• Bredt sortiment
 • Størrelse 34-62
 • Personlig service
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info

Armbånd(0)

Oops! Kategorien du valgte, inneholder ingen artikler.

Kategorier

Filtrer & sorter

 • Sorter etter:
  Popularitet først

Sorter etter:

Armbånd(0)

Armbånd dame i stort utvalg

Vil du ha et smykke som kan være både diskré og et flott blikkfang, er et armbånd et godt valg. Med et fint armbånd setter du prikken over i-en på antrekket uten større innsats, og du kan bruke smykket til å avrunde stilen eller overraske med noe litt utenom det vanlige. Armbånd til dame kommer i utallige varianter. Du får alt fra overdådige og prangende armbånd til mer minimalistiske og enkle varianter. Og det er gøy å kunne endre uttrykket på outfiten med noe såpass lite som et armbånd. På klingel.no finner du et stort utvalg utsøkte smykker. Gjør deg kjent med utvalget og finn det du er på utkikk etter, enten det er et trendy sølvarmbånd, elegant gullarmbånd, perlearmbånd eller diamantarmbånd du er ute etter.

Armbånd – elegant, sporty, moteriktig eller tidløst

De fleste damearmbånd passer fint til mange forskjellige stiler og anledninger. Du kan bruke armbåndene til et ledig hverdagsantrekk, en moteriktig buksedress eller søt sommerkjole eller for å løfte ”den lille sorte” til nye høyder. En elegant penkjole blir straks enda flottere med et tidløst smykke som et klassisk perlearmbånd eller vakkert diamantarmbånd. Til et sporty eller uformelt antrekk er det fint med et moderne armbånd med store stener eller andre iøynefallende elementer. Eller bruk flere smale armbånd sammen, kanskje med noen småperler eller kuler som ekstra eye-catchere.

Armbånd i ulike legeringer

Armbåndene du får kjøpt hos Klingel kommer i ulike legeringer som gull 585, gull 375, hvitt gull 585, platina 950, hvitt gull 375 og sølv 925 i tillegg til gullfarget. Det brede utvalget av smykker omfatter selvsagt klassiske armbånd i gull og sølv, armbånd i hvitt gull med diamanter og uten, armbånd i roségull og mer moteriktige smykker som trendy sølvarmbånd eller armbånd i stål. Lurer du på om du skal velge sølv- eller gullsmykker, kan det være smart å se hva som kler deg og hudtonen din best. Og akkurat som med så mye annet påvirker motebildet også vårt valg av smykker. En periode skal ”alle” bare går med sølvsmykker, for deretter å bli avløst av en stor bølge med gullsmykker. Som så mye annet går det i bølger. Men uansett hva trenden sier, er det alltid best å ta utgangspunkt i egen smak og samtidig tenke over hva det nye smykket ditt skal brukes til. Skal du kjøpe et nytt armbånd som matcher smykker du allerede har, er det lurt å skaffe seg en oversikt over hva du har liggende av smykker fra før. Ønsker du derimot et armbånd som virkelig skiller seg ut, kanskje et motesmykke med store stener eller blomster, er du ikke så avhengig av det du har fra før. Et blikkfang av et armbånd blir jo automatisk ”hovedsmykket” og stjeler showet fra alt annet – akkurat slik det var tenkt!

Motesmykker vs. klassiske armbånd

Motebildet skifter gjerne før man vet ordet av det, og en ny sesong betyr nye trender. Dette gjelder ikke bare klær, men også alt fra interiør til smykker. Men selv om det er gøy med forandring og trendy smykker, er det ikke alltid at slike trendsmykker passer til enhver anledning og ethvert antrekk. Det kan derfor være smart å ha et utvalg vakre, tidløse smykker side om side med motesmykker i smykkeskrinet sitt. Du kommer langt med et klassisk gullarmbånd eller perlearmbånd, som begge passer like fint til hverdagens jeansantrekk som til selskapsantrekket.

Armbånd med charms, anheng og gravering

I nettbutikken til Klingel får du armbånd til damer i alle aldre, unge som gamle og til dem midt i mellom. Et søtt armbånd med charms, fint armbånd med anheng eller armbånd med gravering er perfekt til en ung dame. Hos den eldre kvinnen står gjerne elegante smykker høyt i kurs. Kvalitetssmykker i edle metaller er alltid et godt valg, gjerne besatt med vakre edelstener som skinner så fint og tiltrekker seg mange beundrende blikk. Snorarmbånd, panserarmbånd, kongearmbånd, ertearmbånd og bismarkarmbånd er å finne blant de tidløse smykkene, og også her kan du velge mellom ulike legeringer. For en gjennomført stil er det fint med kjede og armbånd som matcher hverandre. På klingel.no finner du smykkesett i både to eller flere deler som hører sammen. Disse settene består som regel av kjede, armbånd og eventuelt øredobber. Med et slikt smykkesett kan du variere akkurat som du vil og bruke smykkene sammen eller hver for seg, alt etter humør, anledning og antrekk.

Armbånd – en gave som varer

Er du på utkikk etter en helt spesiell eller personlig gave som varer, er smykker tingen. En smykkegave er alltid populært, ikke bare perfekt til jul og bursdag, men også mange andre anledninger – for hvem blir vel ikke glad for et nytt smykke? Men det gjelder selvsagt å velge rett smykke. Satser du for eksempel på et tidløst armbånd, kan ingenting gå feil. Trenger du en gave til konfirmanten, er et stilfullt armbånd med gravering et godt valg og noe som blir et varig minne om den store dagen. Det samme er et enkelt ankerarmbånd med anheng, symboler eller lykkebringere. Disse er også supre valentinsgaver eller når du trenger en liten overraskelsesgave til en du er glad i.

Kjøp nytt armbånd på nett

Hos Klingel får du alt av smykker som kjeder, øredobber, ringer, klokker og selvsagt et bredt utvalg vakre armbånd. Her er smykker for enhver smak, anledning og lommebok. Sortimentet omfatter både kvalitetssmykker i edle metaller, trendsmykker og motesmykker. Gjør deg kjent med utvalget og la deg overbevise og begeistre av mangfoldet. Våre armbånd er vel verdt å merke seg og kjennetegnes av blant annet utsøkt design og konkurransedyktige priser. Enten du ser etter et enkelt armbånd eller et eksklusivt armbånd, vil du finne noe som passer på klingel.no. Du får armbånd med zirkoner, perler, fargestener, edelstener, granat, lasursteiner, krystaller, opaler, smaragd, aventurin, kalsedon, månesten, muranoglass, jade, ferskvannsperler. Damearmbåndene kommer i stiv, fleksibel eller elastisk utførelse, med og uten lukning, regulerbar lukning, med og uten åpning. Armbånd i flere rader, armbånd som vikles rundt håndleddet og armbånd med mesh er også å finne i Klingels sortiment på nett. Som du ser, fins det ikke den ting vi ikke kan tilby på klingel.no når det kommer til smykker og armbånd.

waiting...

SIKKER BETALING
 • Faktura
 • Konto
 • Postoppkrav
 • PayPal
 • Visa
 • Mastercard
FØLG OSS PÅ
VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE
 • Postnord
SIKKER NETTHANDEL
 • Trygg E-Handel