• Bredt sortiment
 • Størrelse 34-62
 • Personlig service
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info
Fleecejakker(0)
Oops! Kategorien du valgte, inneholder ingen artikler.

Kategorier

Filtrer & sorter

 • Sorter etter
  Popularitet

Sorter etter

Fleecejakker(0)

Fleecejakker for dame i KLINGELS nettbutikk

Fleecejakke er et must for de fleste nå som sesongen endrer seg og dagene blir kaldere, sneen kommer og frosten legger seg både på bakken og i oss. Den beste måte å få igjen varmen på og holde seg varm er med en fleecejakke. Fleecejakken er et perfekt plagg å bare hive over seg når man føler at kulden kommer, om man er på fjellet, hjemme hos seg selv, på hytta eller kanskje i et selskap hvor kvelden kommer og det begynner å bli kaldt. I disse vinterdager er det jo mange som liker å sitte ute, gjerne foran et bål, gjerne med venner og familie. Om bålet er tent bare for kosen sin skyld, eller kanskje man er med venner og familie på grilltur på fjellet? Uansett så er en fleecejakke et perfekt plagg og enten pakke med seg, eller ha på seg. Det som er det fine med fleece er at det hjelper deg å ikke miste varmen da stoffet er laget perfekt for å holde på varmen.

Dette er nok grunnen til at fleecejakker er fast innslag i så mange ulike tilstellinger og aktiviteter! Uansett hvilken sport man tenker på der sportsutøverne holder på ute, så bruker de fleecejakke! Hvor tøft ser det ikke ut når man sitter på hesteryggen med en tøff fleecegenser og hjelm på? Eller rett før et løp, der fleecejakken blir kastet midt i løpet eller når kroppen selv finner varmen og blodet begynner å pumpe? En fleecegenser er nok et av de mest brukte og anvendelige plaggene du kan få tak i, som kan brukes over alt og til alt! Kjøper du en fleecejakke online så har du en venn for livet! En jakke du kan bruke til alt, og en varm følgesvenn.

Fleecegenser

En fleecegenser er et plagg som for mange er et sikkert valg i høst og vintermånedene, så vel som på kalde sommerkvelder. Finnes det noe deiligere enn å bare slenge på seg en fleecegenser når man kjenner på kulden som begynner å snike seg innpå? Uansett hvilken person man er, tøff type som liker seg på fjellet, eller et storbymenneske som helst liker seg på kaffehjørner, eller et barn som liker å sykle ute i de tørre høstdagene vi har hatt nå. Fleecegensere finnes i utallige nydelige design, og man finner alltid noe man liker. Uansett om man liker mye mønster og farger, eller om man foretrekker ensfarget, finner man alltid en fleecegenser som passer sin egen stil. De siste årene har jo spreke farger og mønstre blitt veldig moderne når det kommer til treningstøy. Før var det gjerne ensfarget og man skulle ikke skille seg ut. Men de tidene har endret seg, og man kan både som mor og barn faktisk gå i de samme fargene og med de samme mønstrene! Fleecegenser til dame i striper med rødt og rosa, Fleecegenser til lillesøster med de samme stripene, og hva med en fleecegenser til lillebror?

Kjøp fleecegensere for dame

Fleecegensere er for alle kjønn og alle aldre, men det er vel ingen hemmelighet at vi damer liker godt å holde varmen. Fleecegenser til dame finnes i utallige varianter, lange, korte, med snøring eller andre typer. Ensfarget eller med mønster, rosa eller grønn, avhengig av hvilken stil eller anledning du tenker at en fleecegenser vil passe seg.

Fleecejakker til alle

Fleecejakker er noe alle kan bruke, ung som gammel, dame som mann. Barn og baby! Om man ønsker å holde varmen er en fleecejakke det rette å kle seg i, om man tenker på barn og de kalde dagene i barnehagen er en fleecejakke en god ting å ha med. Fleecejakker blir ofte brukt av barn både i barnehagen og på fritiden, nettopp fordi det er slikt et anvendelig plagg. Det er faktisk mange barnehager som spesielt etterspør fleecejakker til barna. En fleecejakke er god å gå med, hindrer ikke barnets bevegelighet og holder varmen uten å blir klam. Det er nok derfor så mange bruker fleece til sine barn! Og kanskje nettopp derfor mange voksne også sverger til fleece når det blir kaldt. Når man sitter ute en deilig sommerkveld så er en fleecejakke eller fleecegenser det perfekte følget i vesken eller sekken. Den er enkel å pakke ned, tar ikke mye plass og varmer godt når solen går ned og man kjenner det begynner å bli kjølig i luften.


waiting...

SIKKER BETALING
 • Faktura
 • Konto
 • Postoppkrav
 • PayPal
 • Visa
 • Mastercard
FØLG OSS PÅ
VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE
 • Postnord
SIKKER NETTHANDEL
 • Trygg E-Handel