• Bredt sortiment
 • Størrelse 34-62
 • Personlig service
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info

Kjeder & Halssmykker(0)

Oops! Kategorien du valgte, inneholder ingen artikler.

Kategorier

Filtrer & sorter

 • Sorter etter
  Popularitet

Sorter etter

Kjeder & Halssmykker(0)

Kjøp et nytt kjede på klingel.no

Et vakkert halssmykke eller kjede pynter opp antrekkene dine, enten du velger et i edle metaller eller et motekjede i rimeligere materialer. Halssmykker og kjeder har blitt brukt i uminnelige tider, både som pynt, men også som symboler. Også i dag kan kjeder og halssmykker ha en symbolverdi for noen. Et eksklusivt gullkjede eller et halssmykke med diamanter kan symbolisere rikdom og sosial tilhørighet. Et kjede med anheng som kors, Buddha eller Fatimas hånd, har en religiøs betydning, og et signal fra den som bærer smykket om religiøs tilhørighet. Halssmykker med anheng som livstre og firkløver, symboliserer ønske om et godt og lykkelig liv. Et kjede med hjerteanheng symboliserer kjærlighet og er en fin gaveidé til noen du er glad i. Men først og fremst brukes kjeder og halssmykker som pynt for å piffe opp antrekket. Våre halssmykker eller halskjeder, som de også kalles, kjennetegnes ved at de er relativt korte, normalt ca. 45 cm, med anheng ned til halsgropen. Kjeder er ofte lengre, og finnes både med og uten anheng. Du kan også kjøpe kjeder og anheng separat. Flotte kjeder og halssmykker kommer i utallige varianter. Hos Klingel finner du et stort utvalg i alle prisklasser. Her finner du helt sikkert noe som passer for deg og din stil.

Kjeder i edle metaller med utsøkte edelstener

Hos Klingel finner du et bredt utvalg av gullkjeder i ulike legeringer. Våre gullkjeder kommer i legeringer fra 375 til 750. Du kan også velge mellom gult gull, roségull og hvitt gull. Fargenyansene oppstår når gullet blandes med for eksempel sølv og kobber. Kobber gir en rødlig farge, mens sølv gir en lysere farge. Du kan sortere på ønsket legering ved å bruke filteret for legering. Hvilken gullfarge man velger påvirkes både av hudfarge og trender. Det heter seg at gylne toner passer til gyllen hud og hvitt gull til lys hud. Men egentlig er det helt opp til deg selv hva du foretrekker. Mange av våre kjeder og halssmykker kommer med vakre edelstener. Ønsker du et kjede med en edelsten eller flere, kan du velge blant et stort utvalg i vår nettbutikk. Vi har smykker med smaragder, diamanter, topaser, rubiner, agater, safirer og akvamariner med mer. Den mest populære smykkestenen i vårt sortiment er uten tvil diamanten. Denne stenens hardhet og unike glans gjør den ekstra ettertraktet. Vi tilbyr alle typer diamantsmykker i vår nettbutikk, også halssmykker. Vi har også et bredt utvalg av kjeder og halssmykker i sølv i vårt sortiment. Sølv er et flott metall og faller noe rimeligere ut enn gull. På våre servicesider finner du Informasjon om våre smykker. Her kan du lese mer om edle metaller, diamanter og andre edelstener.

Klassiske perlekjeder går aldri av moten

Kjøper du et klassisk perlekjede, har du et stilfullt smykke som aldri går av moten. Perlekjede er like fint til hverdagsantrekket som til selskapskjolen. Dette stilfulle kjedet tilfører antrekket ekstra eleganse og passer til det meste. Kombiner gjerne med perlearmbånd og perleøredobber, som du også finner i nettbutikken på klingel.no. Perler kommer i mange ulike varianter, og vi har perlekjeder med ulike perletyper. Ferskvannskulturperler er perler som dyrkes i innsjøer og elver. De finnes både som runde, glatte perler og som ujevne perler som for eksempel keshi-perler. Saltvannskulturperler har i motsetning til ferksvannskulturperler en kjerne. De er også dyrket frem, derav navnet kulturperler. Tahiti-kulturperler og Akoya-kulturperler hører til denne kategorien.

Lange motekjeder piffer opp antrekkene dine

Vi har mange lange kjeder i vårt sortiment, både med og uten anheng. Et langt, iøynefallende kjede pynter fint opp for eksempel en ensfarget, klassisk kjole, og blir et flott blikkfang. Et klassisk, langt perlekjede bidrar til å skape en sofistikert stil, og pynter opp selv en enkel kjole. Finner du et kjede eller halssmykke du liker i vårt sortiment, men synes det er litt kort, kan du samtidig bestille et forlengelseskjede. Som ordet tilsier får du da et lengre kjede.

Kjeder som skiller seg ut fra mengden

Ønsker du et kjede som skiller seg litt ut fra mengden? Et ekte statementsmykke som blir et flott blikkfang og skaper en personlig stil? Da bør du ta en nærmere titt på våre kjeder fra merker som Konplott, Love Inspiration, Esse eller Le Amiche. Disse merkene byr på originale smykker som vekker oppsikt. Vi har også store, trendy statementsmykker som er iøynefallende og skaper oppmerksomhet.

Gi et kjede til noen du er glad i

Kjeder og halssmykker er populære gaver til noen du har kjær; en datter, mor eller søster eller en kjæreste eller god venninne. Når du gir bort et smykke, får mottakeren et varig minne fra deg. Er du på jakt etter en bursdagsgave, konfirmasjonsgave eller julegave? Et kjede kan være et bra valg. Alle setter pris på et fint smykke. Har du et gavebudsjett du vil holde deg innenfor, kan du bruke filteret oppe til venstre på nettsiden i kategorien Kjeder og halssmykker. Fyll inn en sum i feltene fra og til, så får du bare opp forslag som passer ditt budsjett.

Kjøp matchende smykker på klingel.no

Skal du kjøpe et nytt kjede? Kanskje du også vil ha øredobber og armbånd som matcher? Da kan du kjøpe et komplett smykkesett eller velge øredobber og armbånd i samme design. Når du klikker deg inn på et kjede du liker, vil du også få opp forslag om matchende produkter nedenfor under teksten Vi anbefaler. Det kan være matchende armbånd eller øredobber, men også smykkeskrin.

Kjøp et kjede til god pris

Diamanter og andre edelstener er utrolig flotte. Men det er ikke alltid nødvendig å velge smykker med dyre edelstener for å stråle litt ekstra. Vi har også rimeligere smykker med f. eks syntetiske zirkoner og Swarovski-krystaller som skinner vakkert, gjerne kombinert med sølv. Ønsker du et gullsmykke, men vil ikke legge så mye penger i det? Da kan et av våre gullfargede sølvsmykker være et bra alternativ. Vi har også en egen outlet-avdeling med nedsatte artikler, blant annet et stort utvalg smykker. Her kan du finne flotte smykker som får deg til å stråle litt ekstra.


waiting...

SIKKER BETALING
 • Faktura
 • Konto
 • Postoppkrav
 • PayPal
 • Visa
 • Mastercard
FØLG OSS PÅ
VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE
 • Postnord
SIKKER NETTHANDEL
 • Trygg E-Handel