• Bredt sortiment
  • Størrelse 34-62
  • Personlig service
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info
Klokker

Kategorier

Dameklokker i stort utvalg

Er du på utkikk etter en ny dameklokke? I Klingels nettbutikk finner du et stort utvalg av klokker. Vi har dameklokker i mange ulike stiler og modeller. Enten du skal kjøpe et armbåndsur til deg selv eller noen du er glad i, vil du finne det rette uret her. Her finner du kvalitetsklokker fra anerkjente klokkeprodusenter som Meister Anker, Jacques Lemans og Rosendahl i tillegg til mange andre merker.

Dameklokker for enhver smak

I dag har de fleste av oss ikke bare én klokke, men flere. Klokken skal passe både til antrekket og anledningen, og da er det greit å ha flere klokker å velge mellom. Spørsmålet er om klokken skal matche antrekket, eller skille seg litt ut og danne et fint avbrekk fra resten av outfiten som et fargerikt blikkfang?

I nettbutikken finner du garantert en klokke som passer til dine behov og din stil. Vil du ha en elegant dame kvartsur? Eller kanskje heller en mer sporty dameklokke? Hos oss finner du et stort utvalg klokker, også trendy klokker som virkelig synes. Før du kjøper en ny klokke, bør du tenke over hvilken type klokke du vil ha. Og skal klokken brukes til hverdags eller til mer spesielle anledninger når du vil være litt mer pyntet? Mange velger å ha et enkelt og kanskje litt mer robust armbåndsur som kan fungere i hverdagen, og en litt mer eksklusiv klokke når man skal være litt pyntet. En lekker dameklokke kan erstatte et hvilket som helst armbånd, og setter gjerne prikken over i-en på festantrekket!

Analog eller digital klokke til dame

En analog klokke viser tiden med tradisjonelle visere, mens en digital klokke viser tiden med tall. Ønsker du en klassisk og tidløs klokke, gjerne litt pyntet, bør du velge en analog klokke. Hvis du derimot er på utkikk etter en litt sporty dameklokke, kan en digital klokke kanskje være rett for deg. Du får både analoge og digitale klokker til dame med visning av dato. Og mange av dameklokkene kommer med ripesikkert mineralglass, som er ekstra robust.

Ulike urskiver på klokke til dame

Når det kommer til urskiven, står du overfor enda flere valg. Vil du ha en dameklokke med stor eller liten urskive? Oval, rund eller kanskje noe midt imellom? Skal urskiven være enkel og stilren, eller mer forseggjort med pynt? Leopardmønstret eller stripete? Valget er ditt! I vår nettbutikk har vi også klokker til dame med svært forseggjorte urskiver. Noen av disse er for eksempel besatt med Swarovski-krystaller, similistener eller syntetiske zirkoner. Disse kan sitte enten bare langs selve kanten eller være spredd utover urskiven. Du får også dameklokker med blomstermotiv på urskiven i både diskré og iøynefallende mønstre. Når det gjelder selve bunnfargen på urskiven, finnes det et hav av varianter, alt fra roségullfarget til knallfarget. Timene vises med arabiske eller romerske tall, eller angis ved hjelp av stener, streker eller prikker. Her er det bare å velge etter smak og behag! Noen av klokkene til dame har også datovisning som kan være til stor nytte for mange.

Når skal klokken brukes

Skal klokken brukes når du er ute på tur eller jobber ute i hagen? Eller kanskje til trening eller når du spiller golf? Da går du for en mer robust dameklokke som tåler en støyt. Trenger du en klokke som tåler litt vann? Da velger du et armbåndsur med vannbeskyttet urkasse (atm 5) eller vanntett urkasse (10-20 atm). Sistnevnte variant kan brukes til svømming og dykking. I Klingels nettbutikk finner du et stort utvalg dameklokker – shop din nye klokke her!

Dameklokker for spesielle behov

For en med dårlig syn, er det viktig å velge en klokke med stor urskive som er enkel å lese, gjerne med store og tydelige tall og visere. Det kan også være lurt å gå for en klokke med selvlysende visere, da er det nemlig enklere å lese tiden når mørket faller på eller i dårlig belysning. Tenk også over om du ønsker en klokke med sekundviser i tillegg til visere for time og minutt.

Klokke som gave

Hvorfor ikke gi bort en klokke som gave? Klokker er populære gaver uansett alder, og den perfekte presang til jul, bursdager, jubileer eller konfirmasjon. Dette er gaver man vil ha glede av i lang tid fremover. Her kan vi anbefale våre klokker med stjernetegn eller andre flotte anheng. Du får også gavesett som består av dameklokke, kjede og armbånd. Disse leveres gjerne i en fin gaveeske som gjør det enda hyggeligere å gi bort gaven.

Hvordan ta vare på klokken?

Hvis du er opptatt av å ta vare på klokken din, kan det være lurt å oppbevare den på et trygt sted, og gjerne i en boks. Har du gått til innkjøp av en litt mer eksklusiv dameklokke, kan det kanskje også være på sin plass å pleie den litt innimellom. Til dette formålet kan vi anbefale en spesiell pleieklut til klokker som du får kjøpt i Klingels nettbutikk. Dette produktet består av ulike kluter som dekker forskjellige behov som bevaring av glansen samt etterpolering av klokker i ulike metaller (som stål, krom, gull, platina eller titan), og til rens av perler og stener av alle slag.

Kjøp klokke til dame på nett

I Klingels nettbutikk finner du dameklokker i klassisk, elegant, tidløs og sporty stil. Vi har alt fra kvartsur og klokker i dame kronografstil til radiokontrollerte klokker. Du får klokker til dame med rem i skinn, imitert skinn, plastikk eller stållenke. I tillegg har vi klokker med lenke av keramiske innlegg eller smykkestener. Velger du en klokke med elastisk rem, får du en klokke som passer uansett størrelse på håndleddet. Det er viktig å huske på at klokken skal være behagelig på, så tenk over hvilket materiale du vil ha mot huden før du går til innkjøp av et nytt ur. Bredden på remmen varierer også, hos oss kan du kjøpe dameklokke med alt fra smal rem til veldig brede klokkeremmer. En smal rem virker gjerne mer sofistikert enn en bredere rem. Du finner også klokker med en noe lengre rem. Da vikles remmen rundt håndleddet som et armbånd.

I Klingels nettbutikk er det enkelt å kjøpe dameklokke. Det er trygt og sikkert å handle hos oss, og du kan shoppe til alle døgnets tider. Vi har klokker til dame i mange ulike prisklasser; her er noe for enhver lommebok og smak!


waiting...

SIKKER BETALING
  • Faktura
  • Konto
  • Postoppkrav
  • PayPal
  • Visa
  • Mastercard
FØLG OSS PÅ
VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE
  • Postnord
SIKKER NETTHANDEL
  • Trygg E-Handel