• Bredt sortiment
 • Størrelse 34-62
 • Personlig service
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info
Clutch(0)
Oops! Kategorien du valgte, inneholder ingen artikler.

Kategorier

Filtrer & sorter

 • Sorter etter
  Popularitet

Sorter etter

Clutch(0)

Hva er en clutch?

Liten av format, men alltid et flott blikkfang! En clutch er en liten veske som bæres i hånden eller klemmes under armen. Den kalles også gjerne selskapsveske, festveske og konvoluttveske. Størrelsen gjør at vesken er perfekt til finstasen og selv om den ikke er stor, så kan den være den avgjørende prikken over i-en på et antrekk. 
Hos Klingel finner du et godt utvalg av clutchvesker. Skal det være klassisk og elegant eller mer trendy og moteriktig? Hos oss finner du helt sikkert det du er på utkikk etter!

Hva kjennetegner en clutchveske?

Denne vesketypen er akkurat passe liten til å kunne holdes i hånden. En clutchveske er perfekt til det du alltid må ha med deg – enten du skal i selskap, i teater eller operaen eller rett og slett en tur i butikken. Du får plass til det nødvendigste som mobilen, kort og nøkler, i tillegg til kanskje et par andre småting som leppestift eller pudder. Mange clutcher har hverken rem eller lenke, men hos Klingel derimot finner du flere modeller med en praktisk, avtagbar lenke eller en håndleddsrem, som kan tas av. En clutch med avtagbar skulderrem kan bæres på flere måter: i hånden, klemt under armen eller over skulderen – utrolig smart!

Clutch bag til mange anledninger

Mange clutchvesker passer like fint til selskapsantrekket som til hverdagsoutfiten. På klingel.no finner du flere varianter som er både praktiske og fine selv når du bare skal i butikken en vanlig hverdag. Når du går til innkjøp av en ny clutch bag, kan det være smart å tenke over den fremtidige bruken og velge en variant som går til mange anledninger. Selv om du kanskje først og fremst kjøper vesken som tilbehør til den nye selskapskjolen din, så er det selvsagt en fordel om den kan brukes flere ganger – og ikke bare til én anledning. Også av hensyn til miljøet er det lurt å velge en veske som du kan ha glede av og bruk for i lang tid fremover. Sats på en liten veske som går til det meste – like fin til en litt edgy, helsort outfit som til et anvendelig jeansantrekk eller et litt mer pyntet antrekk bestående av bukse og blazer.

Selskapsclutchen

Clutchen er uten tvil den vesketypen de fleste damer sverger til når de skal i selskap. Perfekt til ballkjolen, bryllupskjolen og festkjolen! Selskapsclutchen er mer elegant og forseggjort enn hverdagsutgaven og kan nesten stille på lik linje med et smykke. Den skal være glamorøs og lekker, og gjerne i et skimrende materiale som sateng. Detaljene er også viktige: Glitter, strass, glasstener, sløyfebånd, stikninger og rynkinger er med på å høyne luksusfaktoren. Matchende sko og veske er et must til finstasen, og hva er vel bedre da enn å gå for gull? En vakker drøm av en brudekjole blir bare enda nydeligere i kombinasjon med gullfargede pumps og en lekker gullfarget clutch. Gulltoner er nemlig utrolig lekkert til hvitt, og et godt alternativ til det tradisjonelle hvite tilbehøret! Det kan være verdt å merke seg at gullfarget tilbehør alltid er et godt valg og noe som går til alle fargetoner. Hos Klingel finner du både gullfargede clutchvesker og matchende sko i tillegg til mye annet fint!

Clutch – rocka, hverdagslig eller tidløs stil

Er du en litt rocka dame med en noe røffere stil? Eller foretrekker du kanskje en hverdagslig eller tidløs stil? Uansett hva du foretrekker, bør du se litt nærmere på vårt enorme utvalg. På klingel.no kan du shoppe clutch og andre vesker og mye annet tilbehør som sko, belter og skjerf som passer deg og din stil. Se utvalget nå og la deg begeistre!

waiting...

SIKKER BETALING
 • Faktura
 • Konto
 • Postoppkrav
 • PayPal
 • Visa
 • Mastercard
FØLG OSS PÅ
VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE
 • Postnord
SIKKER NETTHANDEL
 • Trygg E-Handel