• Bredt sortiment
 • Størrelse 34-62
 • Personlig service
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info

Jeans

Kategorier

Jeans – elsket av alle!

Jeans, olabukse, denimbukse, dongeribukse … kall det hva du vil, men én ting er sikkert, dette plagget er elsket av alle som en og er kanskje et av de mest anvendelige plaggene du kan ha i garderoben din. Denne buksetypen kommer i veldig mange varianter og modeller, og de fleste av oss nøyer seg nok ikke bare med ett par olabukser i skapet! Nei, vi fyller opp med alt fra smale jeans og tettsittende jeggings til olabukser med rette eller vide ben, komfortable jeans med stretch og behagelige boot cut jeans.

Kjøp jeans til dame hos Klingel

Hos Klingel finner du et bredt utvalg av jeans til dame. Du finner alle former for olabukser i nettbutikken vår og kan velge og vrake blant flotte og behagelige jeansmodeller. Du får jeans til sommer som vinter, i store og små størrelser, til korte, ekstra korte, ”normale” og lange ben – og til tykke som tynne, brede som smale figurer. Våre dongeribukser kommer i mange ulike farger, og de som tror at blå jeans alltid betyr én bestemt blåtone, må tro om igjen! Ser du etter en blå olabukse, er det faktisk et hav av blåtoner og ulike nyanser av blått å velge mellom. Alt fra lyseblått til mørkeblått er representert her. Sjekk utvalget av damejeans på klingel.no og kjøp dine nye favorittolabukser her!

Ulike jeansmodeller

Som alt mulig annet på klesfronten blir jeansen påvirket av motestrømningene. Trender kommer og går, og dette påvirker også ditt og mitt valg av olabukse. Det er selvsagt ikke slik at det til enhver tid kun er én modell som gjelder, men likevel kan en bestemt modell gjøre seg svært så synlig i motebildet og få deg til velge noe annet enn det du opprinnelig hadde tenkt. Opp gjennom tidene har vi sett alt fra vide slengbukser i denim til åletrange jeans og hotte jeggings. Ledige modeller som mom jeans og boyfriend jeans har dukket opp og funnet seg sin plass ved siden av de mer ”vanlige” jeansvariantene som denimbukser i rett modell med ganske så moderat benvidde. I Klingels nettbutikk finner du mange ulike jeansmodeller som:
 • Straight jeans
 • Boot cut jeans
 • Skinny jeans
 • Jeggings
Ikke bare kan vi tilby ulike modeller, men også et svært bredt utvalg av størrelser – fra str. 34 til str. 64. Vi ønsker at alle skal kunne finne sin yndlingsbukse i nettbutikken vår, vi fører derfor også jeans i store størrelser. Og våre plus size jeans er like moteriktige og trendy som våre andre modeller, bare se selv!

Fine hverdagsjeans

Olabuksen er det perfekte plagget i hverdagen, og alle har vi vel en favoritt når det kommer til hverdagsjeansen som man tyr til når alt annet blir helt feil. Jeans kan brukes året rundt og er en evig klassiker vi aldri blir lei. Om sommeren er caprijeans, piratjeans, jeansshorts, kulotter og bermudashorts i denim populært. Ankellange jeans og jeans i lettere materialer passer også ypperlig i sommerhalvåret. Det samme gjelder for fargede jeans. Sommerens hvite jeans er et must i enhver kvinnes garderobe, men fyll gjerne på med flere farger. I nettbutikken får du også trendy jeans og stilfulle dongeribukser i rødt, rosa, aprikos, mint, beige og et hav av andre farger. Leter du etter en bestemt farge, så bruk den smarte filterfunksjonen på klingel.no for å finne nøyaktig den jeansfargen du er ute etter. Om vinteren pakker vi bort sommerjeansen og finner frem klassiske jeans i litt mer dempede farger. Er du en som fryser lett, kan termojeans være godt på kjølige dager og et supert alternativ til en anvendelig olabukse eller cargojeans.

Hvordan style jeansen til fest

Jeansen funker selvsagt også til fest – året rundt! Velger du et par mørke jeans, er det enkelt å dresse den opp og ned med ulike overdeler og tilbehør. Style den med en glitrende topp, en elegant blazer eller romantisk bluse, finn frem matchende sko (gjerne med litt hæl!) og annet tilbehør – og du er kledd for en bedre middag, et teaterbesøk eller vennemiddagen. Til sommerens hagefest eller bryggefest får du en sommerlig look med lyse jeans. Vil du ha et alternativ til hvite bukser, så gå for pastellfargede jeans med ankellange ben eller i caprilengde.

Jeans med høyt eller lavt liv

Jeans får du med alt fra høyt til lavt liv og moderat livhøyde. Hva man skal velge, kommer selvsagt helt an på hva man trives i. Noen lar seg muligens påvirke av de aktuelle trendene, men når man har rundet en viss alder, velger nok de fleste kvinner livhøyde etter hva de føler seg mest komfortable i – og lar være å følge moten helt slavisk. I Klingels sortiment har vi denimbukser i alle varianter og med ulike snitt. Da tenker vi ikke bare på livhøyde, benlengde og vidde i bena, men også på linningen. Våre olabukser har ulike bukselinninger og forskjellige lukninger. Noen av dem er helt uten lukning, dvs. at man bare kan dra på seg buksene uten å måtte kneppe opp eller bruke glidelås, derav også den fine betegnelsen ”dra-på-bukse”. Vil du ha en ekstra komfortabel bukse som ikke strammer ubehagelig rundt magen, så gå for en med strikklinning eller delvis stretchlinning. Et tips er også å velge olabukser med stretch om du ser etter en bukse med mye komfort. Husk at vi har mange ulike buksemodeller, også jeans i mange varianter, med alt fra smale til vide ben, bukser med mye vidde rundt hofter og/eller lår i tillegg til jeans med push up-effekt for baken!

Fine detaljer – også på jeansen

På klingel.no finner du jeans for enhver stil og anledning. Skal det være olabukser i elegant eller eksklusiv stil, behagelige jeans i trendy stil eller røff look? Eller går du for en avslappet, casual variant? Jeans får du med mange fine detaljer og disse har mye å si for det totale uttrykket. Slitte effekter, vasket effekt, strasspynt, blonder, broderier, naglepynt, galonstriper – alt dette og mye mer er å se på jeansen. Hva velger du? Sjekk vårt brede utvalg av jeans til henne, og bestill dine nye yndlingsbukser allerede i dag!

waiting...

SIKKER BETALING
 • Faktura
 • Konto
 • Postoppkrav
 • PayPal
 • Visa
 • Mastercard
FØLG OSS PÅ
VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE
 • Postnord
SIKKER NETTHANDEL
 • Trygg E-Handel