• Bredt sortiment
 • Størrelse 34-62
 • Personlig service
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info

Bukser med stretchlinning(0)

Oops! Kategorien du valgte, inneholder ingen artikler.

Kategorier

Filtrer & sorter

 • Sorter etter
  Popularitet

Sorter etter

Bukser med stretchlinning(0)

Kjøp en behagelig bukse med stretchlinning hos Klingel

En bukse med elastisk linning føles behagelig på. Den tilpasser seg midjen din og sørger for at buksen sitter godt i tillegg til å være behagelig. Midjemålet vårt forandrer seg og er ikke konstant gjennom livet. Det kan til og med variere fra dag til dag. Hvem har ikke opplevd at klærne strammer ubehagelig etter et stort måltid eller noen herlige feriedager med god mat og lite mosjon. Vi har ulike kroppsfasonger, og en bukse med strikklinning tilpasser seg i midjen, mens den sitter like godt ellers. Buksene finnes i ulike modeller, noen med snøring og andre med fuskegylf. Men felles for denne typen bukser er at de har strikklinning og kan dras på uten knapper og glidelås. Hos Klingel finner du en behagelig bukse med stretchlinning som passer både din figur og stil.

Bukser med stretchlinning sørger for høy komfort

Du kan velge en bukse med strikklinning enten du er slank eller har litt rundere former. For denne buksemodellen passer for alle. Det som kjennetegner disse buksene er at de er enkle å ta på og sørger for høy komfort. De er et godt valg når du skal nyte noen avslappende feriedager hjemme eller kanskje på hytta? For at du skal føle deg vel er det viktig at også klærne er behagelige. Du skal kunne unne deg litt god mat og drikke uten å måtte føle at buksene strammer ubehagelig. Vi har også bukser med stretchlinning som er elegante og egner seg godt til både jobb og når du skal pynte deg litt. For vi mener at komfort trenger ikke utelukke eleganse. I tillegg har vi naturligvis også et stort utvalg bukser med strikklinning i ledig stil perfekt for ferie og fritid. I kategorien bukser med stretchlinning kan du velge mellom ulike lengder. På klingel.no finner du blant annet capribukser, piratbukser og ankelbukser med strikklinning. Capri- og piratbukser er blant favorittene sommerstid. Da vil vi jo gjerne kle oss lett og luftig. Utvalget av capri- og piratbukser i nettbutikken er størst fra nyttår og frem mot sommeren, for da fylles lageret opp med sommerkolleksjonen. For det er jo ikke så aktuelt med disse korte buksene her opp i nord i vinterhalvåret, selv om de naturligvis kan benyttes også vinterstid med høye støvletter til. De ankellange buksene med stretchlinning er fine året rundt. De gjør seg ekstra godt sammen med skoletter eller ankelboots. Men de kan dessuten kombineres med nær sagt alle typer sko, som sneakers, pumps og sandaler.

Bukser med strikklinning gir bedre passform

Det kan være ulike grunner til at midjemålet øker, samtidig som baken og bena forblir uforandret. Velger du en bukse med fast linning, må du kanskje gå opp i størrelse, og da sitter ikke buksen så pent ellers. Kvinner som har nådd overgangsalderen legger ofte litt på seg, kanskje først og fremst rundt midjen. Det er helt naturlig. Da er det fint å kunne velge plagg som gir plass for magen men som samtidig sørger for en flott fasong. Litt god vidde i midjen kombinert med smale ben og god passform over baken passer mange godt voksne damer. Ellers kan man oppleve at skal buksen være vid nok i livet, så blir den alt for stor ellers. En bukse med elastisk linning er også et smart valg for deg som er gravid, for den elastiske linningen tillater magen å vokse uten at det føles ubehagelig. Og buksen sitter like fint forøvrig. Den gravide kvinnen kan godt velge en tight modell som viser magen, for er en gravid mage er man jo gjerne stolt av. Buksene med strikklinning kommer i ulike modeller. Noen bukser er ettersittende, andre modeller har litt vidde i lårene og andre igjen har mye vidde lårene. Her er noe for enhver smak, så du finner helt sikkert noe som passer deg og din stil på klingel.no.

Ekstra behagelige bukser med stretchlinning og elastisk materiale

Vil du ha en bukse som er ekstra behagelig, kan du se etter en modell som har både stretchlinning og elastisk stoff i buksen. I kategorien Bukser med stretchlinning finnes også modeller med elastan i hele buksen. Det gjør at buksen tilpasser seg fasongen din. Dermed får du en bukse som sitter uten at den føles ubehagelig stram. Svært mange av buksene i kategorien bukser med stretchlinning er i elastisk materiale. Lurer du på hvor elastisk materialet i buksen er? Gå inn på artikkelbeskrivelsen under den buksen du er interessert i, og sjekk hva som står under tøyelighet. Noen bukser er betegnet som lett elastiske og noen elastiske. Den siste varianten har stoff med mest elastisitet.

Velg bukse med stretchlinning i riktig størrelse

Skal du bestille en ny bukse og er usikker på hvilken størrelse som passer deg? Da kan du ta en titt på vår størrelsesguide. Her finner du informasjon om hvordan du tar mål på deg selv og en tabell som viser mål for de ulike størrelsene. Vi har også kategorisert våre bukser i ulike buksemodeller. Her kan du finne en buksemodell som passer din figur. Finner du først en bukse som passer fasongen din, så kan du velge den samme modellen neste gang du skal bestille bukse. Vi har også inndelt buksene våre i korte og normale størrelser. Kortstørrelsene er beregnet for damer som har en kroppslengde på opptil 164 cm, mens normalstørrelse er beregnet for damer med kroppslengde fra 165–172 cm. Noen få modeller finnes også i ekstra korte størrelser for damer under 157 cm eller ekstra lange størrelser for damer over 175 cm. For damer som ikke er så høye er det en fordel at buksene ikke er for lange, slik at man slipper jobben med å legge opp buksene før man bruker dem. For de litt høyere damene er det godt å vite at buksene er lange nok. For det er kjedelig å oppdage at buksen rekker bare litt ned på leggen når man har kjøpt en ny bukse. Ta en titt på vårt store utvalg av behagelige bukser med strikklinning og finn din nye favorittbukse.

waiting...

SIKKER BETALING
 • Faktura
 • Konto
 • Postoppkrav
 • PayPal
 • Visa
 • Mastercard
FØLG OSS PÅ
VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE
 • Postnord
SIKKER NETTHANDEL
 • Trygg E-Handel