annen pynt. Hos Klingel finner du alle mulige varianter, som for eksempel:

 • Klassisk, svart cardigan med knepping
 • Grovstrikket cardigan til hverdags
 • Lang strikkejakke med knapper
 • Cardigan med striper
 • Åpen cardigan eller strikkejakke

Kjøp cardigan på nett: Klingel har stort utvalg

Uansett om du trenger en jakke til finkjolen eller til hverdagsantrekket så er cardigan et godt alternativ. Dette er en strikkejakke som både kan brukes til å holde deg varm på fest, og til å piffe opp et basic hverdagsantrekk. Bruk for eksempel en lang, grovstrikket jakke til hverdagskjolen eller en bukse og tynn, ensfarget genser. Samtidig som du får et varmt og lunt vinterantrekk, piffer cardiganen opp og gjør antrekket litt mer spennende. Du kan for eksempel variere med toppen under strikkejakken, så har du raskt flere fine antrekk. Skal du på fest og ønsker å pynte favorittkjolen din litt ned? Da er det perfekt å bruke en grovstrikket cardigan for å få ett litt røffere uttrykk. Dette er fordelen med å ha en basisgarderobe. Små enkle grep kan gjøres for å forvandle antrekket til å bli noe helt annet.

En cardigan kan vi trygt si er et nøkkelplagg som alle damer burde ha i garderoben, uavhengig av alder og fasong. Cardigans er svært anvendelige, og du kan bruke dem til alt. Det er også et plagg som du ønsker å ha med deg overalt. Cardigan lar seg lett brette sammen i vesken som en god følgesvenn, om man skulle ha behov for å ha noe over armene. Kanskje bør du gå til innkjøp av en «veske-cardigan» som kan ligge fast i vesken? Man vet aldri når behovet melder seg, og det er best å være på den sikre siden med en nydelig cardigan klar i vesken.

Hvordan bruke cardigan?

Cardigans har mange bruksområder, noe som gjør at plagget gir deg uendelig med muligheter til styling. Det er et så funksjonelt plagg at du kan bruke det sommer som vinter, høst som vår. De fleste sverger til cardigan i ulike materialer hele året, ull når vinteren er her og gjerne bomull når sommeren nærmer seg.

Gammel jakke får ny funksjon

Opprinnelig var cardigan en kort, ettersittende militærjakke strikket i ull. Men i 1920-årene ble dette plagget introdusert i kvinnemoten. Først som et cardigansett - et såkalt twin set - bestående av denne korte, ettersittende og krageløse jakken med en tilsvarende kortermet genser til å ha under. Cardigan for dame fortsatte å utvikle seg og finnes i dag i mange varianter. Det finnes blant annet åpne cardigans som er uten lukning foran og som passer bra til tights eller jeans, gjerne med en singlet eller t-skjorte inni.

Cardigans med omslagsfunksjon passer også bra til trange jeans, over sommerkjoler eller til knekorte skjørt eller jeansskjørt med for eksempel støvletter til. Lange strikkejakker, som har lengde til omtrent midt på låret, passer fint til lange kåper, jeans og høye støvletter. Cardigans med glidelås kan brukes over en t-skjorte eller skjorte til blant annet jeans eller skjørt. Lange cardigans som rekker deg til kneet eller lengre ned passer til alle trange benplagg med genser eller bluse under. Bolero – en cardiganaktig jakke som er kortere og videre enn den opprinnelige – passer for eksempel over sommerkjoler eller kveldsantrekk, men er like fine til t-skjorte og jeans for å piffe opp et hverdagsantrekk. Enkelte cardigans har også knytebelte i livet, noe som skaper liv i plagget. Jakker med knytebelte passer fint til bukser i alle varianter.

Mange bruksområder

Savner du å bruke din favoritt-sommerkjole når høsten kommer? Da er en cardigan løsningen for å gi deg et varmere og et mer påkledd antrekk. Du kan også bruke en cardigan til jeans i hverdagen og en oversized cardigan over festkjolen for å gi den et mer avslappet og hverdagslig uttrykk. Se for deg at du kommer til et selskap, og du er den eneste pyntet med kjole! Ved å ta på deg den enkle cardiganen du tilfeldigvis har med deg i vesken, vil du raskt få en mer casual stil og føle deg mer tilpass blant de andre i selskapet. Eller om du i motsatt tilfelle kommer i jeans og t-skjorte til et selskap der alle er litt penere kledd. Da kan du dra frem en klassisk cardigan for dame du tok med deg for sikkerhets skyld, ta den på og straks føle deg litt mer elegant og smart kledd. Med andre ord er ulike typer cardigans noe alle damer elsker å ha i garderoben.

I Klingels nettbutikk har vi cardigans til alle og enhver, uansett hvilket materiale og stoff du ønsker, farge eller design. Vi har strikkejakker fra kjente merker til fantastiske priser og i god kvalitet. Utvalget er stort, og du er garantert å finne en cardigan som både passer din stil og din lommebok! Cardigan er et must have for alle klesskap! Dette plagget er praktisk og anvendelig, og kan virkelig brukes uansett stil og anledning. Derfor er det lurt å bestille et antall jakker i ulike stiler og farger, slik at man er sikker på at man har den perfekte cardigan til akkurat DEN kvelden og anledningen.

Cardigans i store størrelser

En av mange fordeler med å handle cardigans på klingel.no, er at mange av våre plagg også tilbys i store størrelser. En åpen cardigan eller en lang, grovstrikket strikkejakke passer perfekt for store damer. Er du for eksempel litt stor over baken, kan du bruke lange cardigans som dekker dette området. En oversized jakke med knytebånd bidrar også til å skape en fin passform.

Da er det vel egentlig bare en ting å gjøre: Kjøp store cardigans på nett – du vil ikke bli skuffet! Hos Klingel finner du både cardigans og det perfekte tilbehøret i riktige farger og med den riktige passformen til deg.


waiting...

SIKKER BETALING
 • Faktura
 • Konto
 • Postoppkrav
 • PayPal
 • Visa
 • Mastercard
FØLG OSS PÅ
VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE
 • Postnord
SIKKER NETTHANDEL
 • Trygg E-Handel