• Bredt sortiment
 • Størrelse 34-62
 • Personlig service
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info
Belter(0)
Oops! Kategorien du valgte, inneholder ingen artikler.

Kategorier

Filtrer & sorter

 • Sorter etter:
  Popularitet først

Sorter etter:

Belter(0)

Belter til dame på nett

Fine belter er et must i enhver kvinnes garderobe. De fleste av oss har opptil flere hengende i klesskapet. De er både praktiske i bruk og pynter opp antrekket. De sørger for at buksen eller skjørtet ikke sklir ned, men holder plagget fint på plass. Et belte kan også gi et plagg en ny look. Har du en vid kjole, bluse eller tunika, er det fint å markere midjen med et belte. Det kan forvandle et formløst antrekk og gjøre det mer trendy og stilfullt. Når du markerer midjen fremheves dine kvinnelige former og det gir en feminin silhuett. Ikke minst er dette tilbehøret veldig anvendelig, da det kan brukes til mange antrekk.

Et belte kan også henge ledig over hoftene og gir da en avslappet og ledig stil. Det kan være fint til en tunika, en ledig kjole eller til en lang topp. Det er som regel et rimelig tilbehør og derfor en enkel måte å oppdatere garderoben på når du ikke vil investere i et helt antrekk. Så kan du allikevel følge sesongens trender med moteriktig accessoirer, og gjøre dine antrekk trendy.

Noen plagg har beltehemper som gjør det enklere å plassere beltet. Men du trenger ikke alltid benytte disse, men kan la beltet henge løst og ledig utenfor hempene.

Kjøp belter i ulike materialer i vår nettbutikk

I vår nettbutikk finner du et stort utvalg av belter i en rekke ulike materialer. Vi har fine varianter både i ekte skinn og i imitert skinn. Et skinnbelte holder seg fint år etter år og er alltid like aktuelt. Vi har skinnbelter i semsket skinn og i glatt skinn. Vi har varianter i det mykeste kalve- og okseskinn, og andre varianter i røffere skinn. Du velger hva som passer deg. Og klarer du ikke velge et, så bestill gjerne flere med det samme. Det er ingen stor investering. Du får helt sikkert glede av dem.

Vi har flettebelter og lekre kjedebelter med ledd av metall som er festet sammen. Det kan også være tøft med et naglebelte eller hva med en variant med spennende reptilpreg. Du finner også noen varianter i tekstil. Vi har også et stort utvalg farger i vår nettbutikk. Skal du glitre litt ekstra, kan du gå for en sølv- eller gullfarget variant. Da blir antrekket straks feststemt. Er beltet pyntet med skimrende stener, blir det ekstra lekkert. Gull- og sølvfargede belter passer ikke bare til festantrekket, det er jo lov å skinne litt i hverdagen også. Dagens motebilde tillater oss å være glamorøse når som helst uten at det ser unaturlig ut.

Når det er sommer og sol ute kan det passe perfekt med en frisk og sommerlig farge som f.eks. turkis eller gult. Da kan du style opp et nøytralt antrekk med et forfriskende tilbehør. Vi har også mer diskre belter i nedtonede farger som sand og brunt. Det passer til en klassisk og elegant stil, gjerne til hverdagsantrekket. Så blir antrekket komplett.

Vi har et stort utvalg i forskjellige prisklasser online. Ta en titt i vår nettbutikk og la deg inspirere. Her finner du noe for enhver lommebok og smak.

Velg mellom beltespenner eller knytebelte

Mange belter har fine beltespenner. Spennen kan være nærmest som et lekkert smykke besatt med smykkestener eller fint utformet med fine detaljer i metall. Det blir som et ekstra smykke. Er beltespennen ekstra flott kan du kanskje latt det være smykket til ditt antrekk og droppe kjeder og armbånd. Da blir beltespennen et flott blikkfang. En lekker beltespenne passer også fint til hverdagsplagg som jeans.

Vi har også såkalte knytebelter vi vårt sortiment. De har ingen spenne, men knytes med snorer foran. Kjedebeltene lenkes sammen foran eller i siden, og skal gjerne henge litt løst rundt midjen eller litt ned på hoftene. Noen plagg har også belte integrert. Det kan være kjoler, bluser og kåper. Da er det gjerne snakk om et knytebelte, gjerne i samme materiale som plagget eller i en kontrastfarge.

Tilbehøret som gjør antrekket komplett

Med riktig tilbehør blir antrekket komplett. Et flott belte, et lekkert smykke eller en fin hatt setter prikken over i-en på ditt mote-outfit. Se mer tilbehør i vår nettbutikk. Det er fint å velge tilbehør som skiller seg litt ut fra antrekket for å gi en fin kontrast. Kanskje kan du velge matchende belte og sko som tilbehør. Legger du til en matchende veske ja da blir antrekket komplett. Du finner også vesker og sko i vår nettbutikk.


waiting...

SIKKER BETALING
 • Faktura
 • Konto
 • Postoppkrav
 • PayPal
 • Visa
 • Mastercard
FØLG OSS PÅ
VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE
 • Postnord
SIKKER NETTHANDEL
 • Trygg E-Handel