• Bredt sortiment
  • Størrelse 34-62
  • Personlig service
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info
Basic undertøy

Kategorier

Kjøp basic dameundertøy i vår nettbutikk

Uansett hvilke antrekk vi skal ha på oss, så er det en ting som er obligatorisk. Vi tar på oss undertøyet først, med mindre vi skal på badestranden da. Undertøy er et must og selve ”grunnmuren” i vårt antrekk. For vi må føle oss vel helt innerst mot kroppen for å kunne stråle på utsiden. Undertøy kan være raffinert og sexy med blonder, transparente stoffer og lekre detaljer. Men basisundertøyet er det vi tyr til i hverdagen og det vi trenger mest av. Det skal først og fremst være så behagelig at man knapt nok merker at man har det på. Men det er jo også fint at det er pent å se på, for da føler vi oss ekstra vel.

Som alle andre plagg i vår nettbutikk finnes også undertøyet vårt i et stort utvalg størrelser. Her finner du behagelig basisundertøy fra størrelse 36 opptil størrelse 64/66. Du kan også velge mellom ulike typer linninger. Vi ønsker å tilby behagelige klær for kvinner i alle fasonger og størrelser.

Ta en titt i vår nettbutikk. Der finner du helt sikkert noen truser og trøyer som kan passe for deg. Kanskje vil du også prøve en av våre BH-topper? Vi har også undertøy i økologisk bomull, dvs. undertøy som er laget av bomull som er dyrket frem uten farlige sprøytemidler eller kunstgjødsel. Disse plaggene er merket med Global Organic Standard-merket (GOTS), som er et internasjonalt sertifiseringsprogram.

Hvor mye basic dameundertøy trenger man egentlig?

Basisundertøyet bruker vi hver dag. Det sitter innerst mot kroppen, og svette og daglig bruk setter sitt preg. Det er derfor nødvendig å ha tilstrekkelig å skifte på med, for vi bytter jo gjerne undertøy hver dag. Når det er ekstra varmt eller vi har hatt en hard treningsøkt, må vi kanskje skifte enda oftere. Vi kan jo selvfølgelig vaske basisundertøyet, men det er greit å ha en del skift slik at vi ikke må sette på vaskemaskinen så ofte. Skal vi på ferie, kan det være vanskelig å få vasket i det hele tatt. Derfor bør vi ha ganske mange eksemplarer av hvert plagg til å bytte på med.

Vi tilbyr prisgunstige og praktiske flerpakninger av truser, trøyer og underbukser til hverdagsbruk. Noen av settene har ulike farger og mønstre som skaper litt variasjon. Undertøyet bør være slitesterkt og tåle mange vask. Men selv om vi kan vaske undertøyet, må det jo nødvendigvis skiftes ut med jevne mellomrom. Så husk å supplere litt av og til slik at du ikke går tom. Det er jo ikke morsomt å ta på seg noe som er flekkete, hullete eller veldig slitt etter mange vask.

Behagelig basic undertøy til dame med forseggjorte detaljer

Basic undertøy skal først og frem føles behagelig mot kroppen. Da der det viktig at materialet er hudvennlig og mykt. Det er derfor ikke uten grunn at mye av vårt basisundertøy er av 100% bomull eller har en høy bomullsandel. Bomull er et mykt, hudvennlig og pustende materiale som også absorberer fuktighet. I tillegg er det et slitesterkt materiale som tåler mange vask.

Linning og benkanter bør også være behagelige. I beskrivelsen under hvert plagg i nettbutikken vår kan du lese mer om detaljene. Når det gjelder underbukser, er det viktig å tenke på hvordan både benkantene og linningen er. Ta derfor en titt i beskrivelsen for å finne modeller som passer for deg. Vi vektlegger komfort når vi velger ut basic undertøy. Derfor vil du finne modeller som har både behagelige linninger og benkanter i vår nettbutikk.

Noen foretrekker underbukser med litt lengre ben. Du finner flere slike modeller hos oss i Klingel. For den som har litt stor mage kan det også være lurt å velge modeller med høy linning. Så slipper du å føle at underbuksen sklir nedenfor magen. Det er en ubehagelig følelse. Og selv om du ikke har stor mage, så er det behagelig med høy linning. Det er en modell som passer godt for voksne kvinner som legger stor vekt på komfort. Trøyer er også viktig basisundertøy. En trøye under genseren eller overdelen føles behagelig og gir litt ekstra varme når det er kaldt ute. Det er også fint å ha noe under om overdelen, blusen eller toppen er lett transparent. Den sørger også for å absorbere svette fra kroppen slik at vi føler os vel. Har du en genser eller overdel som klør litt, er det perfekt å bruke en bomullstrøye under.

Ønsker du litt ekstra ”hjelp” til å holde magen inne, kan du velge en truse med hold-inn-funksjon. Med forsterkning foran sørger denne modellen for at du får en flott silhuett.

Ønsker du noe litt mer raffinert, så ta en titt i kategorien ”Sexy undertøy”. Det får frem din feminine side og kan være et fint alternativ til hverdagsundertøyet.

Kjøp basic undertøy til dame til gode priser

Siden vi stadig vekk må gå til innkjøp av nytt hverdagsundertøy, så er det greit å kunne spare litt penger. I vår nettbutikk finner du flere prisgunstige flerpakninger av truser, trøyer og BH-topper. Det kan lønne seg å velge en flerpakning. Så er det jo også praktisk å få flere plagg på en gang. Vi har også mye fint undertøy til nedsatte priser i vår outlet. Følg også med når vi har spesielle kampanjer, så kan du gjøre et kupp på basisundertøy.

Med riktig vask holder basisundertøyet seg fint lenger

Det er viktig å velge riktig temperatur ved vask av undertøy. Bomull tåler som regel 60°, og så høy temperatur kan også være nødvendig for å få fjernet flekker, bakterier osv. Tøy av kunststoff tåler som regel ikke så høy temperatur, og blir også rent ved lavere temperaturer. Sjekk alltid vaskelappen når du vasker. En annen god regel er å ikke stappe maskinen for full, for da blir ikke klærne ordentlig rene. Så gjelder jo også den gode gamle regelen om ikke å blande farger. Vasker du dine fargerike truser sammen med de hvite, ja, da kan du fort ende opp med et litt merkerlig resultat. Vil du vite mer om vask, vaskesymboler og ulike tekstiler kan du ta en titt på våre vaskeråd.


waiting...

SIKKER BETALING
  • Faktura
  • Konto
  • Postoppkrav
  • PayPal
  • Visa
  • Mastercard
FØLG OSS PÅ
VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE
  • Postnord
SIKKER NETTHANDEL
  • Trygg E-Handel