• Bredt sortiment
 • Størrelse 34-62
 • Personlig service
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info
Blazere(0)
Oops! Kategorien du valgte, inneholder ingen artikler.

Kategorier

Filtrer & sorter

 • Sorter etter:
  Popularitet først

Sorter etter:

Blazere(0)

Blazere og dressjakker til dame

Blazeren er et allsidig plagg. Den brukes både til å dresse opp antrekket, men også til å dresse det ned i visse anledninger. Du kan bruke alt fra bukse og sneakers til skjørt og finsko til en dressjakke eller blazer – det er helt enkelt et plagg du bare må ha i klesskapet.

Blazeren – plagget for alle anledninger!

Hva er det egentlig som gjør at så mange damer liker å bruke blazer? Det finnes sannsynligvis like mange svar som det finnes jakketyper, men vi i KLINGEL tror det har å gjøre med snittet. Dressjakken fremhever de feminine linjene, samtidig som den ofte skjuler eventuelle problemsoner. Dressjakken var opprinnelig et herreplagg, og det var opprinnelig et militærplagg med dobbel knepping. Jakken var del av en hel uniform.

På slutten av 1800-tallet ble klubbjakken, eller blazeren, med èn knapp populær blant menn på finere skoler, universitet og i sportssammenheng. For kvinners del ble ikke blazeren et moteplagg før under andre verdenskrig. Da kvinnene gikk ut i arbeidslivet og industrien, fikk også de behov for behagelige klær som ga stor bevegelsesfrihet – og da passet dressjakken perfekt!

På 60- og 70-tallet kledde stilbevisste kvinner seg gjerne i korte jakker av bouclémateriale, og den oppkledde draktstilen ble svært populær. Men det var først på 80-tallet at blazeren ble en allsidig del av damemoten, ettersom kvinner i enda større grad inntok forretningslivet. Mottoet ”dressed for success” preget et motebilde som til en viss grad handlet om å hevde seg i en mannsdominert verden. I dag er dressjakken fremdeles et av businessmotens absolutt viktigste plagg. På 90-tallet begynte blazeren å gjøre seg gjeldende som et dameplagg også utenfor kontoret. I dag brukes den like mye til hverdag og fest som i business-sammenheng. Til jeans og topp passer en blazer med ruter eller en ensfarget modell, og som matchende komplement til en fin festkjole har dressjakken mange fordeler, ettersom den former en fin silhuett og ikke minst varmer på skuldrene. Spesielt på vinterstid er dette behagelig, så kan du gå på julebordet og julefesten uten å fryse.

Til hverdag og fest

I Klingels nettbutikk finner du et stort utvalg av fine dressjakker og blazere til alle mulige anledninger. Er du på jakt etter en vinterjakke i ull eller bouclè, eller kanskje en sommerlig blusejakke i lyse farger? Eller hva med en stilig jeansblazer? Gå på oppdagelsesferd hos Klingel der du kan velge og vrake dine favoritter. Visste du forresten at vi tilbyr de fleste av våre klær i store størrelser og korte størrelser? Her skal alle finne noe med riktig passform som fremhever de riktige partiene.

Ulike mønstre og materialer

Fra klassiske krittstreker til blomstrete, leopardmønstret og ruter. Velg blant ulike kneppinger og glidelåser. Dressjakken kan fint kombineres med jeans, kjoler og ikke minst skjørt. Vi har over hundre forskjellige blazere i vårt sortiment. Velg blant ulike lengder, snitt, farger, mønstre og materialer. Vårt heteste tips er en figursydd blazer med puffermer til å ha over kjolen. For fashionistaen har vi flere modeller som følger de aller siste trendene med lekre detaljer.

Høy kvalitet til gode priser

Et av Klingels varemerker er at vi tilbyr høy kvalitet til gode priser. Uansett hvilken størrelse du bruker, hvilket merke eller materiale plagget er laget av, kan du stole på at prisen står i samsvar til kvaliteten. Våre plagg varer i sesong etter sesong. Vi anbefaler å kjøpe en blazer eller dressjakke til formelle eller høytidelige anledninger, samt en for mer festlige anledninger. Gjør du det, sikrer du deg og har alltid et plagg tilgjengelig som kan tilføye antrekket eleganse. En damegarderobe bør bestå av et par blazere, 2-3 bluser, skjorter, kjoler, jeans og bukser. Vi har flere dressjakker i både korte og lange størrelser. Se også vårt utvalg av blazere i store størrelser. Når du handler hos Klingel, kan du føle deg sikker på at du enkelt kan mikse og matche klærne du har kjøpt til nye antrekk. Vår målsetning er at du skal føle deg fin og elegant – uansett størrelse og kroppsfasong. Dessuten er blazeren et ypperlig plagg for å skape en slankere silhuett. Med en figursydd jakke fremhever du midjer og brystpartiet hvis du ønsker det. En rettere modell på dressjakken er fint til olabukser eller andre bukser. Med vårt smarte filtreringssystem kan du enkelt markere den størrelsen du søker etter i nettbutikken.

