• Bredt sortiment
 • Størrelse 34-62
 • Personlig service
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info
Lange overdeler(0)
Oops! Kategorien du valgte, inneholder ingen artikler.

Kategorier

Filtrer & sorter

 • Sorter etter:
  Popularitet først

Sorter etter:

Lange overdeler(0)

Shop lange overdeler på klingel.no

I Klingels nettbutikk finnes et stort utvalg topper og overdeler. Her finnes både korte og lange overdeler. De lange overdelene finnes i et utall varianter. Her kan du velge mellom ulike ermelengder som korte ermer, ¾-lange ermer og lange ermer. Vi har også lange topper uten ermer, såkalte sleeveless. Det finnes like mange varianter å velge mellom når det gjelder utringning. Her finner du blant annet båthals, V-hals og rund hals. Når det gjelder størrelser, så har vi, som i alle andre kategorier, lange overdeler i et bredt spekter. Her finner du alt fra størrelse 34 til 66. De lange overdelene finnes også i ulike modeller, enten du foretrekker en figurnær topp eller en modell som sitter løst og ledig. For Klingel tilbyr mote for alle damer uansett størrelse og fasong. Vi har overdeler til alle anledninger enten du ønsker et plagg som passer til fritidsbruk, noe litt mer formelt til jobbantrekket eller noe som passer til festlige anledninger. Ta en titt på utvalget, så finner du helt sikker noe som passer deg og din stil. Vi oppdaterer stadig sortimentet vårt, så følg med på våre nyheter.

Lange overdeler og topper byr på mange muligheter til styling

En lang overdel kan passe til mange ulike anledninger og styles på mange måter. Dersom du ønsker et sommerlig fritidsantrekk, er en lang t-skjorte over en knelang tights et godt valg. Tightsen er veldig ettersittende og fremhever alt. Derfor kan det være fint å velge en lang topp til denne buksemodellen, da den dekker baken og midjepartiet. Skal du pynte deg litt for å gå ut å spise en sommerkveld eller invitere venner og familie på grillfest? Ja, da passer det fint med en litt pyntet lang topp til en piratbukse eller capribukse. Match med et par lekre sandaler og et par fine øreringer, og antrekket er komplett. Du finner naturligvis alt du trenger for å fullføre antrekket ditt på klingel.no. Ønsker du en strandkjole eller minikjole, kan du jo også bruke den lange toppen til dette. Den lange overdelen kan også fint styles med en tøff jeans. En feminin overdel med blomstermønster, volanger eller søte blonder kan skape en fin kontrast til den tøffe jeansen. En pen, lang overdel kombinert med en penbukse og et par pumps er jo også fint nok til selskapsbruk. Det er et godt alternativ til kjole. Har du funnet en fin overdel i nettbutikken vår og ønsker noe som matcher? Scroll ned siden til der det står «Fullfør stilen». Her vil du finne våre anbefalinger til plagg som matcher overdelen du har sett på. Dersom ikke plagget du klikket på er helt slik du tenkte deg, så ta en titt på forslagene lenger ned på siden under overskriften «Lignende artikler». Her finner du flere forslag til plagg som ligner det du har klikket på.

Lange overdeler i store størrelser

Klingels motto lyder «Mote er for alle». Derfor tilbyr vi også mote i et bredt størrelsesspekter fra str. 34 til 66. Dette gjelder naturligvis også våre lange overdeler. En lang overdel kan være kledelig om du ønsker å skjule litt, da den dekker baken. Har du runde former over baken og magen men slanke ben? Da kan du matche en lang overdel med et par tights eller smale bukser. Velger du i tillegg et par sko med litt hæler eller et par skoletter med hæl, får du en forlengende effekt og fremhever de slanke bena dine. Dersom du ønsker å skjule en rund mage eller en rund bak, kan det være smart å velge en overdel som sitter litt løst. Samtidig kan det også være smart å velge en modell som skaper en fin silhuett og markerer byste og midje. For store, løstsittende plagg kan fort virke uformelig og forstørrende. Utringningen har også betydning for valg av overdel. Har du en stor byste, kan vi anbefale V-hals. Omslagsmodellen er også kledelig for den som har en stor byste. Men du bestemmer selvfølgelig selv hva du liker, og trenger ikke la deg styre av faste moteregler. Minst like viktig som valg av utringning, er valg av undertøy. Du finner et stort utvalg undertøy med formende egenskaper i nettbutikken vår. Med velsittende og formende undertøy sitter klærne ekstra fint. Alle våre motemerker tilbyr et bredt spekter av størrelser, men vi har også egne merker som har spesialisert seg på store størrelser. Merker som Angel of Style, m. collection, MIAMODA og Sara Lindholm er designet med tanke på formfulle kvinner. Her er snittet spesielt tilpasset damer med runde former og sørger for en flatterende silhuett.

Lange overdeler i mange ulike varianter

I kategorien lange overdeler finner du mange ulike stiler og fasonger. Her kan du velge en sommerlig topp med korte ermer eller en ermeløs topp. Du kan også velge en overdel med lange ermer eller ¾-lange ermer. Våre lange overdeler kommer i et mangfold av farger og mønstre. Her kan du boltre deg i vakre blomstermønstre, tøffe dyremønstre, stripemønstre og grafiske mønstre for å nevne noe. Ser du etter en ensfarget, basic overdel, så finner du mange fine modeller på klingel.no. Det er ikke bare vakre mønstre som pynter opp våre topper, for her finnes også mange andre fine detaljer. Feminine blonder, glitrende strasspynt og fine draperinger er blant detaljene du kan velge mellom.

Velg overdel i riktig størrelse

Er du usikker på hvilken størrelse du skal velge? Da anbefaler vi deg å sjekke størrelsesguiden for dame. Våre overdeler kommer også i ulike passformer som står beskrevet under hver artikkel. Ønsker du en modell som ikke strammer for mye og sitter løst og ledig, kan det være lurt å velge en overdel som har figurvennlig passform eller en rett modell. Ønsker du derimot en overdel som fremhever figuren, kan du med fordel velge en figurnær passform. Skulle du være så uheldig å bestille en overdel som ikke passer, så husk at du har 14 dagers angrerett.

waiting...

SIKKER BETALING
 • Faktura
 • Konto
 • Postoppkrav
 • PayPal
 • Visa
 • Mastercard
FØLG OSS PÅ
VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE
 • Postnord
SIKKER NETTHANDEL
 • Trygg E-Handel