• Bredt sortiment
  • Størrelse 34-62
  • Personlig service
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info
Lave sko

Kategorier

Lave sko til dame

Er det noe vi alle trenger, så er det et par lave sko som passer til det meste. Lave sko kan brukes utendørs fra tidlig vår til langt utpå høsten, og når vær og føre tillater det, er det ingenting i veien for å bruke denne typen sko også om vinteren. Eller bruk dem hjemme eller på jobben som et alternativ til innesko. Skal du kjøpe nye sko, så betal gjerne litt ekstra for mer kvalitet. Husk at sko skal holde en stund og tåle både det ene og det andre, og god kvalitet gjør seg alltid betalt i lengden. Og har du først funnet et par komfortable sko med flat såle som føttene trives i, er det viktig å ta godt vare på dem. I vår nettbutikk tilbyr vi et bredt utvalg kvalitetssko som holder mer enn én sesong. Du får mye kvalitet for pengene hos Klingel, også når det kommer til sko. Våre sko til dame er ikke bare fine å se på, men kommer med masse komfort som sørger for glade føtter. Så ta deg tid og studer utvalget på klingel.no. Her kan du handle alt fra spasersko og behagelige tursko til praktiske hverdagssko, fine mokasiner, gode snøresko, trendy sneakers og lave sko med borrelås. Du får også kjøpt diverse skotilbehør som innleggssåler, ullsåler, skokrem og annet praktisk tilbehør i nettbutikken vår.

Lave sko i ulike bredder og størrelser

Ingen føtter er like, og siden vi i Klingel er opptatt av å kunne tilby sko til alle typer føtter, brede som smale, finner du her et rikt utvalg sko som passer nettopp deg og dine behov. Du kan kjøpe alt du trenger av sko online hos oss. Vi tilbyr pensko til både brede og smale føtter, lave damesko i ulike bredder og komfortable tursko til en smal, kraftig, kort eller lang fot. Du får selvsagt også kjøpt gode tursko til bredere føtter og alle andre føtter hos oss. Er det noe spesielt du må ta hensyn til når du handler sko, så vit at du kan kjøpe sko på nett som passer til deg med hallux valgus. Du finner også lave sko for hovne føtter i vår onlineshop. Har du ekstra lange føtter eller korte føtter, er det ingen sak å finne sko som passer på klingel.no – vi har sko til alle og enhver!

Lave sko for enhver smak og anledning

Uansett om du ser etter lave sko til hverdags eller litt finere anledninger, lønner det seg å utforske vårt sortiment. Her kan du velge og vrake mellom utallige skomodeller. Du får alt fra elegante og stilfulle sko til sporty sko, som er fine både til turgåing, handleturer og museumsbesøk. Spesielt om våren og høsten med mye skiftende vær, er det viktig å ha sko som er vannavvisende og vindavvisende i tillegg til sko med pustende egenskaper. Men ikke tro at det bare går i fritidssko her! Nei, selv når du skal pynte deg, er det ikke noe i veien for å velge et par flate sko. For hvem har sagt at sko må ha hæl for å være elegante? Det er ingenting i veien for å bruke et par lave pensko til en stilren dressbukse eller et skjørt. Lave sko til kjole eller hvite lave skinnsko til sommerfesten er et godt valg om du skal stå, gå eller kanskje danse kvelden lang. Lave selskapssko er perfekt for slike anledninger, og velger du sko med stilige detaljer som litt blingbling, perlepynt, lekkert hullmønster eller blondebesetning, tilfører du looken din en glamorøs touch før du vet ordet av det! På klingel.no kan du handle sko etter hjertens lyst – for enhver smak og anledning. Sneakers, mokasiner, sko med borrelås, snøresko eller sko uten lisser? Det finner du her! Sjekk vårt brede sortiment nå og finn ditt nye favorittpar, som både du og føttene dine vil ha glede av. Sko i god kvalitet til fornuftige priser? Ikke noe problem, det finner du hos Klingel!

Lave sko med mye komfort

Det er viktig å ta vare på føttene sine. De skal bære deg gjennom livet og fortjener kun det beste, både når det kommer til pleie og skotøy. Når du skal handle sko, bør du velge et par med mye komfort. Hos Klingel finner du et bredt utvalg skomerker som har spesialisert seg på nettopp komfortable sko. Rieker, Waldläufer, Naturläufer og Ara er bare noen av merkene vi fører, som tilbyr sko med masse komfort. Men hva gjør en sko komfortabel? For det første er det viktig å velge rett passform for din fot. Fottøyet skal passe både i bredden og lengden. Deretter kan det være lurt å sjekke om skoen har spesielle egenskaper eller detaljer som god demping, polstret innersåle, yttersåle med luftpolster, praktisk borrelås eller stretch eller glidelås i siden. Sistnevnte gjør det enklere å få på seg skoen og er ypperlig for den som synes det er tungt å bøye seg for å knyte lisser. Lave sko uten knyting er da det rette valget. Hos Klingel får du også et godt utvalg sko til ekstra brede føtter og sko for deg med hallux valgus. Uansett hvilket behov du måtte ha når det kommer til sko, vil du garantert finne et par i vårt sortiment som passer dine føtter.

Lave sko i utallige varianter

Skogarderoben er ikke komplett uten lave sko, som kommer i utallige varianter. Mokasiner, sneakers, snøresko, spasersko, tursko og fritidssko går alle under betegnelsen lave sko. Det disse skoene har til felles er høyden, de slutter nemlig under ankelknoken. Denne skotypen sitter gjerne godt på foten og omslutter den på en optimal måte. Velger du sko med borrelås eller snøring, har du også mulighet til å justere bredden og dermed få skoen til å passe enda bedre til din fot. Sålen er gjerne flat, noen helt glatte, andre med noe profil, som sørger for et godt grep på underlaget. Du får også lave sko med liten hæl, moderat kilehæl eller moteriktig platåsåle. Trendy, sporty, elegant, feminin, klassisk eller tidløs stil? Det er ingen sak å finne et par som matcher antrekkene dine. Enten du ser etter flate pensko i sort til selskapsbruk, sommerlige sneakers i hvitt, luftige sko med lav hæl og sommerlig hullmønster, robuste tursko, lekre sko til bryllup, åpne lave sko eller spasersko uten lisser, vil vi anbefale at du gjør deg kjent med vårt fantastiske utvalg. Her får du lave sko til henne i alle farger, ikke bare anvendelige sorte sko, men også knallfarger som gjør føttene dine til herlige blikkfang og løfter antrekket til nye høyder. Kjøp dine nye damesko online – det er enkelt, trygt og smidig!

waiting...

SIKKER BETALING
  • Faktura
  • Konto
  • Postoppkrav
  • PayPal
  • Visa
  • Mastercard
FØLG OSS PÅ
VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE
  • Postnord
SIKKER NETTHANDEL
  • Trygg E-Handel