• Bredt sortiment
  • Størrelse 34-62
  • Personlig service
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info

Informasjon om korona

Banner - wir sind für sie da

I den nåværende situasjonen er det mange som er urolige og har spørsmål. Vi vil derfor svare på noen av de vanlige spørsmålene som vi har mottatt den siste tiden.

Kan man bli smittet av COVID-19 via pakker?

I henhold til informasjonen fra Verdens helseorganisasjon WHO og norske helsemyndigheter så anses risikoen for å bli smittet gjennom brev eller pakker som veldig lav. Virus som COVID-19 smittes via syke mennesker og ikke via brev eller pakker. Ifølge WHO: ”Fra tidligere analyser vet vi at koronaviruset ikke overlever lenge på objekter som brev og pakker.” Dette skyldes at koronaviruset smitter gjennom dråpesmitte og at dråpene tørker raskt og dermed uskadeliggjøres på overflater. Det gjelder spesielt på absorberende overflater som papir og kartong. Dette gjelder selvsagt også våre kataloger.

Jeg forsøker å unngå all form for personlig kontakt, kan jeg likevel få min leveranse?

Vi tilbyr hjemlevering for 59 kr (i tillegg til vanlig fraktkostnad på 59 kr). Du velger selv alternativet ”Hjemlevering” i siste steget i kassen før du fullfører kjøpet ditt. Du får beskjed på SMS eller e-post når leveringen av pakken din nærmer seg. Tenk derfor på å kontrollere kontaktopplysningene om deg før du fullfører kjøpet. Via lenken i SMS-en eller e-postmeldingen kan du velge om du ønsker at pakken skal leveres selv om du ikke er hjemme (kontaktfri levering). Bestiller du på telefon eller med skriftlig bestillingsskjema, oppgir du bare til kundeservice at du ønsker å få pakken levert hjem til deg. Mer informasjon om hjemlevering.

Har du allerede en pakke som er klar for henting på et utleveringssted?

Hvis du vil unngå å hente din pakke på utleveringsstedet, kan vi tipse deg om å be en god bekjent eller slektning om å hente pakken for deg. Husk å sende med ditt samtykke og kopi av din legitimasjon. Har du noen spørsmål angående dette så kontakt gjerne vår kundeservice på service@klingel.no eller 210 98 190.

Våre tiltak / vårt løfte

Klingel sørger selvsagt for at så mange som mulig av våre medarbeidere nå jobber hjemmefra. Forretningsreiser, arrangementer og eksterne møter er utsatt eller avlyst. De medarbeiderne som pakker våre bestillinger, følger strenge hygieneregler. Disse reglene kontrolleres daglig og oppdateres ved behov. Vi ønsker at du skal kunne handle som vanlig, og du kan bestille trygt i vår nettbutikk eller fra våre kataloger.

Og glem ikke …

Vi i Klingel er tilgjengelige for deg som vanlig, og vi er så takknemlige for å ha nettopp deg som kunde hos oss! Vår nettbutikk er åpen døgnet rundt, vi leverer pakken din innen normal leveringstid og vi svarer på dine spørsmål på telefon og e-post – akkurat som ellers!

Ta vare på deg selv!


waiting...

SIKKER BETALING
  • Faktura
  • Konto
  • Postoppkrav
  • PayPal
  • Visa
  • Mastercard
FØLG OSS PÅ
VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE
  • Postnord
SIKKER NETTHANDEL
  • Trygg E-Handel