• Bredt sortiment
 • Størrelse 34-62
 • Personlig service
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info
Chinos(0)
Oops! Kategorien du valgte, inneholder ingen artikler.

Kategorier

Filtrer & sorter

 • Sorter etter:
  Popularitet først

Sorter etter:

Chinos(0)

Chinos til damer

Bukser er et praktisk plagg som vi damer ofte velger til hverdags. Men vi kan også godt velge dette plagget når vi skal pynte oss litt. Det finnes et utall modeller og varianter. Noen mer praktiske hverdagsplagg, andre mer pyntet og raffinerte. En bukse skiller seg fra en kjole eller et skjørt ved at bena er atskilt. Det var et plagg som var forbeholdt menn fram til 1900, selv om kvinner har brukt lignende plagg også tidligere forskjellige steder i verden.

Kort eller lang

I vår nettbutikk finner du både pirat- og caprimodeller. Capribuksen stopper rett under kneet. Det er et typisk sommerplagg. Den passer perfekt sammen med en t-skjorte eller en tunika. Den finnes i tightsmodell eller litt videre modell. Navnet har den fått fra den italienske øya Capri hvor den startet sin popularitet på 50-tallet. Dette plagget er fortsatt aktuelt i motebildet, og kan være et fint alternativ til shorts. Noen foretrekker å dekke knærne og da passer dette plagget perfekt.

Piratbukser eller ¾-lange bukser er også mest populære om sommeren. De stopper midt på ankelen. Den finnes også i utallige varianter fra figurnære modeller til videre modeller med litt sleng. Mange kvinner har dette plagget i klesskapet. Det er fint å kombinere med en topp eller en tunika, og kan også brukes til mer festlige anledninger.

Vi har også såkalte kulotter i vårt sortiment. Navnet kommer av det franske ordet culotte og betyr rett og slett knebukse. Men det høres jo litt mer elegant ut med kulotte. Plagget har kommet og gått i motebildet, og er fortsatt veldig aktuelt og trendy. Modellen slutter rett under kneet og er relativt vid. Den passer fint til selskapsantrekket med en fin bluse eller topp til, og med elegante pumps eller sandaler.

Velg riktig snitt

Våre buksemodeller kommer i mange ulike snitt. Når du skal velge en modell, er det viktig å velge riktig passform. Trenger du tips til å velge passform, så kan du ta en titt på vår typerådgivning på nettsiden. Her finner du tips om hvilke plagg som passer hvilken kroppsfasong. Når du skal velge bukse, er det viktig at linningen passer deg. Noen foretrekker en formskåret linning som er fast. Andre liker best stretchlinning. I nettbutikken finner du en beskrivelse av linningen under hvert modell. Står det strikk- eller stretchlinning så er linningen elastisk. Noen modeller har også stretch i deler av linningen.

Det er også viktig å tenke på hvilken vidde i bena du foretrekker. Noen modeller har smale ben, andre har videre ben. Den kan også være forskjell på vidden for lår og legger. Det er også viktig å tenke på hvilken livhøyde du liker. Dette finner du også i artikkelbeskrivelsen.

Behagelige modeller

Vår nettbutikk finner du også mange varianter av såkalte leggings. Ordet kommer fra engelsk og beskriver et plagg som er ettersittende. Noen kaller dette plagget også for thights. En thights kan brukes hele året, både til hverdags og fest. Den er ettersittende og derfor veldig figurnær. Men kvinner i alle kroppsfasonger kan velge leggings. Den er f.eks flott sammen med en lang og vid bluse eller tunika. Ta en titt i nettbutikken og finn en modell som passer deg. Det finnes også en rekke kortere modeller som passer perfekt i sommerhalvåret. Da kan du få litt farge å bena og samtidig føle deg kledd. Du finner både mønstrede og ensfargede leggings i vår nettbutikk.

Vi har også såkalte skinneleggings. Det passer perfekt om du vil kle deg i en litt rocka stil. En skinnleggings skiller seg litt ut og gir en ungdommelig look. Vi har også jeggings i vårt sortiment. Det er jeansvarianten av leggings. Den sitter som et skudd selv etter lang bruk og mange vask. En tøff variant som passer perfekt til hverdagsbruk.

Når du skal slappe på fritiden eller i ferien da er sweatpants et perfekt valg. En ledig buksemodell som ikke strammer og som føles behagelig mot huden. Vi har mange fine varianter i nettbutikken med spennende mønstre og forseggjorte detaljer. Kjært barn har mange navn. Mange bruker navnet kosebukse eller joggebukse. Uansett er det et perfekt plagg når du skal kose deg å slappe av enten det er på hytta, på ferie eller hjemme i sofakroken. Du finner et stort utvalg sweatpants hos oss.

Bukser til selskapsbruk

Selv om mange velger å ta på seg en kjole til når de skal pynte seg, er det ikke et must. Vi har mange elegante selskapsbukser i vårt sortiment. Det kan være modeller i et fint materiale med raffinerte detaljer. Litt videre modeller er også elegant til selskapsbruk. Eller hva med et bukseskjørt? En elegant kombinasjon av bukse og skjørt med vide ben.

Til sommerfesten kan det også passe med en mønstrete bukse. Den kan kombineres med en ensfarget bluse eller topp, og et par fine sandaler. Så er du kledd for party. Mange av oss er litt dristigere i valg av mønstre og farger når det er sommer og sol.

Trender kommer tilbake

Husker du slengbuksemoten fra 70-tallet? Da skulle alle ha bukser med sleng, jo videre jo bedre. Nå er denne trenden tilbake. Det kan være sleng i buksene igjen. Ta en titt i nettbutikken du finner også denne trenden hos oss. Men motebildet er kanskje mer variert nå enn før. Du kan selv velge hvilken stil du liker og hvilken modell som passer deg. Allikevel kan du føle deg velkledd og moteriktig. Ta en titt online og finn din personlige stil.

Råd og tips for stell og vask

Når du har kjøpt et nytt plagg, er det viktig å behandle det riktig. Du finner nyttige vaskeråd under informasjonssidene i vår nettbutikk. Ulike materialer krever ulik vask og behandling. Plaggene er også merket med vaskeanvisning og det er viktig å følge disse.Skal du ut å reise, kan det være lurt å velge plagg i lettstelt materiale. Da slipper du å tenke på å stryke plaggene, og kan ta de på deg rett fra kofferten. De ser like fine ut.


waiting...

SIKKER BETALING
 • Faktura
 • Konto
 • Postoppkrav
 • PayPal
 • Visa
 • Mastercard
FØLG OSS PÅ
VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE
 • Postnord
SIKKER NETTHANDEL
 • Trygg E-Handel