Handle når du vil

Du kan handle akkurat når det passer deg i Klingels nettbutikk. Glem trange prøverom og lange køer, og gå på shopping fra godstolen. Det er enkelt å legge inn en nettbestilling, og du ser oppdatert lagerstatus med èn gang. Du prøver klærne i ro og mak når du har mottatt pakken, og har 14 dager på å bestemme deg for om du vil beholde varene eller ikke. Dersom et plagg ikke er som du hadde sett for deg, eller ikke passer, kan du enkelt returnere dette og bytte til en annen størrelse, farge, modell eller få pengene tilbake. Vi har full angrerett og returrett i 14 dager etter mottak av bestillingen, og vi vil at du skal være 100% fornøyd med ditt kjøp.

Ikke alle liker å gå i overfylte butikker, og noen har heller ikke mulighet til dette i butikkenes åpningstider. Da er netthandel et godt alternativ. Hos KLINGEL er det alltid enkelt å legge inn en nettbestilling, og så får du varene tilsendt etter kort tid. Ved retur eller bytte betaler du en fast returavgift som er den samme uansett størrelse og vekt på pakken. Du kan lese mer om dette i våre kjøpevilkår.

Blazeren – et elegant plagg

Blazeren er et plagg som kan være både elegant og sofistikert med rett styling, men den kan også være med på å tone ned et antrekk til en casual look med sneakers og jeans. Dressjakken er helt enkelt det perfekte plagget for deg som liker å variere på klesstilen. Det er selvsagt viktig å kle seg korrekt til et viktig jobbmøte med f.eks. skjørt og blazer, men vel så viktig er det å ta på seg jakken over din favorittkjole. Du kommer garantert til å se bra ut og skli inn i mengden på arrangementer. Det er du selv som bestemmer hvilken rolle dressjakken skal spille på antrekket. Du kan være sikker på å finne igjen blazeren i sesong etter sesong – for dette plagget går aldri av moten! De store motehusene vil alltid fornye dette klassiske plagget. Fra begynnelsen av var kanskje blazeren et klassisk herreplagg, men i dag finnes det uendelig mange forskjellige dressjakker og blazere også til damer i ulike materialer og modeller. Kanskje liker du den trendy, rutete jakken i grovere materiale? Eller er du ute etter en mindre jakke som passer perfekt til festkjolen? En fin blazer kan kombineres med jeans, dressbuke, capribukse, kjole, korte og lange skjørt og til og med jumpsuits.

Dressjakker og blazere til motebevisste damer

Klingel har mange blazere i klassiske modeller. Vi oppmuntrer våre kunder til å eksperimentere med sin klesstil, og har derfor et sortiment med mange forskjellige, trendy modeller. Vi vet at våre kunder elsker en fin dressjakke, så hvorfor ikke kjøpe en i flere farger? Har du en marineblå, en svart og en rutete blazer i skapet, så har du alltid noe tilgjengelig hvis du plutselig bli invitert på teater eller i et viktig jobbmøte. Jakkene shopper du enkelt i KLINGELs nettbutikk. Velg blant sesongens farger og stiler og finn din personlige favoritt.

Oppdater garderoben med en blazer eller dressjakke

Enhver kvinne bør ha en basisgarderobe med et par pene bukser, jeans, 2-3 overdeler og minst én blazer. Hos Klingel kan du kjøpe blazere og dressjakker online. I nettbutikken til Klingel vil du finne blazere og dressjakker i forskjellige stiler og farger, med ulik passform. Vi har mer enn bare én modell, og satser på et bredt og variert sortiment. Her skal alle finne noe som sitter fint og ser bra ut; uansett om du er kort, lang, smal eller bred. Vi har passformen til deg! Hos KLINGEL er vi også opptatt av trender, og vi jobber konstant for å finne de plaggene som både er moteriktige, men også de som holder i sesong etter sesong. Uansett om du er ute etter en tradisjonell, klassisk blazer – eller en trendy dressjakke, finner du det du trenger i Klingels nettbutikk. Vil du være litt vågal anbefaler vi en dressjakke i en iøyenfallende farge – eller hvorfor ikke gå all in med en med paljettdetaljer? Følg med på klingel.no, plutselig har vi kanskje fått inn en blazer i din yndlingsfarge.

I Klingels nettbutikk har vi blazere og damejakker i alle størrelser og fasonger. Ved å bruke den smarte filterfunksjonen, kan du velge hvilket utvalg du vil se; alt fra pris, farge, mønster, størrelse og lengde på plagget. Du kommer til å se et mangfold av dressjakker fra kjente varemerker som Alba Moda, Paola, Laura Kent og AMY VERMONT. Disse merkene tilbyr dameblazere og dressjakke til dame i sesongens motefarger og mønstre, men også nøytrale og stilrene farger som kan brukes sesong etter sesong, i varierende prisklasser.

Riktig stell

Klærne du handler hos Klingel er av god kvalitet og har god holdbarhet. Likevel er det du som bestemmer hvor lenge et plagg skal vare. Vi anbefaler alltid å følge vaskeanvisningen på plagget ditt, så holder kvalitet og farge lengst mulig. Gjør du dette kan du ha glede av blazeren i lang tid. Står det for eksempel at en damejakke ikke tåler å vaskes på mer enn 30 grader, bør du helst unngå dette. Lever klær, som etter anvisningen skal renses, inn hver gang slik at du vet de blir skikkelig rene. Det er dumt hvis du må kvitte deg med en blazer bare fordi den er vasket feil.

Hva skal jeg ha på meg?

Du kjenner deg sikkert igjen i følelsen av å ha skapet fullt av klær, men ingenting å ha på? Det er 15 minutter til du skal møte venninnen din, og du har vært gjennom alt sammen. Fortvil ikke, vi i Klingel har løsningen! Sørg for at du har en klassisk svart blazer og en med et stilig mønster i klesskapet, så redder du deg omtrent hver gang du skal ut på noe spesielt. Denne stilige damejakken er både elegant, praktisk og anvendelig. Den kan brukes til hva som helst, det være seg dongeribukser, korte skjørt, lange skjørt, sommerkjole, julekjole osv. Svart passer til alt, og derfor er en svart blazer et absolutt must å ha! Du kan piffe opp et hvilket som helst antrekk med denne jakken – det slår aldri feil. Sammen med et par jeans og en sommertopp får du også et røft antrekk. Hvorfor ikke kombinere denne outfiten med et par høyhælte pumps?

Blazeren var opprinnelig et herreplagg som har sitt opphav i den britiske Royal Navy fra 1800-tallet. I dag er den et like populært plagg hos damer som hos menn. Ikke bli overrasket når du ser at utvalget i Klingels nettbutikk er mye større for damer enn for menn. Vi kvinner har flere forskjellige type antrekk å spille på, og dermed blir mangfoldet større. Der menn stort sett bruker dress eller skjorte og blazer, kan vi variere mellom skjørt, kjole og bukser.

14 dagers angrerett

Det er enkelt å handle klær online. Du kan bestemme helt selv når du ønsker å handle, og du slipper trange prøverom og lange køer. Bruk den tiden du trenger og let gjennom hele utvalget av blazere hvis du ønsker, så får du et innblikk i mangfoldet og det store sortimentet til Klingel. Når du er klar, legger du de utvalgte varene i handlekurven og fullfører bestillingen. Hvis du er usikker på størrelse, er det ingen problem å bestille to. Hos KLINGEL har du nemlig 14 dagers full returrett på alle kjøp. Du kan prøve plagget i ro og mak, og gjerne i kombinasjon med andre plagg som du tenker at det skal brukes sammen med. Det er viktig for oss i Klingel at våre kunder er 100% fornøyde. Ble det feil størrelse, eller synes du ikke den satt fint på deg, kan du alltids sende damejakken tilbake til oss og bytte til en annen. Du kan også velge å få pengene tilbake hvis du ønsker å tenke deg litt om før du prøver deg på nytt.

Det koster ingenting ekstra å handle klær online hos Klingel. Du betaler kun en standard frakt, og ev. faktura- eller oppkravsgebyr. Velger du en av de andre betalingsmåtene (konto, kredittkort eller PayPal), får du ingen ekstra gebyr. Vi er opptatt av at det skal være enkelt og komfortabelt å handle hos oss. Du finner lett frem til varene du vil ha, og derfra er det bare et par steg til du har gjennomført bestillingen. Har du funnet en blazer i en av våre kataloger som du ønsker å kjøpe på nett? Da er det bare å skrive inn artikkelnummeret i søkefeltet, så kommer du rett til riktig vare. Velg farge og størrelse, og legg jakken i handlekurven. På utkikk etter mer? Hos Klingel kan du når som helst gå tilbake og se på flere klær. Varene du har lagt i handlekurven, blir liggende der helt til du er klar. Når du er ferdig, klikker du deg videre til handlekurven og legger inn nødvendige opplysninger.


waiting...

SIKKER BETALING
 • Faktura
 • Konto
 • Postoppkrav
 • PayPal
 • Visa
 • Mastercard
FØLG OSS PÅ
VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE
 • Postnord
SIKKER NETTHANDEL
 • Trygg E-Handel